oktobrčice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

soncek&luna -> oktobrčice (25.5.2005 9:23:25)

ojla punce,
kako ste kaj? vceraj sem imela pregled pri G...z pikico je vse OK:bravo:, lepo raste...imam pa pravega razgrajaca...sva z G par minut iskala srcka, da bi ga poslusala tko se je premetaval...

drugace vam pa moram povedat, da s stanovanjem v kr ne bo nic...sem upala, da me bo lastnica vsaj hotla spoznat, pa se je tudi za to premislila...sem mislila, da je nosecnost blagoslov pa cedalje bolj ugotavljam, da je prekletstvo :((, vsi se me izogibajo kot :hudicek: kriza :zmeden::zmeden:...lastniki takoj, ko zvedo, da sem noseca in sploh, da bom sama...kar odletijo skoraj stran....

toliko NE-jev kolikor sem v teh 4mesecih nosecnosti slisala, jih v celih 33-letih nisem...opazujem da dandanes postenje nic ne velja...in v tak svet bom jaz rodila :duda:???

razocarana sem in zalostna

žužu -> oktobrčice (25.5.2005 9:33:48)

če boš gledala črno, boš videla črno. če se boš smilila sama sebi, ne bo nič bolje in nič lažje. jaz bi namesto tebe raje zbrala moči in pričela čimprej razmišljati bolj pozitivno.

soncek&luna -> oktobrčice (25.5.2005 9:36:47)

ne smilim se sama sebi žužu...
verjetno me ne more nihce razumeti, razen tiste, ki so to kar jaz dajem skozi tudi same dozivele...

KIRA -> oktobrčice (25.5.2005 9:40:30)

sonček˛luna,
nikar ne bodi žalostna. se bo že kaj našlo. ne obupaj. boš že našla nekaj primernega zase in za tvojo pikico!

da še malo povem o svojem pregledu: sem bila prejšnji petek. sem bila pohvaljena, ker se nič ne redim. najbrž je pri prvi nosečnosti moj G mislil, da je to naključje, sedaj je pa videl, da znam paziti na zdravje in prehrano. čeprav moram reči, da dosti več jem, kot v prvi nosečnosti in tudi bolj raznoliko. imam več apetita kot prvič. najbrž tudi zato, ker sedaj že vem kako in kaj in se ne sekiram toliko za bebico, kot sem se pri viktoriji.
moj G je rekel, da tako pridne nosečke še ni imel. :ups: saj vem, da se je hecal, pa vseeno se lepo sliši, če te kdo pohvali, ker delaš vse prav.
sva poslušala tudi srčeka z mini fetončkom, je vse o.k. naslednjič, ko bom šla, pa moram na UZ. bomo videli, kako hitro mi bo uspelo priti na pregled. letos hodim bolj poredko zaradi bebice - mož si mora vsakič ko grem vzeti dopust, da jo laho čuva. zadnjič sta me ta dva lumpa prav presenetila, ker sta me prišla čakat v zdr. dom. :)
v glavnem, vse je o.k., imam nekaj mičkeno izcedka, pa sem dobila une tablete za v nožnico - canesten - za vsak slučaj in sem si jih sedaj 3 dni morala dajat. krvna slika in urin pa sta super. sem pač pridna mamica in se probam čuat, kolkor se da z dojenčkom..
je pa res, da me počasi mala kar tišči na trebuh in da jo že težko nosim okrog, saj ima preko 8100g. včasih komaj pridem po stopnicah z njo, ker mi že zančenja zmanjkovat sape. utrujena sem pa itak skozi, ker se še vedno ponoči oglaša in na ta račun bolj malo spim.
malega brceka to očitno ne moti, ker veselo brca, sedaj že pogosteje in malo močneje. ampak še vedno bolj v okolici mehurja. najbrž leži in je tako obrnjen, da ga samo tam čutim (ker imam del bušija še vedno otopel od CR).

tako. to je javljanje od mene. ko bom pa opravila UZ, bom pa poročala naprej. bom probala pokukat, če se bo videlo, kaj bomo imeli tokrat. :roza: ali pa :modri:.
LP

Udb -> oktobrčice (25.5.2005 9:42:13)

soncek!!! Nosečnost je nekaj lepega!! Če so ljudje čudni, to še nič ne pomeni!!!

Vztrajaj - sem sigurna da boš našla eno stanovanje!!

Moj :duda: tako razgraja po bušitu!! ;) Pol ga po pol dneva ni za čutit!! Verjetno spi!!:)-

soncek&luna -> oktobrčice (25.5.2005 9:44:25)

:bravo:kira...
tudi meni kilogramcki bolj pocasi lezejo navzgor;), sem zelo zadovoljna zaradi tega...
jaz imam naslednji pregled cez mesec dni in takrat bo UZ ter morfologija...mogoce bom tudi jaz takrat ze videla ali bo :modri:ali:roza:

soncek&luna -> oktobrčice (25.5.2005 9:46:14)

ojla udb, ja sej nosecnost je lepa...zame...za ostale pa je samo problem...se bom ze pobrala, se vedno sem se...
tudi moj :duda: je zelo aktiven zadnje dni...verjetno cuti moje :hudicek: in se razburja z mano :)-....
ali pa je po mamici in po ociju....

daddy -> oktobrčice (25.5.2005 9:46:50)

Dej no .... nosečnost je BLAGOSLOV, zakaj bi bilo prekletstvo, zaradi nekaj ljudi ki so pač rekli ne? Saj nisi noseča zaradi njih. Imaš še nekaj časa, zberi voljo, išči dalje. Tudi stanovanja ti ne bo nihče dal zaradi tvoje nosečnosti ampak zato ker ga pač potrebuješ. Z "NE-ji" se skratka nehaj ubadat in tako dolgo išči dom za tebe in tvojo pikico da ga najdeš. Vztrajnost se vedno poplača, verjemi.

KIRA -> oktobrčice (25.5.2005 9:49:04)

sonček&luna.
jaz sem grozen firbec. kaj bo in če je vse o.k. sem ravno zadnjič brala tle gor, da pri nekje 20 - 24 tednov naredijo tist glavni UZ, kjer merijo glavico, pa vse ostalo, če bebica lepo rase in če je dovolj plodovnice itd... prejšnjič mi je skoz nekaj meru, na vsakem UZ nekaj. samo spola mi pa ni hotu povedat, češ da se ne vidi, ker bebica tako leži.

soncek&luna -> oktobrčice (25.5.2005 10:02:45)

tudi jaz, najraje bi vsakic imela UZ, da bi videla pikico kako napreduje...bom pa definitivno vprasala za spol...

Udb -> oktobrčice (25.5.2005 10:27:19)

jOJ, JAZ TUDI KOMAJ čakam UZ!! Ga imam 7.6.! Še tako daleč! :grrr:

Drugače se pa mastim z jagodami!!!!!!! Tako dobro!

soncek&luna -> oktobrčice (25.5.2005 10:42:21)

jaz imam UZ sele 21.6. :( se skoraj ves mesec...
jaz pa imam marelice!!!!!njami

Udb -> oktobrčice (25.5.2005 10:47:44)

soncek, to maš pa ful pozno!! Do kdaj se pa dela morfologija?

soncek&luna -> oktobrčice (25.5.2005 10:50:59)

ne vem...tko me je narocil...vceraj je rekel, da je vse ok, da gre vse po planu...v 22t bom takrat...je to pozno?

muriel -> oktobrčice (25.5.2005 10:58:25)

OJ!

Jaz pa se vedno nič ne čutim; vejretno tudi zato, ker nisem niti 5 minut čez dan na miru ali kaj?!

imam pa en večji problem; glavoboli mi postajajo že stalnica (kakšnih 14 dni z raznimi presledki); včeraj preden sem zaspala mi je šlo kar na jok od bolečine; zanimiva, da je bilo bolj čez dan, ko sem bila v akciji. zdaj pa me je začelo skrbet ali to kaj vpliva na otroka; vem, da spet kompliciram, ampak vseeno; kakšen domač recept, prosim!?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.5.2005 11:04:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

soncek&luna -> oktobrčice (25.5.2005 11:22:02)

thx nalin za spodbudo:)
ravno vceraj sem si kupila breskve in marelice...malce so se pocenile...v sparu so nekaj cez 800sit...se vedno veliko:(:ups:, pa vendar...ce pase pase...;)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.5.2005 11:28:15)

soncek&luna -> oktobrčice (25.5.2005 12:36:03)

uff... ce bi imela hvastjo za soseda bi mi trda predla ;) so edina slascica, ki jo imam rada...njihove pite...njam....zdajle bi eno skutino...

t-soncek -> oktobrčice (25.5.2005 12:52:33)

Pozdravljene vse oktobrčice!

Sem nova na forumu. Ker vsak dan preberem veliko novih informacij sem se odločila, da se vam pridružim.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.5.2005 12:57:29)

soncek&luna -> oktobrčice (25.5.2005 12:59:49)

verjamem...

t-soncek, dobrodosla :rozica:

Udb -> oktobrčice (25.5.2005 13:05:09)

Ne se o sladicah pogovarjat!! LAČNA!! ;)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.5.2005 13:17:08)

Udb -> oktobrčice (25.5.2005 13:24:51)

nalin, ti ti!!!

Kaj naj pa jaz ukremen ko sem v službi??????????? A?? A naj šefa pošljem v trgovino? :)-

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>