|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 43 44 [45]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 20. del
3.6.2009 13:11:15   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

špelin@ vse najboljše tvoji punci user posted image user posted image user posted image , sem prej čisto spregledala
Joj mi je pa bilo kar hudo, ko je prišlo do kresanja isker med tabo in julijko. Upam, da ni še kakšne zamere s strani katere koli druge julijke. Jaz sem jih občasno prebrala, saj imam 3 prijateljice pri julijkah in ker se drugače poredko slišimo sem malo prebrala kako so. Tako, da mislim, da v tem ni kakšnega problema, da drug za drugim malo "vohunimo"
čmrlika: vse dobro glede zdravja in službe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala tudi tebi!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
3.6.2009 13:11:18   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čeruser posted image

A je to naš zadnji večerni čvek na Dojenčku? Kako čas bežiuser posted image

Nedolgo nazaj smo se veselile tega...

user posted image

.... dobile smo prvo slikico....

user posted image

..... buši je postal ogromen....

user posted image

..... nastala je prva slikica z novim družinskim članom

user posted image in

v zadnjih dneh smo že papači svojo prvo tortico

user posted image

Kako krasen povzetek Anitkauser posted image , se že veselim tvojga uvoda...user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
3.6.2009 13:11:21   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Punce, ne da se mi vsega brat, sem samo preletela na hitrco, ker bom umrla od lakote.
Anitka ne sekiraj se, še vsak otrok je shodil in tudi Gal bo, mogoče celo prej kot predvidevaš user posted image
Špelin@ ti bom kar tako napisala, imam sesalec, ki je za en d.rek, pa še kolice so mu odpadle user posted image
Nina7 super fotke, piksno od piva pa tudi naša z veseljem žuli, le oni lulek ji not obrnem ali pa zalimam
Čmrlika klinc pa našo zdravstvo, človek prej krepne, kot kaj pametnega izve

Tako, zdaj pa grem jest, če se ne bo spet prej zbudila user posted image , upam na boljšo noč.
Lepo spite in lahko noč user posted image

res je, pa na koncu itak mi njih rabimo, oni so kao strokovnjaki in ... ah, pa kaj še bo.user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
3.6.2009 13:13:31   
Čmrlika
Gaja, lep prvi rojstni dan ti želiva, pa vse lepo ob prazniku

Taja in Nataša

user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
3.6.2009 13:14:35   
Čmrlika
In je konec user posted image

Prvi majski hrošček ki je dopolnil eno leto, je voščil zadnjemu user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
3.6.2009 13:22:23   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

estrella user posted image user posted image user posted image  za aljo, da hitro preboli tole virozo in da ne bo hujšega! pa boš spet uživala doma! user posted image

jana tudi za nejca user posted image user posted image user posted image , da mu AB prime in končno neha kašljati! sumamed bi mu pa res moral pomagat! jst sem 1x vzela müllerjeve plenice, pa je dobla eva ful rdečo ritko. od takrat naprej s plenicami ne eksperimentiram več. so pa dosti cenejše. jst sem ravno ta vikend dobla pamperske - hlačne plenice za 8 eur. so ble znižane, ker so ble umaknjene iz prodaje. user posted image

anitka luštne slikce!user posted image

čmrlika resnično upam, da ugotovijo, kaj je narobe. najhujše je, da so izvidi bp, tebe pa še vedno boli. držim pesti! user posted image user posted image user posted image

tilči kako je bilo v službi? pa tvoj user posted image  - je preživel? user posted image

nina7 kaka frajerka je gaja! user posted image

srčekgirll bo treba počasi v akcijo, da bosta spet drugo leto zibala! user posted image  user posted image user posted image user posted image

saj to je...hvala tudi tebi... neke minimalne spremebe so, na srečo nič patološkega...bom videlakaj poreče revmatologinja user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
3.6.2009 13:22:26   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naša je pikasta oz flekasta po celem telesu, tudi po podplatih. Sedaj so začele pike zginjat na mestu kjer so se pojavile prvo in se selijo na okončineuser posted image . Za videt je grozna. Kaj takega še nisem videla. Je res jemala tudi AB in upam, da ni to reakcija na njega

user posted image

Boga reva user posted image Pa ima te izpuščaje dvignjene oz. štrijo nad kožo ali so samo kot fleki? Gregi ima polno drobnih bledo roza pikic, ki niso dvignjene, so v ravnini s kožo.

user posted image

Meni je enkrat P rekel, da če je karkoli pikastega tud izbočeno, da se da "šlatatl2 potem so alergije...drugače kao ni alergija mapk kaj drugega user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
3.6.2009 14:29:50   
Anonimen
dan

punce jaz sem tako psihično-čustveno na dnuuser posted image , uvajanje glih ne gre po mojem planu, zelo mi je težko, ker vem da ko pustim miško tam, da se joka vse dokler ne pridemuser posted image , danes sem jo pustila od 9h-10h in ko sem prišla nazaj je bogica ležala na tleh in jokala, sem jo stisnila k sebi in mi je takoj zaspala. Saj vem, da jočejo vsi user posted image v skupini, in saj vem da pač moramo to progurat, samo vam povem da mi je zelo težko pri srcu. Zdaj moram pa še na šihtuser posted image

Estrella hvala za pogovoruser posted image verjetno te bom morala poklicat vsakič, ko bom miško tam pustila, ej nisem si niti predstavljala da mi bo tako hudouser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
3.6.2009 14:30:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naša je pikasta oz flekasta po celem telesu, tudi po podplatih. Sedaj so začele pike zginjat na mestu kjer so se pojavile prvo in se selijo na okončineuser posted image . Za videt je grozna. Kaj takega še nisem videla. Je res jemala tudi AB in upam, da ni to reakcija na njega

user posted image

Boga reva user posted image Pa ima te izpuščaje dvignjene oz. štrijo nad kožo ali so samo kot fleki? Gregi ima polno drobnih bledo roza pikic, ki niso dvignjene, so v ravnini s kožo.

user posted image

Meni je enkrat P rekel, da če je karkoli pikastega tud izbočeno, da se da "šlatatl2 potem so alergije...drugače kao ni alergija mapk kaj drugega user posted image

o jej iz kje pa zdaj te izpuščajiuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
3.6.2009 14:32:28   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čeruser posted image

A je to naš zadnji večerni čvek na Dojenčku? Kako čas bežiuser posted image

Nedolgo nazaj smo se veselile tega...

user posted image

.... dobile smo prvo slikico....

user posted image

..... buši je postal ogromen....

user posted image

..... nastala je prva slikica z novim družinskim članom

user posted image in

v zadnjih dneh smo že papači svojo prvo tortico

user posted image

Kako krasen povzetek Anitkauser posted image , se že veselim tvojga uvoda...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
3.6.2009 15:05:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

dan

punce jaz sem tako psihično-čustveno na dnuuser posted image , uvajanje glih ne gre po mojem planu, zelo mi je težko, ker vem da ko pustim miško tam, da se joka vse dokler ne pridemuser posted image , danes sem jo pustila od 9h-10h in ko sem prišla nazaj je bogica ležala na tleh in jokala, sem jo stisnila k sebi in mi je takoj zaspala. Saj vem, da jočejo vsi user posted image v skupini, in saj vem da pač moramo to progurat, samo vam povem da mi je zelo težko pri srcu. Zdaj moram pa še na šihtuser posted image

Estrella hvala za pogovoruser posted image verjetno te bom morala poklicat vsakič, ko bom miško tam pustila, ej nisem si niti predstavljala da mi bo tako hudouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
3.6.2009 16:08:54   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

dan

Oh boga miška, pogreša mamico user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
3.6.2009 20:28:14   
Srčekgirll
No, pa pejmo na otroka. Pa,pa

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 43 44 [45]
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 43 44 [45]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.