Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 13:11:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika špelin@ vse najboljše tvoji punci , sem prej čisto spregledala Joj mi je pa bilo kar hudo, ko je prišlo do kresanja isker med tabo in julijko. Upam, da ni še kakšne zamere s strani katere koli druge julijke. Jaz sem jih občasno prebrala, saj imam 3 prijateljice pri julijkah in ker se drugače poredko slišimo sem malo prebrala kako so. Tako, da mislim, da v tem ni kakšnega problema, da drug za drugim malo "vohunimo" čmrlika: vse dobro glede zdravja in službe Hvala tudi tebi!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 13:11:18
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer A je to naš zadnji večerni čvek na Dojenčku? Kako čas beži Nedolgo nazaj smo se veselile tega... .... dobile smo prvo slikico.... ..... buši je postal ogromen.... ..... nastala je prva slikica z novim družinskim članom in v zadnjih dneh smo že papači svojo prvo tortico Kako krasen povzetek Anitka , se že veselim tvojga uvoda...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 13:11:21
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Punce, ne da se mi vsega brat, sem samo preletela na hitrco, ker bom umrla od lakote. Anitka ne sekiraj se, še vsak otrok je shodil in tudi Gal bo, mogoče celo prej kot predvidevaš Špelin@ ti bom kar tako napisala, imam sesalec, ki je za en d.rek, pa še kolice so mu odpadle Nina7 super fotke, piksno od piva pa tudi naša z veseljem žuli, le oni lulek ji not obrnem ali pa zalimam Čmrlika klinc pa našo zdravstvo, človek prej krepne, kot kaj pametnega izve Tako, zdaj pa grem jest, če se ne bo spet prej zbudila , upam na boljšo noč. Lepo spite in lahko noč res je, pa na koncu itak mi njih rabimo, oni so kao strokovnjaki in ... ah, pa kaj še bo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 13:13:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
Gaja, lep prvi rojstni dan ti želiva, pa vse lepo ob prazniku Taja in Nataša
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 13:14:35
|
|
|
|
Čmrlika
|
In je konec Prvi majski hrošček ki je dopolnil eno leto, je voščil zadnjemu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 13:22:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 estrella za aljo, da hitro preboli tole virozo in da ne bo hujšega! pa boš spet uživala doma! jana tudi za nejca , da mu AB prime in končno neha kašljati! sumamed bi mu pa res moral pomagat! jst sem 1x vzela müllerjeve plenice, pa je dobla eva ful rdečo ritko. od takrat naprej s plenicami ne eksperimentiram več. so pa dosti cenejše. jst sem ravno ta vikend dobla pamperske - hlačne plenice za 8 eur. so ble znižane, ker so ble umaknjene iz prodaje. anitka luštne slikce! čmrlika resnično upam, da ugotovijo, kaj je narobe. najhujše je, da so izvidi bp, tebe pa še vedno boli. držim pesti! tilči kako je bilo v službi? pa tvoj - je preživel? nina7 kaka frajerka je gaja! srčekgirll bo treba počasi v akcijo, da bosta spet drugo leto zibala! saj to je...hvala tudi tebi... neke minimalne spremebe so, na srečo nič patološkega...bom videlakaj poreče revmatologinja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 13:22:26
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je pikasta oz flekasta po celem telesu, tudi po podplatih. Sedaj so začele pike zginjat na mestu kjer so se pojavile prvo in se selijo na okončine . Za videt je grozna. Kaj takega še nisem videla. Je res jemala tudi AB in upam, da ni to reakcija na njega Boga reva Pa ima te izpuščaje dvignjene oz. štrijo nad kožo ali so samo kot fleki? Gregi ima polno drobnih bledo roza pikic, ki niso dvignjene, so v ravnini s kožo. Meni je enkrat P rekel, da če je karkoli pikastega tud izbočeno, da se da "šlatatl2 potem so alergije...drugače kao ni alergija mapk kaj drugega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 14:29:50
|
|
|
|
Anonimen
|
dan punce jaz sem tako psihično-čustveno na dnu , uvajanje glih ne gre po mojem planu, zelo mi je težko, ker vem da ko pustim miško tam, da se joka vse dokler ne pridem , danes sem jo pustila od 9h-10h in ko sem prišla nazaj je bogica ležala na tleh in jokala, sem jo stisnila k sebi in mi je takoj zaspala. Saj vem, da jočejo vsi v skupini, in saj vem da pač moramo to progurat, samo vam povem da mi je zelo težko pri srcu. Zdaj moram pa še na šiht Estrella hvala za pogovor verjetno te bom morala poklicat vsakič, ko bom miško tam pustila, ej nisem si niti predstavljala da mi bo tako hudo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 14:30:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je pikasta oz flekasta po celem telesu, tudi po podplatih. Sedaj so začele pike zginjat na mestu kjer so se pojavile prvo in se selijo na okončine . Za videt je grozna. Kaj takega še nisem videla. Je res jemala tudi AB in upam, da ni to reakcija na njega Boga reva Pa ima te izpuščaje dvignjene oz. štrijo nad kožo ali so samo kot fleki? Gregi ima polno drobnih bledo roza pikic, ki niso dvignjene, so v ravnini s kožo. Meni je enkrat P rekel, da če je karkoli pikastega tud izbočeno, da se da "šlatatl2 potem so alergije...drugače kao ni alergija mapk kaj drugega o jej iz kje pa zdaj te izpuščaji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 14:32:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer A je to naš zadnji večerni čvek na Dojenčku? Kako čas beži Nedolgo nazaj smo se veselile tega... .... dobile smo prvo slikico.... ..... buši je postal ogromen.... ..... nastala je prva slikica z novim družinskim članom in v zadnjih dneh smo že papači svojo prvo tortico Kako krasen povzetek Anitka , se že veselim tvojga uvoda...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 15:05:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos dan punce jaz sem tako psihično-čustveno na dnu , uvajanje glih ne gre po mojem planu, zelo mi je težko, ker vem da ko pustim miško tam, da se joka vse dokler ne pridem , danes sem jo pustila od 9h-10h in ko sem prišla nazaj je bogica ležala na tleh in jokala, sem jo stisnila k sebi in mi je takoj zaspala. Saj vem, da jočejo vsi v skupini, in saj vem da pač moramo to progurat, samo vam povem da mi je zelo težko pri srcu. Zdaj moram pa še na šiht Estrella hvala za pogovor verjetno te bom morala poklicat vsakič, ko bom miško tam pustila, ej nisem si niti predstavljala da mi bo tako hudo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 16:08:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos dan punce jaz sem tako psihično-čustveno na dnu , uvajanje glih ne gre po mojem planu, zelo mi je težko, ker vem da ko pustim miško tam, da se joka vse dokler ne pridem , danes sem jo pustila od 9h-10h in ko sem prišla nazaj je bogica ležala na tleh in jokala, sem jo stisnila k sebi in mi je takoj zaspala. Saj vem, da jočejo vsi v skupini, in saj vem da pač moramo to progurat, samo vam povem da mi je zelo težko pri srcu. Zdaj moram pa še na šiht Estrella hvala za pogovor verjetno te bom morala poklicat vsakič, ko bom miško tam pustila, ej nisem si niti predstavljala da mi bo tako hudo Oh boga miška, pogreša mamico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 20:28:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
No, pa pejmo na otroka. Pa,pa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.