Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 9:52:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a si že na prvi 6-ki ? Ja, imam 66 kg cifro opaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 9:52:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Danes ste pa že navsezgodaj čisto čvekavo razpoložene Mi smo spali za en , ker je Gregi od dveh pa skroaj do petih žuriral Oči odprte, čvekal, celo pel, vstajal, se boril proti spancu, tečnaril,... Ko sva šla iz vrtca, sem pri eni gospe na tržnici kupila domač kmečki kruh iz krušne peči, mmmmmmmmm, se nisem mogla upreti, res je slasten Prav paše zraven skodelice kave, ne rabim nobene salame zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 9:54:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! spali smo slabo,ker sem se zvečer napila cedevite in me je celo noč pokonci držala .Pa še Tilen se je ves čas nekaj premetaval. Danes sva Nejca že pred 7. dostavila v vrtec,saj gredo na izlet.Sem najprej mislila,da ga bom moral zbuditi,pa je bil prvi pokonci Včerajšnji prvi delovni dan je hitro minil.Hvala vsem,ki ste mislile name .Tudi Tilen je bil priden pri atiju.je lepo pojedel in zaspal .Ko sem šla od doma,sem mislila,da bo kaj jokal,se je pa smejal in mahal V nedeljo delam od 7,-11,- zaradi inventure,potem pa je rekel,da ne bo kuhal in gremo na kosilo,pa še od Nejca rojstni dan praznovat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 10:29:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi bogica , in kaj pravi P, kaj bi to bilo?? 90% je za viroza
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 10:30:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je pikasta oz flekasta po celem telesu, tudi po podplatih. Sedaj so začele pike zginjat na mestu kjer so se pojavile prvo in se selijo na okončine . Za videt je grozna. Kaj takega še nisem videla. Je res jemala tudi AB in upam, da ni to reakcija na njega Boga reva Pa ima te izpuščaje dvignjene oz. štrijo nad kožo ali so samo kot fleki? Gregi ima polno drobnih bledo roza pikic, ki niso dvignjene, so v ravnini s kožo. Niso dvignjene pike. Začele so se kot izpuščaji in se širijo in celo grupirajo po hrbtu Malo kašlja in vse zbruha kar poje. Mi je spet začela hujšat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 10:30:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je pikasta oz flekasta po celem telesu, tudi po podplatih. Sedaj so začele pike zginjat na mestu kjer so se pojavile prvo in se selijo na okončine . Za videt je grozna. Kaj takega še nisem videla. Je res jemala tudi AB in upam, da ni to reakcija na njega o boga . Upam, da jo ne srbi Ne, nič je ne srbi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 10:32:14
|
|
|
|
Estrella*
|
Jana; jaz imam cilj do konca poletja prijadrat na 55kg Bomo videli, če bova uspešne; 1.9 poročamo Mi2 sva šle v lekarno in med potjo mi je zbruhala zajtrk s čajom. Jao meni, sploh ne vem kaj ji naj dam, da ne bi bruhala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 10:45:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana; jaz imam cilj do konca poletja prijadrat na 55kg Bomo videli, če bova uspešne; 1.9 poročamo Mi2 sva šle v lekarno in med potjo mi je zbruhala zajtrk s čajom. Jao meni, sploh ne vem kaj ji naj dam, da ne bi bruhala Ko so otroci bruhali, niso niti imeli apetita. Pijačo, sirup....to je šlo vse ven . Probaj malo juhe dat, da ji pomiri želodček.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 10:51:13
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana; jaz imam cilj do konca poletja prijadrat na 55kg Bomo videli, če bova uspešne; 1.9 poročamo Mi2 sva šle v lekarno in med potjo mi je zbruhala zajtrk s čajom. Jao meni, sploh ne vem kaj ji naj dam, da ne bi bruhala Ko so otroci bruhali, niso niti imeli apetita. Pijačo, sirup....to je šlo vse ven . Probaj malo juhe dat, da ji pomiri želodček. podpišem, ampak ji daj po žličkah, ne veliko naenkrat. tudi čaj mogoče po žličkah počasi. se spomnim, ko sem imela virozo, sem lahko pila čaj samo po požirkih. veliko za malega bubančka!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 11:01:47
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro Spanje je bilo definitivno bolje kot včeraj, le proti jutru je nekaj jamrala Jaz bi pa si morala it zrihtat določene zadeve, pa ne najdem osebne. V petek sem še jo imela na CSD, ko pa sem prišla domov, pa mi je Nia ramala po denarnici in je ni nikjer , mogoče sem jo pozabila na socialni, ampak bi me verjetno že klicali Resnično nimam sreče s temi dokumenti, indeks iščem že odkar smo se preselili in ga nikakor ne najdem, zdaj pa še osebna, mater sem jezna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 11:03:09
|
|
|
|
suzy85
|
ok, punce, pomoč rabim (spet ) razmišljala sem, da bi bratu za darilo dala darila v smislu 7 darov svetega duha. zdej pa iščem takšna simbolična darila, ki bi lahko ponazarjala kakšen dar. npr. - dar moči - karta za bazen (za telesno moč ) - dar pobožnosti - rožni venec (že mam) - dar modrosti - sveto pismo (že mam) manjkajo mi še: - dar umnosti - mogoče kakšna igra za razmišljanje? - dar svéta - kakšna tehtnica , da se zna pravilno odločati? - dar vednosti - dar strahu božjega - ura, da ne bo zamujal k maši? kaj mislite? imate kakšno idejo, kaj bi še lahko kje dala? za dar moči iščem nekaj bolj v smislu moč srca...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 11:04:25
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro Spanje je bilo definitivno bolje kot včeraj, le proti jutru je nekaj jamrala Jaz bi pa si morala it zrihtat določene zadeve, pa ne najdem osebne. V petek sem še jo imela na CSD, ko pa sem prišla domov, pa mi je Nia ramala po denarnici in je ni nikjer , mogoče sem jo pozabila na socialni, ampak bi me verjetno že klicali Resnično nimam sreče s temi dokumenti, indeks iščem že odkar smo se preselili in ga nikakor ne najdem, zdaj pa še osebna, mater sem jezna. za spanje. osebno boš pa ziher našla, ko boš najmanj pričakovala! jst iščem evine škarjice za nohte že 2 tedna! kot bi se v zemljo skrile!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 11:06:12
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čer evo pa hitro poročilo današnjega dne.. Nejc je dobil spet AB, tokrat sumamed, ampak ga frajer noče spit, komaj sem mu uturila 2,5 ml, čeprav bi moral 5ml , ampak se dere kot jesihar, pa priznam ogaben je, sem ga probala. Potem sva šla midva po nakupih, muller, mercator... Nejc je pa pridno spal pri babi od 14-17h..ker od jutra še nič ni spal, zdej še vedno rogovili. zdej sem kupila plenice od mullerja, da probam, ker za pamperske zdevam celo premoženje, upam da mu bodo odgovarjale. drugače pa vse po starem... anitka in nina7 ful lepe slikce otročkov.. Jana sranje na 3 Zakaj pa je dobil AB? Naša je tud doma in jaz z njo do četrtka v petek pa Mr.M. Je čist pikasta po celem telesu; tudi po ušesih in dlaneh Ima rahlo drisko in mal se ji dviguje, zato vse zbruha. Temperatura je rahlo nad 37. Pravi, da je najverjetneje neka virusna okužba in da počakamo do četrtka popolda, pol pa na ponovno kontrolo. Če je to kar on predvideva, naj začele pike izginjat že ju3. Sranje za Nejca in Aljo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 11:08:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer A je to naš zadnji večerni čvek na Dojenčku? Kako čas beži Nedolgo nazaj smo se veselile tega... .... dobile smo prvo slikico.... ..... buši je postal ogromen.... ..... nastala je prva slikica z novim družinskim članom in v zadnjih dneh smo že papači svojo prvo tortico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 11:13:56
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* MARTINA25 mi je javila, da še niso imeli pregleda pri 1 letu, da je Tjaša že 14 dni bolana, ona pa na bolniški tudi za tjašo! Podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 11:15:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je pikasta oz flekasta po celem telesu, tudi po podplatih. Sedaj so začele pike zginjat na mestu kjer so se pojavile prvo in se selijo na okončine . Za videt je grozna. Kaj takega še nisem videla. Je res jemala tudi AB in upam, da ni to reakcija na njega Boga reva Pa ima te izpuščaje dvignjene oz. štrijo nad kožo ali so samo kot fleki? Gregi ima polno drobnih bledo roza pikic, ki niso dvignjene, so v ravnini s kožo. Niso dvignjene pike. Začele so se kot izpuščaji in se širijo in celo grupirajo po hrbtu Malo kašlja in vse zbruha kar poje. Mi je spet začela hujšat Groza Tudi Gregorjevi izpuščaji se širijo po vsem telesu, ampak so še vedno bledo roza. Ful majhnih pikic ima Moram popoldne poklicati k P. Upam, da bo Alja nehala bruhat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 11:15:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro Spanje je bilo definitivno bolje kot včeraj, le proti jutru je nekaj jamrala Jaz bi pa si morala it zrihtat določene zadeve, pa ne najdem osebne. V petek sem še jo imela na CSD, ko pa sem prišla domov, pa mi je Nia ramala po denarnici in je ni nikjer , mogoče sem jo pozabila na socialni, ampak bi me verjetno že klicali Resnično nimam sreče s temi dokumenti, indeks iščem že odkar smo se preselili in ga nikakor ne najdem, zdaj pa še osebna, mater sem jezna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 11:15:55
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Danes ste pa že navsezgodaj čisto čvekavo razpoložene Mi smo spali za en , ker je Gregi od dveh pa skroaj do petih žuriral Oči odprte, čvekal, celo pel, vstajal, se boril proti spancu, tečnaril,... Ko sva šla iz vrtca, sem pri eni gospe na tržnici kupila domač kmečki kruh iz krušne peči, mmmmmmmmm, se nisem mogla upreti, res je slasten Prav paše zraven skodelice kave, ne rabim nobene salame zraven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 11:19:36
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro Spanje je bilo definitivno bolje kot včeraj, le proti jutru je nekaj jamrala Jaz bi pa si morala it zrihtat določene zadeve, pa ne najdem osebne. V petek sem še jo imela na CSD, ko pa sem prišla domov, pa mi je Nia ramala po denarnici in je ni nikjer , mogoče sem jo pozabila na socialni, ampak bi me verjetno že klicali Resnično nimam sreče s temi dokumenti, indeks iščem že odkar smo se preselili in ga nikakor ne najdem, zdaj pa še osebna, mater sem jezna. za spanje. osebno boš pa ziher našla, ko boš najmanj pričakovala! jst iščem evine škarjice za nohte že 2 tedna! kot bi se v zemljo skrile! Vem ja, kot vedno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 11:20:34
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ok, punce, pomoč rabim (spet ) razmišljala sem, da bi bratu za darilo dala darila v smislu 7 darov svetega duha. zdej pa iščem takšna simbolična darila, ki bi lahko ponazarjala kakšen dar. npr. - dar moči - karta za bazen (za telesno moč ) - dar pobožnosti - rožni venec (že mam) - dar modrosti - sveto pismo (že mam) manjkajo mi še: - dar umnosti - mogoče kakšna igra za razmišljanje? - dar svéta - kakšna tehtnica , da se zna pravilno odločati? - dar vednosti - dar strahu božjega - ura, da ne bo zamujal k maši? kaj mislite? imate kakšno idejo, kaj bi še lahko kje dala? za dar moči iščem nekaj bolj v smislu moč srca... Uh pojma nimam, ti pa si daš dela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 12:28:48
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi2 sva šle v lekarno in med potjo mi je zbruhala zajtrk s čajom. Jao meni, sploh ne vem kaj ji naj dam, da ne bi bruhala bogica mala... probaj ji skuhat prežganko, mogoče bo to pomagalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 12:57:09
|
|
|
|
Anitka
|
Ku ku, ker je tudi naša zadnja majčica postala malčica za kar ji iskreno čestitam vas vabim, da se mi pridružite tule : http://www.ringaraja.net/forum/m_4226542/mpage_1/key_/tm.htm#4226542 Ni izpadlo najbolje, ker mi je včeraj zasnovan uvod šel v maloro zato se že vnaprej opravičujem. Vabljene v svet malčkov
< Sporočilo je popravil Anitka -- 3.6.2009 13:04:11 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 12:57:33
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ok, punce, pomoč rabim (spet ) razmišljala sem, da bi bratu za darilo dala darila v smislu 7 darov svetega duha. zdej pa iščem takšna simbolična darila, ki bi lahko ponazarjala kakšen dar. npr. - dar moči - karta za bazen (za telesno moč ) - dar pobožnosti - rožni venec (že mam) - dar modrosti - sveto pismo (že mam) manjkajo mi še: - dar umnosti - mogoče kakšna igra za razmišljanje? kaj pa sudoku? v tej trgovini imajo zanimive miselne igre: http://www.talenti.si/spletna-trgovina/1977.html - dar svéta - kakšna tehtnica , da se zna pravilno odločati? tukaj bi jaz kakšno dobro knjigo dala (npr. Anselm Grun ima super...) - dar vednosti kaj za širjenje obzirja in znanja ( mogoče kakšen kratek tečaj? kakšen računalniški pripomoček?...) - dar strahu božjega - ura, da ne bo zamujal k maši? Lahko je svetinjica, nekaj, kar lahko v preizkušnji vzame v roko... kaj mislite? imate kakšno idejo, kaj bi še lahko kje dala? za dar moči iščem nekaj bolj v smislu moč srca... Lepa razlaga darov sv. Duha: http://www.rkc.si/najina-pot/?q=predavanje_6
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 12:58:53
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ku ku, ker je tudi naša zadnja majčica postala malčica za kar ji iskreno čestitam vas vabim, da se mi pridružite tule : http://www.ringaraja.net/forum/m_4226542/mpage_1/key_/tm.htm#4226542 Ni izpadlo najbolje, ker mi je včeraj zasnovan uvod šel v maloro zato se že vnaprej opravičujem. Vabljene v svet mačkov Ups, pa res... čestitke za Gajo! in Anitka, pridemo na novi del foruma, sigurno si ful lepo naredila
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.