|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 43 [44] 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 20. del
3.6.2009 9:52:05   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

estrella a si že na prvi 6-ki ?

Ja, imam 66 kg user posted image  cifrouser posted image

opaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
3.6.2009 9:52:29   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Danes ste pa že navsezgodaj čisto čvekavo razpoložene user posted image

Mi smo spali za en user posted image , ker je Gregi od dveh pa skroaj do petih žuriral user posted image Oči odprte, čvekal, celo pel, vstajal, se boril proti spancu, tečnaril,... user posted image

Ko sva šla iz vrtca, sem pri eni gospe na tržnici kupila domač kmečki kruh iz krušne peči, mmmmmmmmm, se nisem mogla upreti, res je slasten user posted image Prav paše zraven skodelice kave, ne rabim nobene salame zraven user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
3.6.2009 9:54:52   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

spali smo slabo,ker sem se zvečer napila cedevite in me je celo noč pokonci držalauser posted image .Pa še Tilen se je ves čas nekaj premetaval.
Danes sva Nejca že pred 7. dostavila v vrtec,saj gredo na izlet.Sem najprej mislila,da ga bom moral zbuditi,pa je bil prvi pokonciuser posted image
Včerajšnji prvi delovni dan je hitro minil.Hvala vsem,ki ste mislile nameuser posted image .Tudi Tilen je bil priden pri atiju.je lepo pojedel in zaspaluser posted image .Ko sem šla od doma,sem mislila,da bo kaj jokal,se je pa smejal in mahaluser posted image
V nedeljo delam od 7,-11,- zaradi inventure,potem pa je user posted image rekel,da ne bo kuhal in gremo na kosilo,pa še od Nejca rojstni dan praznovatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
3.6.2009 10:29:51   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

bogicauser posted image , in kaj pravi P, kaj bi to bilo??

90% je za viroza

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
3.6.2009 10:30:00   
Estrella*

Naša je pikasta oz flekasta po celem telesu, tudi po podplatih. Sedaj so začele pike zginjat na mestu kjer so se pojavile prvo in se selijo na okončineuser posted image . Za videt je grozna. Kaj takega še nisem videla. Je res jemala tudi AB in upam, da ni to reakcija na njega

user posted image

Boga reva user posted image Pa ima te izpuščaje dvignjene oz. štrijo nad kožo ali so samo kot fleki? Gregi ima polno drobnih bledo roza pikic, ki niso dvignjene, so v ravnini s kožo.

user posted image

Niso dvignjene pike. Začele so se kot izpuščaji in se širijo in celo grupirajo po hrbtuuser posted image

Malo kašlja in vse zbruha kar poje. Mi je spet začela hujšatuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
3.6.2009 10:30:08   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Naša je pikasta oz flekasta po celem telesu, tudi po podplatih. Sedaj so začele pike zginjat na mestu kjer so se pojavile prvo in se selijo na okončineuser posted image . Za videt je grozna. Kaj takega še nisem videla. Je res jemala tudi AB in upam, da ni to reakcija na njega

user posted image

o bogauser posted image . Upam, da jo ne srbiuser posted image user posted image user posted image

Ne, nič je ne srbiuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
3.6.2009 10:32:14   
Estrella*
Jana; jaz imam cilj do konca poletja prijadrat na 55kguser posted image  Bomo videli, če bova uspešne; 1.9 poročamo

Mi2 sva šle v lekarno in med potjo mi je zbruhala zajtrk s čajom. Jao meni, sploh ne vem kaj ji naj dam, da ne bi bruhalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1082
3.6.2009 10:45:21   
kasso

Jana; jaz imam cilj do konca poletja prijadrat na 55kguser posted image  Bomo videli, če bova uspešne; 1.9 poročamo

Mi2 sva šle v lekarno in med potjo mi je zbruhala zajtrk s čajom. Jao meni, sploh ne vem kaj ji naj dam, da ne bi bruhalauser posted image

Ko so otroci bruhali, niso niti imeli apetita. Pijačo, sirup....to je šlo vse venuser posted image . Probaj malo juhe dat, da ji pomiri želodček.

Neposredna povezava do sporočila: 1083
3.6.2009 10:51:13   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ko so otroci bruhali, niso niti imeli apetita. Pijačo, sirup....to je šlo vse venuser posted image . Probaj malo juhe dat, da ji pomiri želodček.

podpišem, ampak ji daj po žličkah, ne  veliko naenkrat. tudi čaj mogoče po žličkah počasi. se spomnim, ko sem imela virozo, sem lahko pila čaj samo po požirkih. veliko user posted image user posted image user posted image  za malega bubančka!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
3.6.2009 11:01:47   
nia5
Spanje je bilo definitivno bolje kot včeraj, le proti jutru je nekaj jamrala user posted image
Jaz bi pa si morala it zrihtat določene zadeve, pa ne najdem osebne. V petek sem še jo imela na CSD, ko pa sem prišla domov, pa mi je Nia ramala po denarnici in je ni nikjer user posted image , mogoče sem jo pozabila na socialni, ampak bi me verjetno že klicali user posted image
Resnično nimam sreče s temi dokumenti, indeks iščem že odkar smo se preselili in ga nikakor ne najdem, zdaj pa še osebna, mater sem jezna.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
3.6.2009 11:03:09   
suzy85
ok, punce, pomoč rabim (spet user posted image )

razmišljala sem, da bi bratu za darilo dala darila v smislu 7 darov svetega duha. zdej pa iščem takšna simbolična darila, ki bi lahko ponazarjala kakšen dar. npr.
- dar moči - karta za bazen (za telesno moč user posted image )
- dar pobožnosti - rožni venec (že mam)
- dar modrosti - sveto pismo (že mam)

manjkajo mi še:
- dar umnosti - mogoče kakšna igra za razmišljanje?
- dar svéta - kakšna tehtnicauser posted image , da se zna pravilno odločati?
- dar vednosti
- dar strahu božjega - ura, da ne bo zamujal k maši?

kaj mislite? imate kakšno idejo, kaj bi še lahko kje dala? za dar moči iščem nekaj bolj v smislu moč srca...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
3.6.2009 11:04:25   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Spanje je bilo definitivno bolje kot včeraj, le proti jutru je nekaj jamrala user posted image
Jaz bi pa si morala it zrihtat določene zadeve, pa ne najdem osebne. V petek sem še jo imela na CSD, ko pa sem prišla domov, pa mi je Nia ramala po denarnici in je ni nikjer user posted image , mogoče sem jo pozabila na socialni, ampak bi me verjetno že klicali user posted image
Resnično nimam sreče s temi dokumenti, indeks iščem že odkar smo se preselili in ga nikakor ne najdem, zdaj pa še osebna, mater sem jezna.

user posted image user posted image user posted image  za spanje. osebno boš pa ziher našla, ko boš najmanj pričakovala! user posted image  jst iščem evine škarjice za nohte že 2 tedna! kot bi se v zemljo skrile!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
3.6.2009 11:06:12   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

čer

evo pa hitro poročilo današnjega dne..
Nejc je dobil spet AB, tokrat sumamed, ampak ga frajer noče spit, komaj sem mu uturila 2,5 ml, čeprav bi moral 5mluser posted image , ampak se dere kot jesihar, pa priznam ogaben je, sem ga probala.

Potem sva šla midva po nakupih, muller, mercator... Nejc je pa pridno spal pri babi od 14-17h..ker od jutra še nič ni spal, zdej še vedno rogovili.
zdej sem kupila plenice od mullerja, da probam, ker za pamperske zdevam celo premoženje, upam da mu bodo odgovarjale.

drugače pa vse po starem...

anitka in nina7 ful lepe slikce otročkov..

Jana sranje na 3user posted image  Zakaj pa je dobil AB? Naša je tud doma in jaz z njo do četrtka v petek pa Mr.M. Je čist pikasta po celem telesu; tudi po ušesih in dlanehuser posted image  Ima rahlo drisko in mal se ji dviguje, zato vse zbruha. Temperatura je rahlo nad 37. Pravi, da je najverjetneje neka virusna okužba in da počakamo do četrtka popolda, pol pa na ponovno kontrolo. Če je to kar on predvideva, naj začele pike izginjat že ju3.
Sranjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image za Nejca in Aljo

Neposredna povezava do sporočila: 1088
3.6.2009 11:08:50   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čeruser posted image

A je to naš zadnji večerni čvek na Dojenčku? Kako čas bežiuser posted image

Nedolgo nazaj smo se veselile tega...

user posted image

.... dobile smo prvo slikico....

user posted image

..... buši je postal ogromen....

user posted image

..... nastala je prva slikica z novim družinskim članom

user posted image in

v zadnjih dneh smo že papači svojo prvo tortico

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
3.6.2009 11:10:47   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

no, pa smo le dočakale našega zadnjega majskega hroščka!
GAJA (nina7)
VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!

user posted image

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
3.6.2009 11:13:56   
nia5

MARTINA25 mi je javila, da še niso imeli pregleda pri 1 letu, da je Tjaša že 14 dni bolana, ona pa na bolniškiuser posted image  

user posted image user posted image user posted image  tudi za tjašo!

Podpišem user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
3.6.2009 11:15:18   
špelin@

user posted image

Boga reva user posted image Pa ima te izpuščaje dvignjene oz. štrijo nad kožo ali so samo kot fleki? Gregi ima polno drobnih bledo roza pikic, ki niso dvignjene, so v ravnini s kožo.

user posted image

Niso dvignjene pike. Začele so se kot izpuščaji in se širijo in celo grupirajo po hrbtuuser posted image

Malo kašlja in vse zbruha kar poje. Mi je spet začela hujšatuser posted image

user posted image user posted image Groza user posted image
Tudi Gregorjevi izpuščaji se širijo po vsem telesu, ampak so še vedno bledo roza. Ful majhnih pikic ima user posted image Moram popoldne poklicati k P.

Upam, da bo Alja nehala bruhat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1092
3.6.2009 11:15:48   
špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
3.6.2009 11:15:55   
nia5

Danes ste pa že navsezgodaj čisto čvekavo razpoložene user posted image

Mi smo spali za en user posted image , ker je Gregi od dveh pa skroaj do petih žuriral user posted image Oči odprte, čvekal, celo pel, vstajal, se boril proti spancu, tečnaril,... user posted image

Ko sva šla iz vrtca, sem pri eni gospe na tržnici kupila domač kmečki kruh iz krušne peči, mmmmmmmmm, se nisem mogla upreti, res je slasten user posted image Prav paše zraven skodelice kave, ne rabim nobene salame zraven user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
3.6.2009 11:19:36   
nia5

user posted image user posted image user posted image  za spanje. osebno boš pa ziher našla, ko boš najmanj pričakovala! user posted image  jst iščem evine škarjice za nohte že 2 tedna! kot bi se v zemljo skrile!

Vem ja, kot vedno user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
3.6.2009 11:20:34   
nia5

razmišljala sem, da bi bratu za darilo dala darila v smislu 7 darov svetega duha. zdej pa iščem takšna simbolična darila, ki bi lahko ponazarjala kakšen dar. npr.

manjkajo mi še:
- dar vednosti

kaj mislite? imate kakšno idejo, kaj bi še lahko kje dala? za dar moči iščem nekaj bolj v smislu moč srca...

Uh pojma nimam, ti pa si daš dela user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
3.6.2009 12:28:48   
Aurea

bogica mala...
probaj ji skuhat prežganko, mogoče bo to pomagalo.

Si sapis sis apis.

Neposredna povezava do sporočila: 1097
3.6.2009 12:57:09   
Anitka
Ku ku, ker je tudi naša zadnja majčica postala malčica za kar ji iskreno čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image vas vabim, da se mi pridružite tule :

http://www.ringaraja.net/forum/m_4226542/mpage_1/key_/tm.htm#4226542

Ni izpadlo najbolje, ker mi je včeraj zasnovan uvod šel v maloro zato se že vnaprej opravičujem.

Vabljene v svet malčkovuser posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 3.6.2009 13:04:11 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
3.6.2009 12:57:33   
Aurea

manjkajo mi še:
kaj pa sudoku?

v tej trgovini imajo zanimive miselne igre:
http://www.talenti.si/spletna-trgovina/1977.html

tukaj bi jaz kakšno dobro knjigo dala (npr. Anselm Grun ima super...)

- dar vednosti
kaj za širjenje obzirja in znanja ( mogoče kakšen kratek tečaj? kakšen računalniški pripomoček?...)
Lahko je svetinjica, nekaj, kar lahko v preizkušnji vzame v roko...

Lepa razlaga darov sv. Duha:
http://www.rkc.si/najina-pot/?q=predavanje_6

Si sapis sis apis.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
3.6.2009 12:58:53   
Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ku ku, ker je tudi naša zadnja majčica postala malčica za kar ji iskreno čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image vas vabim, da se mi pridružite tule :

http://www.ringaraja.net/forum/m_4226542/mpage_1/key_/tm.htm#4226542

Ni izpadlo najbolje, ker mi je včeraj zasnovan uvod šel v maloro zato se že vnaprej opravičujem.

Vabljene v svet mačkovuser posted image

Ups, pa res...

čestitke za Gajo! user posted image

in Anitka, pridemo na novi del foruma, sigurno si ful lepo naredila user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 43 [44] 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 43 [44] 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.