|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 9 10 [11]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice iz MB in okolice
4.8.2009 11:59:13   
ebetka
Nič še ne vem, kam gremo, bomo zdaj v avgustu probali nekaj poiskat. Nekaj smo razmišljali o Umagu, ker nam lahko tam kolga zrihta apartmaje ampak nič še ni ziher. Meni sicer v Istro ni zahodit ampak bi pač letos nardili izjemo zaradi Ize, ker nekam daleč mi še ni z njo za hodit, čeprav verjetno tud nebi bil problem. Drugače pa tam nekje okrog Zadra bi tud bla opcija.

Ja, če imate jutri posvetovalnico pa itak ni panike, pa tam vprašaj za kakec. Sej jaz tud mislim, da ni nič narobe. Bosta tud jutri cepljeni, ne? Držim pesti, da bo vse ok in da ne bo kake reakcije. Midve imava naslednjo cepljenje spet zdaj v avgustu, zraven pa še prvo dozo za rota virus, sem prejšnjič mogla naročit.

Naša si bo počasi cele roke pojedla, vse si v usta tišči, do zapestja user posted image .Včasih si tak globoko potisne noter, da se ji obrne, joj...face naše male.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 251
5.8.2009 10:34:58   
vanilla
Ojla punce...

Potem ob pol enih gremo z vozičkom v posvetovalnico... Ne bo dežja, pa gremo lepo peš... Sam sm pa že zdej vsa živčna, ker me je strah kot prvo: kako se bo obnašala, ker se zna pošteno dret, ko jo položiš ležat, kot drugo: kako bo prenesla cepljenje (se bojim vročine), kot tretje: divje so jo popikali komarji in mi bo nerodno, da bojo mislili, kako to na otroka pazim user posted image , kot četrto: ta njen zelenkast drekec.....

hehe, koliko skrbi. Sam jaz sm res smotana, ker se kr malce sekiram, ko je kej izven konteksta... Pač, prvi otrok, pa še nimam pojma.

No, komarji: grozaaa! Pa vsak večer jo namažem z eno kremo iz BabyCentra in je super, je ne pikajo več... Včer pa pozabim - pač tut zato, ker je deževalo in mi komarji še na kraj pameti niso padli. No, pa jo dam spat zvečer in okno na kip odprto.... Pa pridem čez čas pogledat in vidim, da ji en komar sedi na lički... Hitro prižgem luč in me skor kap; na steni jih je menda 10 sedelo user posted image . Hitro sm jo namazala (sam je blo itak too late) in potem pobijala komarje vse do zadnjega user posted image . Groza no. Pa glih včer, ko je nism namazala... Ma, k sreči jo ne srbi, pa zdej jo s Kamagelom mažem.

Kakec je bil včeraj že spet bolj normalne barve, čeprav še vedno zelenkast... Glavno, da več tiste sive ni blo not... Ker tisto me je malo ustrašlo, ker sm nekaj brala na netu, da pol nekaj z jetri in žolčem ni ok... Uh, ja... No, saj bom danes vprašala.

Ebetka, hvala da držiš pesti za cepljenje.

Lepo uživajte danes, se da lepo it na sprehod, ko ni vročine...

Se javim popoldan!!

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 252
5.8.2009 16:44:56   
vanilla
Mi iz posvetovalnice.... Vse ok, super prenesla, celo smejala se je sestram in zdravniku. Ful je bla dobre volje, hvalabogu user posted image . Pikeca skor ni čutila, malo je edino se nekaj napela in kot bi hotela zajokat ampak je hitro "pozabila", hehe... Pa še proti Rotavirusu je dobila sirup v usta in lepo spila... Tak da.... Upajmo, da ne bo kakih reakcij: je rekel pediater, da lahko edino bolj tečnari al pa prespi... Upam, da prespi, hihi...
Aja, velika je 60 cm, obseg glavice 39 cm, teža 5850 g. Prava bunka je ratala user posted image .

Smo pa dobile še tri škatle Plivit D3... Je nekaj govoril, da bo dal vitamine, pa sem mislila, da pač kake vitamine, nisem niti recepta gledala.... Pa pridem v lekarno in vidim, da so to te kapljice... Pa itak bo zdaj komaj eno škatlo popila... Imamo pa še dve od prej... tak da zdej vsega skup še 5 škatel user posted image user posted image . Kaj bo to do drugega leta starosti jedla??? Groza.

No, to je to.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 253
5.8.2009 17:23:24   
ebetka
Čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image . Pa je res prava velikanka, lepo. Glede kapljic pa je res čudno, da ti jih tako šopajo kot da v enem tednu eno popije. Mi smo v začetku dobili eno in je še zdaj imamo tričetrt, res pa je, da ji dajem samo po eno kapljico na dan.
Glede komarjev pa je res boga, da jo tak popikajo. Mi jih sicer zaenkrat še tukaj nimamo v stanovanju, sicer pa upam, da bo mala bolj po meni - mene namreč ne piči niti en komar.

Jaz pa vedno znova ugotavljam, da imamo mi zelo zahtevnega otroka user posted image . Res vse mora biti po njeno, drugače zelo hitro pokaže, da ji kaj ni prav in pridno izkorišča z jokom. Včasih se mi zdi, da dosti joče....sej ne vem, kolko kaj na dan prejokajo vaši dojenčki in kdaj? Spi še vedno trikrat na dan po pol ure ali 20 min in to je to. Razen včasih v vozički, če sva kje dalj časa zunaj ji rata bolj dolgo spat.

Danes in jutri sva cel dan same, tak da mi je kar malo tečno (danes sem sicer mela kolegico na obisku, jutri pa mislim, da noben ne pride) in upam, da bo kmalu spet vikend. Sem opazla, da se zdaj ko sem doma še bolj veselim vikendov kot prej v službi, ker smo lepo vsi skupaj doma, med tednom sva pa večinoma sami.

Lep večer vam želim in še lepši dan jutri, dijo.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 254
5.8.2009 19:08:36   
Maj_taj
Vanilla, lepo da ste prestali prvo cepljenje. user posted image Upam da ne bo imela kakšne tečnobne reakcije, tako kot jo je imela moja. :)) Ko se spomnim tistega dne me je kar groza naslednjega cepljenja, ki se hitro približuje. Jaz tudi zdaj opažam kako raste. Nekaj časa se mi je zdelo da nikamor ne gre, zdaj pa se mi zdi že ful večja. Danes sem na hitro skočna v h&m po hlače, ker je skoraj vse prerasla, za kratke hlačke pa je premrzlo.

Moja se zdaj ful redko joka ko je ne šraufa več. Danes dopoldan je edino imela en izpad, ko dopoldan nikakor ni hotela jest, potem pa sem malo vztrajala in je šlo. Edino tega še zdaj ne razumem - vem da je ful lačna in dudo hoče ven pocuzat, za jest ji pa ni. Potem ko je zagrabila pa je jedla kot nora. Mogoče pa je malo lena. user posted image Ebetka, lahko grema jutri spet na kako šetnjo če bo lepo vreme.

Komarji? Moram potrkat da letos nimamo sitnosti z njimi. Na morju se mi zdi da jo je eden piknil. Doma pa jih še nisem zasledila al pa imam bolj slabo kri. user posted image

Nič, gremo na en hiter sprehod, potem pa spat. LP

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 255
6.8.2009 9:02:10   
vanilla
Dobro jutro...

Malce še oblačno,ampak idealno za sprehod.. Midve bova šli, ko se dokončno zbudi in napapca.

No, bomo danes videli, če bo še kaka reakcija po cepljenju. Včeraj je bila v bistvu ekstremno dobre volje cel dan, medtem, ko je bila dan prej živi užas. Zunaj je tako lepo deževalo cel dan, jaz ful dobre volje, češ, kao se bomo spočili in lepo se je ohladilo... Kaja pa živžav... cel dan.. groza user posted image .

No, naša ne joka veliko, razen če ma tečen dan, ali pa če ji več ne ustreza določena poza oz. se naveliča česa: recimo če je predolgo v ležalniku, predolgo na igralni blazini.... Ja, pa vedno in res vedno se dere, ko jo dam v ležeči položaj... To že več kot en mesec sigurno in vedno. Recimo, ko jo nesem za previt, pa jo položim na previjalno.. kot da bi se ji svet podrl.... Pa potem ko jo nesem na ležalnik al pa jo položim na igr. blazino... In to kakšno minuto histeričen jok - ji dam dudo, malo čaja, pa se pomiri. Ampak to prav tisti razvajeni jok, ko se vidi, da bi hotla bit pokonci oz. bi raje vidla, da jo nosim. S tem pa, da jo ne nosim veliko... ene dvakrat na dan po par minutk, da vidi malo okolico in to je to.

Ebetka, to, ko praviš, da mora biti vse po njeno... hehe, mogoče je pa to zato, ker je oven po horoskopu user posted image . Moja je bikica.... No, jaz sem tudi ovnica, pa sem tut trmasta, če hočem, tak da... mogoč je to pri Izi "krivo", hahaha.

Maj_taj, ko praviš, da včasih noče jest oz. da ti včeraj dopoldan ni... dudo bi pa kar pohlastala, če bi lahko.... No, saj to smo se nekaj menile že o tem, da je to očitno neka faza al kaj... ker tudi moja, čeprav je na flaški, dela isto... Pa je lačna, pa dudo si bi najraje zatlačila v grlo, če bi šlo, a potem ko ji dam jest, pa se začne še ful dret zraven in jo komaj umirim in nikak ne zgrabi cuclja... Včeraj zvečer je blo tako... Pa sem jo pol dvignila in malo nosila, da se je umirila in potem menda v ene petem poskusu je zagrabila in jedla... Pa je vse pojedla in to z velikim užitkom.... Tak da ne vem, kaj jim je to.

Aja, to, da nimate komarjev.... To je zanimivo, ker tut midva z mojim, ko sva v Domžalah živela, ni blo niti enega komarja v mestu.. niti muhe skoraj ne... Pa prijateljica v Sevnici pravi isto.... Menda v mestih tega ni, al kako...
No, saj Ptuj je tudi mesto, samo mi smo čisto na obrobju, ko je že vas praktično, tak da..... ne vem.

Ja, ebetka, jaz tudi komaj čakam vikende, da smo vsi trije skupaj. Prav vesela sem, ko je petek in ko se v soboto zjutraj lepo vsi trije zbudimo.... Ne pa ta vsakodnevna enoličnost user posted image .... No, sicer mamo pa tut zdravilo za to tedensko samoto: KAVICEEEEE....Ja, babe user posted image .

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 256
6.8.2009 9:03:56   
vanilla
Đizusmarija, pa kaj res ne znam manj napisat user posted image . Zdej, ko sem pogledala za sabo vse to napisano.... Pa kaj si ti nor... cel roman... Se opravičujem, preskočite, če vam ni... Se vidi, da nimam s kom čvekat cel dan user posted image user posted image , pa se tu izživljam, hahaha.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 257
6.8.2009 13:42:21   
ebetka
Danes pa smo bli na kratkem sprehodu (ne, maj taj), ker naša pred odhodom nikakor ni htela jest, potem je pa po treh korakih začela papat svoje roke in plenico in jamrat... bomo pa šli še zvečer malo naokoli.
Glede joka - tud naša joče takrat, ko ji določen položaj več ne paše, npr. v stolčku ali na podlagi ampak naša se vsega zeloo hitro naveliča in posledično tud večkrat jokca in tečka - je pa bik po horoskopu in ne oven :), tako kot jaz, tako da vem, zakaj je trmasta.

Glede muh pa ni ravno očitno, da živimo v mestu - bi  pričakovala, da jih nebi blo, jih pa je takoj pet notri, ko odprem okno, fuuuul mi grejo na živce in potem skačem za njimi in jih preganjam po stanovanju, fuj.

Iza pa danes spet ful poliva po hranjenju...ne vem, kaj je to, pravkar je že tretjič bruhnila mlekeca danes. Ne vem, od česa je to odvisno...včasih cel teden nič, potem pa tako kot danes.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 258
6.8.2009 15:52:25   
vanilla
Ajaaa, vidiš, sem šla gledat do kdaj je oven, pa je glih do vključno 19-ega, potem pa že bik. Ne vem zakaj sem mislila,da je 21. april še oven.

Naša tudi poliva mlekec... pa ne vedno enako... Včasih kak dan bolj, drugič manj, včasih nič... Tudi jaz ne vem, od česa je to odvisno, ampak vse dokler ni preveč, je ok.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 259
14.8.2009 11:57:41   
ebetka
Zdravo,

vidim, da smo čist zapustile ta naš čvek :))
No, da se malo javim...po dolgem času. Danes nisva šli še niti na sprehod, ker sem ponoči spala cele tri ure in nisem sposobna niti sedet, kaj šele hodit okoli. Ne, ni kriva Iza za moje nespanje ampak "nekaj", kar še sama ne vem. Enostavno sem se zbudila po treh urah spanja in se do jutra mučila zaspati pa ni šlo. Si lahko predstavljate kakšna sem danes in kako se mi je z malo za ukvarjati. Joj.

Drugače pa se že lepo igramo, pasemo kravice, se obrnemo iz hrbta na trebuh, sedimo z oporo in imamo "fiksno" glavico pokonci. Tud smejimo se dosti in se "pogovarjamo". Glede dojenja imamo neke finte zadnje čase (se igramo in kregamo na zizi), smo pa začeli jesti na manj kot eno uro, to pa je tudi nekaj.

Jutri gremo na izlet na Pohorje in upam, da bo mala pridna, da se bomo imeli fajn.

Javite se kaj, se pišemo.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 260
18.9.2009 9:17:46   
Poloma
Dober dan!

A vi še dihate? :) Ta naš forum je čist zamrl...No zdaj pa bom jaz otvoritev naredla da vidim kak ste :)

Kak so bebice? Zdaj je pa že pestro z štručkami ne? No naš je vsak dan bolj radoveden, vsak dan kaj novega naredi/odkrije,...prav lušno je z njim :)

Edino moteče trenutno je to vreme - sej ne veš a bo dež al ne bo, kak se oblečt pri teh spremenljivih temperaturah,...Upam da se bo kmalu spet normaliziralo in da bo jesen čim manj deževna :)

Javite se kaj!

Papa

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 261
28.9.2009 8:20:32   
ebetka
Jaz se javljam...:)
škoda, da smo čisto zapustili naš forum...sej ni nujno bit vsak dan gor, smo tu in tam pa paše kaj napisat oz. prebrat kaj se dogaja z vami.
Ja, štručke rastejo, ne morem verjet, da je že skoraj pol leta odkar jih imamo...pa kam gre čas?
Poloma, glede vremena gre tud men na živce, ker nikdar ne vem, kaj ji naj oblečem, da ji ne bo vroče oz. zeblo.
Danes smo spali 9 ur v kosu !! Ne vem, kako ji je to uspelo - od 22 do 07 zjutraj in sem prav naspana po dooooooolgem času. Odkar ji dam flašo zvečer (umetno mleko), dosti lepše spi ponoči.

No, punce javite se kaj...drugač pa lep dan in uživajte.

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 262
28.9.2009 12:14:09   
vanilla
No, da se javim tudi jaz.
Res je, da če je malo sodelujočih, potem forum hitro zamre, monologe ali dialoge pa je težko redno vzdrževat.

No, tudi mi rastemo, ravno danes je stara 5 mesecev. Uvajamo gosto hrano, ponoči še vedno spi celo noč, podnevi pa si trikrat vzame po pol urice spanca. Drugače pa je vedno bolj aktivna, se "pogovarja", miga na vse konce, se smeji... Skratka, vedno bolj bo pestro. Se pa najdejo momenti oz. neka razvojna stopnica, ko se naenkrat ne znajdeš, ker Kaja čez noč spremeni ustaljene navade in kar naenkrat se moraš naučiti novih dojenčkovih potreb, ker ti kar naenkrat ni jasno kaj pa zdaj hoče. Tak da vedno so potrebna nova prilagajanja.

Vreme je meni super dokler je taka lepa jesen, je pa res treba vsak dan gledat kako jo oblečt, ker zjutraj je kar precej hladno, popoldan pa se ogreje skoraj tako kot poleti. Je treba res bit pazljiv, da ne fašemo kakšnih prehladov.

Lepo bodite pa javite se še kaj!

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 263
29.9.2009 8:46:29   
ebetka

Vanilla, pri nas je to identično !! Zdaj že dva dni spi celo noč - po 9 ur skupaj, kot sem napisala včeraj, podnevi pa 3x po pol urce in to tako točne pol ure, da bi lahko štopal :)
Noči prespimo zahvaljujoč umetnemu mleku, ker mamino očitno več ni bilo dovolj, glede na to, da se je do prejšnjega tedna (dokler smo se še samo dojili) zbujala ponoči na 2 uri.

Jemo pa tudi že riževo kašico, korenček, bučke. Uvajamo pa zelo počasi.

Drugače pa je naša Iza zelo živahna in aktivna, raziskuje igrače in stvari, ko jo nosim po stanovanju hoče odpirat omare in mora mami vse pokazat, vse pregledat, stvari so ji tako zanimive, da ji nič ne uide...

Upam, da spet malo poživimo ta naš forum, zdaj bojo itak spet grši dnevi in ne bomo toliko zunaj in bo mogoče spet bolj pasalo kaj prebrat, napisat...

Lepo bodite.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 264
1.10.2009 9:36:51   
vanilla
Dobro jutro!

Ja, naša ima tudi natempirane trikrat po pol urce in to skor v minuto natančno. No, pa važno, da ponoči spi, ker če še to ne bi bilo, bi bili pa dnevi res pestri.

Drugače pa se počasi rihtava, da greva ven. Moram priznat, da mi je zdaj jeseni lepše hodit na sprehode, ko je hladneje, da vsaj jaz ne švicam kot konj zraven in tudi Kaji je lepše, ker jo vročina tako ne zdeluje.

Naša pa nič omar ne odpira oz. niti ne ve, kaj to je omara in če bi šle mimo omare niti ne ve, da bi bilo kaj izza nje. Si pa v usta vlači vse po spisku, sploh prste zeloooo rada. No, saj če bi prsti bili samo tako za raziskovanje, potem ok,  ampak ona jih sesa tako močno, da moram nonstop intervenirat, ker tega pa res nočem, da se navadi. Ponoči je k sreči mir s tem, čeprav se tudi včasih mrda in premetava in začne prste cuzat, jaz pa hitro letim k posteljici in dudo not.

Je pa zdaj kar več dela odkar je treba še GH kuhat vsak dan. Kar lepo jé, vendar odvisno od dneva in "mešanice", ki jo "spacam". Zaenkrat uvajam samo kosilo in ga bom vse do takrat, ko ga bo res lepo jedla. Potem pa naprej na kakšno dopoldansko sadno malico.

Tako, počasi šibava ven, sonce se je že lepo dvignilo, megle ni več...

Lepo se imejte!

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 265
1.10.2009 20:19:20   
Poloma
Hej babike!

Naše dete že spi ker je danes bolj malo čez dan spal in je bil čist siten že od zaspanosti...pa kr hop v pižamo in posteljo pa spat :)))

Ful je fajn ko so taki dnevi - sončni, ampak še vedno znosni, tak da sva večinoma zunaj, pol ko pride ati domov pa še ponavadi njega pobereva pa kam šibnemo. No jaz sem bla danes pri frizerju tak da je bil otrok na sprehodu z babico, pol pa je pri atiju počakal na "novo" mamo :)

Jutri pa ukradeva atiju avto in greva k eni moji bivši sošolki na obisk tak da bo spet dan hitro minil :)

No naš tudi še ni v fazi odpiranja omar (hvala bogu ker pol bi mogla vsebino dejansko pospravit in vrjetno tudi kaj umaknit :)) - ležalnik mu tudi več ne diši najbolj, trenutno najbolj uživa v igralni blazini. Sem mu neke dodatne igračke gor naštimala pa je čist blažen tam...jaz pa mam malo mira :)))

Nič, lep večer vsem pa se pišemo kaj!

Papa

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 266
2.10.2009 11:42:01   
ebetka
Dober dan...

...ampak nič kaj lep glede vremena. Zdaj pa bo pestro cel dan notri brez sprehoda...to pa ni fajn, ker ful težje zaspi ko nismo v vozičku.
Do zdaj je bilo res idealno vreme za sprehode, ja..upam, da bo nam še kaj naklonjenega pred zimo.
Kar hudo mi je, ko pomislim, kako jih bo treba pozimi oblačit in vlečt gor vse mogoče pa še sebe zraven, prav nič ne bo lušno, še posebaj ne, ker je zadnje čase začela nekaj tečnarit, ko ji majčko z dolgimi rokavi gor vlečem...kaj šele bo pri jopicah in bundah....

Danes pa je imela mala neko čudno noč, se je ful prebujala in jokcala in htela stalno zizo met pa vsak mali šum jo je zbudil...se pozna polna luna :). Ampak smo pa potem vsaj spali do 9h.

Mi tudi uvajamo gh zaenkrat samo za kosilo, pa še to predvsem riževo kašico in tu in tam kakšne bučke. Zdaj bomo začeli še ostalo zelenjavo in potem tudi za malico kakšno sadje.

No, lep dan vsem kljub dežeku in lepo bodite.

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 267
2.10.2009 12:03:50   
vanilla
Dan,

Ja, danes je dež, sicer me ne moti, ker tudi mala je bila do zdaj pridna. Trenutno spi, ker pa se bo njenih 30 minut vsak čas končalo lahko pričakujem prebujanje user posted image .

Naša se tudi nekaj rada ne oblači. Prej to ni bil problem, je bila vedno dobrovoljna, zdaj pa ima finto, ko ne mara dolgih rokavov, ki jih ji vlečem čez roke. Torej enako pri tebi, ebetka.

Spali smo v redu, le z dudo in sesanjem prstov imamo vse večje težave. Sem tudi na forumu Dojenček povprašala o tej "težavi", ker je res vse huje. Namreč kljub dudi ona vse bolj hoče sesat prste. Zvečer zaradi tega malce dlje traja, da res trdno zaspi, ker moram stati zraven, ker si ona ves čas dudo daje ven s prsti in si da prste notri. Jaz tega ne pustim, ampak moram biti zraven, da res zaspi z dudo in ne prsti. Tudi danes zjutraj po hranjenju je bilo isto in sem bila zraven posteljice ene 45 minut menda user posted image . Res ne vem, kdaj in ČE jo bo to minilo.

Mi smo začeli kar z zelenjavo, nič riževe kašice. Prvo korenček, potem korenček in bučke, cvetačo, krompir. Pa ji kar nekako gre, čeprav včasih ven pljuva in potem raje dam mleko, drugič spet vztrajam itd... Počasi bo že, ne mudi se.

Od igrač pa: ležalnik tudi ni več zanimiv, notri sedi samo takrat, ko si v usta nosi grizalo, ropotuljice itd.... Rada je pod igralno blazino oz. lokom, ampak se hitro začne jeziti, če igračke ne grejo dobro v usta ali pa kaj... Ja, zanimivi so, res je vsak teden kaj novega user posted image .

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 268
12.10.2009 21:42:47   
Poloma
Hej!

Da spet malo razbijem to zatišje... :) Kak ste? To veme nič kaj ni prijazno ne? Danes sva z tamalim sicer ujela en del dopoldneva ko ni deževalo pa sva hitro šla malo šetat, ampak ni blo nič kaj prijetno :( Mali je itak bil celi dol zadekan (in posledično nič kaj srečen), meni pa tudi ni bil glih fajn mraz. Samo še vedno pa boljše kot cel dan noter bit; sveži luft pač naredi svoje :)

Jutri pa se greva potepat - komaj čakam :)) Z dobro družbo bo lažje prebrodit dan...

Sicer pa sva že na GH - mali tak je da ne moreš vrjet :) Usta odpira ko kaki ptiček in se mi še ni zgodilo da bi zaprl usta ker mu ne bi blo dobro oz. bi mel dovolj...Tak da sem ponavadi jaz tista ki obupam oz. mu pač ne dam glih 5 glav cvetače za pojest :) Tak da je jedec po mami... Čeprav se baje iz takih jedcev kaj hitro lahko spremenijo v sitne izbirčneže tak da se pustimo presenetit :))

Grem si zdaj glavo posušit, da ne bom mela kakšnih kodrov nepotrebnih (ki jih ob naravnem sušenju vedno dobim pol pa se borim z njimi :)))

Lep večer!

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 269
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 9 10 [11]
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 9 10 [11]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

biba
1hruška

Kdo je biba?

mravljica (61%)

polžek (39%)

Število vseh glasov: 256

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!