vanilla
|
Dobro jutro... Malce še oblačno,ampak idealno za sprehod.. Midve bova šli, ko se dokončno zbudi in napapca. No, bomo danes videli, če bo še kaka reakcija po cepljenju. Včeraj je bila v bistvu ekstremno dobre volje cel dan, medtem, ko je bila dan prej živi užas. Zunaj je tako lepo deževalo cel dan, jaz ful dobre volje, češ, kao se bomo spočili in lepo se je ohladilo... Kaja pa živžav... cel dan.. groza . No, naša ne joka veliko, razen če ma tečen dan, ali pa če ji več ne ustreza določena poza oz. se naveliča česa: recimo če je predolgo v ležalniku, predolgo na igralni blazini.... Ja, pa vedno in res vedno se dere, ko jo dam v ležeči položaj... To že več kot en mesec sigurno in vedno. Recimo, ko jo nesem za previt, pa jo položim na previjalno.. kot da bi se ji svet podrl.... Pa potem ko jo nesem na ležalnik al pa jo položim na igr. blazino... In to kakšno minuto histeričen jok - ji dam dudo, malo čaja, pa se pomiri. Ampak to prav tisti razvajeni jok, ko se vidi, da bi hotla bit pokonci oz. bi raje vidla, da jo nosim. S tem pa, da jo ne nosim veliko... ene dvakrat na dan po par minutk, da vidi malo okolico in to je to. Ebetka, to, ko praviš, da mora biti vse po njeno... hehe, mogoče je pa to zato, ker je oven po horoskopu . Moja je bikica.... No, jaz sem tudi ovnica, pa sem tut trmasta, če hočem, tak da... mogoč je to pri Izi "krivo", hahaha. Maj_taj, ko praviš, da včasih noče jest oz. da ti včeraj dopoldan ni... dudo bi pa kar pohlastala, če bi lahko.... No, saj to smo se nekaj menile že o tem, da je to očitno neka faza al kaj... ker tudi moja, čeprav je na flaški, dela isto... Pa je lačna, pa dudo si bi najraje zatlačila v grlo, če bi šlo, a potem ko ji dam jest, pa se začne še ful dret zraven in jo komaj umirim in nikak ne zgrabi cuclja... Včeraj zvečer je blo tako... Pa sem jo pol dvignila in malo nosila, da se je umirila in potem menda v ene petem poskusu je zagrabila in jedla... Pa je vse pojedla in to z velikim užitkom.... Tak da ne vem, kaj jim je to. Aja, to, da nimate komarjev.... To je zanimivo, ker tut midva z mojim, ko sva v Domžalah živela, ni blo niti enega komarja v mestu.. niti muhe skoraj ne... Pa prijateljica v Sevnici pravi isto.... Menda v mestih tega ni, al kako... No, saj Ptuj je tudi mesto, samo mi smo čisto na obrobju, ko je že vas praktično, tak da..... ne vem. Ja, ebetka, jaz tudi komaj čakam vikende, da smo vsi trije skupaj. Prav vesela sem, ko je petek in ko se v soboto zjutraj lepo vsi trije zbudimo.... Ne pa ta vsakodnevna enoličnost .... No, sicer mamo pa tut zdravilo za to tedensko samoto: KAVICEEEEE....Ja, babe .
|