Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 2.7.2009 13:37:13
|
|
|
|
Anonimen
|
OLa Ste pa zgovorne...... Moj pregled je bil uspesen,NS je 1,8mm,naj bi bilo super.Zdaj moram pocakati se krvne izvide.Dojencek moj je bil fejst zivahen,je skos neki brckal .Spola nisem izvedela,itak,ko je pa ta moj G en kre.en.Sem bila pa cist paf od razburjenja.Pa moz je s tamalo zunaj cakal,kdaj priletim z novico,da bo....faaannnnt!!!! Je sel pri tamali z mano na NS...da vidite njegovo faco,ko sem mogla dat noge narazen,pa je G not skocil.Tut govort ni mogel .Pol pa ni sel nikol vec. Sofija,vseee naaaajboooljseeeee!!!!!!
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 2.7.2009 13:38:45 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 2.7.2009 13:44:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mal mojo Meri ko se gujsa pa se eno slikico..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 2.7.2009 16:13:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Sofija, vse najboljše za rojstni dan. Kleo, super za NS. Zdaj pa bomo odpujsali na drug forum počasi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 2.7.2009 16:14:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Evo mal mojo Meri ko se gujsa pa se eno slikico.. pa kolk so ji lasje zrasli
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 2.7.2009 18:14:53
|
|
|
|
RMRM
|
Sofija, VSE NAJBOLJŠE lubika mala Nya - super za nov zobek. Kleo - super, super, super za NS. Pa tud če bo še ena .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 2.7.2009 18:16:51
|
|
|
|
RMRM
|
Mi smo bili danes pri P. Ima Lukas močno vneto desno uho, pa ravno desno, ki je drugače zdravo . Upam da bo vse ok. Imava antibiotik in danes je moj lubek že od poldneva brez vročine, pa celo skodelico čokolinota je povečerjal .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 2.7.2009 18:39:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Didli,laske ima pa res ze dolge,spredaj sploh.Pa jo kar nocem postris.Glede britja pa,HB da ima se temence,zato jo se nismo.Upam,da je niti nikol ne bomo. RMRM,a vi pa bolani?Boskem mali,upam da bo antibiotik hitro pozdravil.Samo to ga je pa fejst bolelo,ce imamo vneto uho . Pa ze povecerjali ste?To je pa brzina.Moja vceraj zvecer ni in ni hotla zaspat.Sem jo 3x dala v postlo,pa vsakic dretje.Tam okoli 23h ji je sele uspelo. Saj,meni je popolnoma(ma ne no ,lazem)vseeno ce bo spet puncka. Ne da bi ful rada fantka,samo tako,2puncki....fino bi bilo imet se sincka.Dec pa sploh navija.Ziher misli,da ce bo,bo cist tak kot on.Ja pajade.Ponavadi tko pride,da je ravno obratno.Bo kaksen punckat fanticek,k rad kuha,pa siva... ....mal kracam,me spet oci dajejo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 2.7.2009 18:46:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Al gremo zdaj k sonckom,pustmo prince,to ni vec moderno . Aja,moja sestra zdaj po novem vse bere,tako da moram se link pripopat kam smo odpotovale,da nas ne bo prevec iskala . http://www.ringaraja.net/forum/m_4292025/mpage_2/tm.htm#4307109
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 2.7.2009 18:47:46 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 2.7.2009 19:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
pa naj se nam malo javi ne RMRM, bošček Lukas. Upam, da ne bo prehudo to z ušesi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 2.7.2009 20:53:42
|
|
|
|
lunca14
|
sofija...........no,pa je prišel tudi tvoj dan,dan ,ko napolnila si svoj prvi rojstni dan,čeprav zadnja,a zato,toliko bolj važna,se sprašuješ zakaj važna?........zato,ker si tako fletna,nasmejana,dobrovoljna,polna energije,vedno pripravljena za akcijo..........pa najlepše oblečena punčka,tudi,ko se na pesku igraš,si opravljena s stilom............želim,ti,da preživiš naslednje leto,tudi tako radoživo in polno,kot si preživela tega,v krogu svoje mamice in očija...........lunči
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 2.7.2009 21:12:53
|
|
|
|
Anonimen
|
VSE NAJBOLJŠE SOFIJA
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 3.7.2009 11:56:00
|
|
|
|
slovenka
|
Punce, naj zaključim to temo s prisrčnimi zahvalami od mene in zadnje junijke za vse čestitke, tukaj in na FB. Ste me zelo razveselile. Praznovanje je šlo super skozi, Sofija je uživala 100/h, imela veliko prijateljčkov, deževalo ni nič, skratka super. Ko smo ji peli pesmico ob torti, je tako ploskala in se smejala, da še zdaj ne morem verjeti, tako je bila ponosna. Tako da že komaj čakam naslednje RD Tako zdaj pa lahko gremo tudi mi na otroka K dojenčkom pa čez 2 leti
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 4.7.2009 10:49:04
|
|
|
|
Cofijana
|
Zivjo po dolgem casu no da vam povem sploh nimam casa kej na net pridt ker imam skoz ene obveznosti. zdej si iscem sluzbo tako da v ponedeljek zvem ce jo dobim, Jan je imev virozo z izpuscaji tako da smo mel kar pestro. Zaenkrat se je pozdaril tako da sm ze mislna da ima kasno drugo bolezn. In kaj vi kej pocnete vidm da ste ble kar pridne z pisanjem. No vse naj najboljse vsem ki ste imeli rojstne dneve in tistim ki ste bili bubani pa in da se cim prej pozdavite. No zdaj pa grem se malo drugam pogledat tako da uzivite z vasimi soncki. Caw baw.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.