|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puranji zrezki s sirom....kako????
1.5.2009 11:50:35   
ŽanaTaja
A mi zna katera povedat oz napisat, kako se naredijo puranji zrezki s sirom??? Bje da se jih lahko da tudi v pečico...pa me zanima, ker poma nimam...bi jih pa rada danes delala za večerjo, ker pridejo prijatelji....

Hvala, hvala hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Puranji zrezki s sirom....kako????
1.5.2009 11:59:32   
amaya
ja odvisno kaj boš zraven delala. Ali v sirovi omaki ali sam s sirom čez (bolj na suho)

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Puranji zrezki s sirom....kako????
1.5.2009 12:34:08   
ŽanaTaja
Nebi tko na suho, bi bolj sočno naredila če gre.....user posted image user posted image user posted image pojma nimam....nardila bom še uraven, riž, pa pire krompir, pa pohane zrezke.....


(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Puranji zrezki s sirom....kako????
1.5.2009 12:44:35   
amaya
ma glej jaz ne kompliciram in naredim tako:
1. zrezke malo potolčem, pa posebej malo popečem na maslu
2. omaka: maslo, malo mleka, notri dam pa različne topljive sire...tudi kako gorgonzolo, ker mi je všeč. Mleko zato, da se lepo stopijo. Pa tiste smetanove sire od Mrkatorja. Če dam gorgnzolo in močne sire, ne solim, ker je potem preveč slano...ko se stopi položim notri zrezke in še malo kuham. Najbolje je, da postrežeš takoj, ker če ne rata pocasto...zraven pa lahko riž, ker je še najbolj nevtralen.
2. lahko pa narediš omako bešamel: moka pa mleko, pa potem v to omako daš sire topit...je pa ta bolj kremasta. Omaka bešamel: maslo (kr nekaj), ko se stopi popražiš moko in zaliješ z mlekom. Deja z metlico, da se ti ne naredijo grudice.


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Puranji zrezki s sirom....kako????
1.5.2009 18:43:33   
J.L.
sirna omakca je čist na simple.
rabiš pa vodo, smetano (lahko tudi sladko), topljeni sirček, po želji še parmezan ali gorgonzola, kocko, začimbe (sol poper, majaron, petršilj)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Puranji zrezki s sirom....kako????
1.5.2009 18:44:23   
J.L.
šele sedaj vidim, da si jo potrebovala že prej. bo pa recept za drugič.


(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Puranji zrezki s sirom....kako????
3.5.2009 19:30:24   
muška
tuidi od mene za drugič:

jaz naredim zelenjavno omako, ki jo najraje zgostim kar z paličnim in zraven dodam sladko smetano ali kakšni dve kocki zdenka sira.

Meso pa popečem , nato popečenega dam na omako, čez šnicle dam sir, ki ga imam v hladilniku user posted image  ( lahko je to riban sir za pizzo, mozzarela, edamec (kaj pač imam ))  no  to pokrijem z pokrovko za kakšno minutko (ampak res ne več, ker se sir takoj razpusti) in to je to. Meni osebno najbolj zraven pašejo kakšni domači njoki, ali pa široki rezanci


(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Puranji zrezki s sirom....kako????
3.5.2009 19:40:29   
Felicita
meni so najboljši na način piščančjega žura - najprej jih potolčem, začinim (gorčica, sol, poper), malo popečem, dam sir na vsakega (lahko še šunko/pršut), zložim na pekač, prelijem s smetano (sladko + žlica kisle), dodam sok iz ponve in postavim za par minut v pečico...

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?