Krysia
|
Vidim, da vse pridno uvajate svoje srčke v vrtec in da gre dobro ... itak, da čist brez joka in žalostnih pogledov ne more it, ampak ko vse to berem, vidim, da so naši malčki pogumni in pridni ... Pri nas ni nobene panike - zjutraj se malo pocrklja, potem z mojim možekom jesta zajtrk, potem ga pa tašča prevzame ... in ko pridem domov, je ful vesel pa nekaj časa skoz gleda, da ne zginem z njegovega vidnega polja, pol je pa OK ... še dobr. Bomo pa vidli, kako bo drugo leto, ko bo šel v vrtec ... Jst pa sebe uvajam v službo Se mi zdi, da se fajn pozna, da me eno leto ni blo tam ... sem kar mal ven padla ... sam kr hitro prihajam na stare tirnice - danes sem že s testi težila mal me še grlo daje, če imam več kot tri ure zaporedoma, ampak bomo preživel ... itak, da imam jutri že drugo uro nadomeščanja (prvo sem imela že kar prvi dan). Aja, za grlo mi pa granobil pomaga, tko da ni hudega ... tejkaz, ja bom kr jst poverjenik (eh, sem se kr sama tko odločla, itak drugač nič ne bo, pa bo sama zmeda ...). Sam ne vem, če bomo imeli kakšnega naročnika ... jih bom probala mal navdušit. Priimek je pa na Z Erin, super za šoping (še enkrat ponavljam) in sploh super za cene ... pri nas pa itak nič nimajo, tko da bo treba al počakat, da obnovijo zaloge al pa se podat po tvojih stopinjah na senčno stran Alp bella02, jst moram tud likat ... pa moj likalnik ma isto napako - noče sam likat. Jst se bom zvečer zraven spravla, ko pridem s pevskih vaj ... če se mi bo dal, drugač pa jutri ... ampak to je skrajni rok, ker mi je že skoraj zmanjkalo cunj za v službo ... tko da bo treba vsaj kakšne hlače pa majico zlikat, ostalo bo že počakalo ... gajka, super filmček kaja02, si bla pogrešana, veš! Kar poglej par strani nazaj, je napisano. In kako je v 2. razredu? Otroci so sigurno veseli, da si ravno ti njihova učiteljica (sej zdej se tko reče, a ne? v naših časih so ble še tovarišice ) sandra123, sam da ste dobil vrtec nell, pri nas je zlo podobno, probam bit čimveč z Rokom, ko pridem domov, pol se pa moje delo zavleče v noč ... Pridne bodte pa se tipkamo!
|