|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktobrčice
11.5.2005 14:15:04   
soncek&luna
ah, dolga zgodba je to pri nama...pa tudi moja krivda je, ker sem mu vse verjela (kaj ces...ljubezen je slepa)...da ravno tisti dan, ko sem zanosila, sem hotela prekiniti z njim, sej ves sex za slovo ;)...pa se je zgodilo...nama zgleda hoce narava nekaj povedati...samo on ne razume sporocila...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   oktobrčice
11.5.2005 14:24:57   
sandra25
Sonček&luna prosim ne muči se z njim to samo škoduje tvojemu :duda:, saj vem, nam je lahko govoriti in dajati nasvete, ljubezni pa vseeno ne moreš kar izbrisati in pozabiti v enem dnevu. Ne moram si predstavljati kaj bi brez svojega :love:, če bi me zapustil. Niti pomisliti ne morem na to.Upam, da boš čimprej uredila zadeve in boš tudi ti srečna.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   oktobrčice
11.5.2005 14:27:36   
soncek&luna
sej vas nocem s tem morit...samo me stisne pri srcu, ko pisete o tezavah, ki jih imate..pa si po svoje mislim, da jih lahko vsaj lahko delite s svojimi :love:...
no, zdej me je pa res zalilo :((

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   oktobrčice
11.5.2005 14:30:50   
sandra25
Ne moriš nas, verjemi, saj zato pa imamo ta forum, da se vsaj malo potožimo ena drugi in pojamramo, ko imamo težave. Toliko koristnega sem že sama izvedela iz izkušenj drugih nosečk na račun foruma. Nosečke moramo držati skupaj in se vsaj moralno podpirati, če že ne drugače ali ne punce?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   oktobrčice
11.5.2005 14:56:35   
MojcaG
oj!
točno tako sandra 25, tudi jaz sem že toliko koristnega izvedela na tem forumu..
sonček&luna, verjamem, kako ti je hudo, pa sploh zdaj, ko si noseča.. jaz se zjočem za take malenkosti, se mi zdi da je kar konec sveta, pa še zdaleč zdaleč ni tako.. hormoni. želim ti, da bi očka tvoje pikice kdaj prišel k pameti. dvom, da ni njegov otrok je pa po moje samo beg od odgovornosti in izgovor. ni vaju vreden!!! otrok ne zakrpa velikih lukenj v odnosu in se mi zdi, da je pri vama tudi tako, saj sta že nameravala narazen.. upam, da ti kmalu ne bo več tako hudo.. tvojega angela imaš pod srčkom, samo njemu nameni tvojo ljubezen.. bivši je vsekakor ni vreden!
drugače pa naj ti nikoli ne bo težko tukaj kaj potožit.. zato smo tu!!

pridne ste oktobrčice, samo po dve kili ste se zredile. jaz ne grem več na vago.:)- jaz sem se ene pet kg sigurno. se pa drugače fajn počutim, buši raste, kar me obdaja s fenomenalnimi občutki. komaj komaj čakam, da začutim:duda:. (kar sem že ene stokrat napisala) :)
ja, udb, ene sestre pač znajo biti pametne ko šus. ona ve, kaj ti začutiš in kaj ne! a ni to fajn! jaz bi tudi imela tako sestro, da bi namesto mene čutila npr. vse moje slabosti in glavobole!! :)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   oktobrčice
11.5.2005 15:04:45   
KIRA
sonček in luna. tega pa nisem vedla, da te je pustu samo. to je zelo nezrelo. najrajš bi ga nabrcala v rit!!!!
a maisliš, da bo po rojstvu še kaj pršu k sebi - mogoče je pa to faza, ko s eboji postat atek alikaj podobnega.???
jaz upam, da se vama bo porihtalo. prekleto, če ti kaj pomaga - bom namesto tvojmu, našemu dala eno brco v rit, ker je moški. ampak čist narahlo. o.k.?9nebesa

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   oktobrčice
11.5.2005 15:10:20   
soncek&luna
joj, nikar kira!! te bo debelo pogledal ;) raje mu daj enega cmoka in mu reci, da si vesela, ker s tabo dozivlja vse lepote nosecnistva :rozica:
...ce bi vam napisala celo zgodbo, bi mi vse rekle, da sem neumna in naivna (celo pri svojih letih)...trenutno se tudi tako pocutim...ce se bo drugace odlocil, ne vem...zdaj ga pustim pri miru...in se tudi ne slisiva...pravjo,da cas popravi vse...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   oktobrčice
11.5.2005 17:34:23   
Udb
nalin, zakaj bi bili pa bazeni prepovedani? Meni je včeraj moja G celo svetovala plavanje!! Rekla je samo, da če je bazen za revmatike, potem je za nas prepovedan - prevroča voda. Jaz sem šla v Dolenjske. Je bilo super. Pasalo!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
11.5.2005 18:12:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   oktobrčice
11.5.2005 19:08:46   
pi
Jaz sem na zadnjem pregledu vprašala mojo G če lahko grem v Čatež na dopust pa je rekla da brez problema.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
11.5.2005 19:49:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   oktobrčice
11.5.2005 20:29:04   
Udb
nalin tako je - v tivoli bi ti jaz odsvetovala - ko smo s faksom tam imeli telovadbo, je pol punc staknilo glivice!!

Pojdi tam, kjer je dobra higiena. Bakterij se ni za bati, ker jih klor vse pobije!! ;) Je pa problem, če imaš hitro probleme z glivicami - klor namreč zaide tudi na sluznico nožnice in lahko tam povzroči kakšno glivično zadevo. Ampak če nisi nagnjena k temu...potem verjetno ne bo večje škode! Moja G je rekla, naj se grem lepo naplavati, namakanje pa naj kar lepo izpustim! :)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   oktobrčice
11.5.2005 22:17:43   
MojcaG
pa saj se kupijo neki tamponi, ki preprečijo vdor vode v nožnico.. nekje sem slišala za njih. bo treba v lekarni vprašati..

pa lahko noč vsem!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   oktobrčice
12.5.2005 8:16:13   
balaena
meni je pa ginekolog rekel, da grem lahko v bazen, isti dan nam je pa sestra v šoli za starše (tečaj za zgodnjo nosečnost) rekla, da je tako: nekatere hodijo ves čas in nimajo problemov, druge pa že prvič infekcijo staknejo. zato naj bi bilo dosti bolj priporočljivo plavanje v pretočnih vodah (reke, morje).

v knjigi S šortom v zdravo nosečnost (T. Švarc-Urbaničič) pa piše, da je plavanje super šport v nosečnosti, tudi v devetem mesecu. Glede okolja pa pravi, da voda ne sme biti toplejša od 28-30 stopinj, temp. zraka 23-24 stopinj, vlažnost zraka pa 50-60%. dvakrat dnevno naj bi se meril pH (7,2-8,0) in količina klora (0,5-0,75 PPM). paziti bi morale, da ni gneče, ker te lahko kdo sune, se zaleti vate.

v knjigi Nosčnost in porod (H. Klun) pa piše, "zaradi spremembe delovanja hormonov se med nosečnostjo spremeni kislinska sestava sluzi v nožnici, s tem pa nastanejo ugodnejši pogoji za razmnoževanje glivic. Ženo v nožnici peče in srbi. Zdravnik ji predpiše vaginalne vložke, ki pomagajo odpraviti nevšečnost."

Jaz sem imela že načrt, kako bom hodila na DIF na Kodeljevo vsak teden plavat, potem me je pa tole vse skupaj kar malo v dilemo spravilo. Ne vem če se splača. Ker v vsakem bazenu, kjer sem do sedaj bila, so plavali lasje okoli, pa tudi kaj drugega vidiš (če plavaš, ne pa se namakaš, in potem imaš plavalna očala in se opazi).

Aja, sestra v šoli za starše je pa glede kopanja v kadi rekla, da, če ti to veliko pomeni, da ni nič takega, če si vsake toliko privoščiš, s tem, da: se najprej umiješ (stuširaš) in šele nato natočiš vodo, da je čista, ne.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   oktobrčice
12.5.2005 9:49:36   
tannya
Jaz sem v 21 t in že ves čas hodim plavat na DIF -cca 3x na teden. Voda je kar čista, no mogoče kakšen dan malo manj...uporabljam pa tudi zaščitne tampone (SENTA -imajo jih v Mullerju )in nimam prav nobenih problemov. Nasprotno, plavanje mi zelo ustreza, sploh pri bolečinah v križu in trtici. Priporočam vsem
in ne komplicirajte preveč...če vas pa vseeno skrbi, pa preverite analizo vode, ki jo morajo redno opravljati vsi bazeni.

Pozdravček, Tanja

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   [Brisano sporočilo]
12.5.2005 12:20:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?