balaena
|
da se še jaz pofočkam. počutje ok. do dveh kil še majčkeno manjka (odvisno kdaj se tehtam). križ me pa ubijalsko boli vsakič ko se lotim pospravljanja stanovanja. to je pa res kriza in potem sploh ne vem kaj s sabo. število hlač, ki so mi še prav se vztrajno manjša, nekaj jih je pa še. zadnjič sem pregledovala poletno garderobo in bila kar malo žalostna. ne bo kaj dosti uporabnega. glede splava tako pozno, zaradi morebitnih okvar otročka je mene moj dragi gin.-Pušenjak!- na zadnjem pregledu šokiral. me je naročil 10. junija za morfologijo in sem ga spraševala kako bo potem kaj s pregledi, da vem za načrtovati počitnice. (btw. me je presenetil tudi s tem, ko ni bil nič navdušen nad kakšnimi daljnimi kraji, je rekel tri ure od doma z lastnim prevozom...). no v glavnem, glede samega načrtovanja počitnic je rekel, da se na morfologiji lahko odkrijejo še kake hujše nepravilnosti, kar pomeni, da se potem v kakšnem tednu opravi splav. :zmeden: :(( to me je pa res kar vrglo iz tira. tako da so vsi načrti, ki sem jih prej imela o turčiji ali mogoče celo o kubi itak odpadli v trenutku, zdaj že razmišljam, ali so benetke predaleč... aja. otročka sem pa menda prvič v nedeljo začutila. je to tako nežno, da niti ni čudno, če se že dalj časa oglaša, ker pri moji konstantni aktivnosti ni šans, da to čutiš. sicer pa ni bilo kot mehurčki, tako da niti nisem prepričana, če je res. jaz sem čutila, če sem si dala roko na trebuh, tam spodaj, potem je pa na rahlo nekaj pač bilo čutiti od znotraj in tudi prek roke se je čutilo, da se je trebuh malo dvignil (to sem pa zdaj zakomplicirala). v glavnem, v nedeljo kadar sem se sprostila, sem kar čutila, v ponedeljek samo zjutraj in včeraj samo zvečer. ali se je polenil, ali kaj narobe obrnil, ali pa sploh ni bilo to. čeprav sem ziher, da prebava ni bila.
|