Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:54:07
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Ja porkaduš, če mi je pa nerodno no...tam not it...pa kupit.... ...me pa ja poznaš...da sem taka mirna pa sramežljiva..pa.....pridna Pajade...
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:55:40
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Čak mal...malo je treba pavze, skoz pa tud ne gre ..lubrikantov pa nismo nabavili Do kdaj je dragi doma? Za vedno draga...za vedno.....dost je potepanja No, tole je pa lepo slišat! Pol moram pa letos resno planirat morje....
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:57:58
|
|
|
|
DaisyE
|
Hej, kje pa so danes mlinčki?
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:58:54
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Čak mal...malo je treba pavze, skoz pa tud ne gre ..lubrikantov pa nismo nabavili Do kdaj je dragi doma? Za vedno draga...za vedno.....dost je potepanja No, tole je pa lepo slišat! Pol moram pa letos resno planirat morje.... Ja resno planirat...pa da bo pestro..midva bova ziher dol....pa bo treba neki naredit...ja mi naj bi šli naslednji teden dol delat
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 21:00:32
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Čak mal...malo je treba pavze, skoz pa tud ne gre ..lubrikantov pa nismo nabavili Do kdaj je dragi doma? Za vedno draga...za vedno.....dost je potepanja No, tole je pa lepo slišat! Pol moram pa letos resno planirat morje.... Ja resno planirat...pa da bo pestro..midva bova ziher dol....pa bo treba neki naredit...ja mi naj bi šli naslednji teden dol delat delat kaj??? glej, da boš do 10.4. nazaj, takrat se menimo za žur
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 21:03:34
|
|
|
|
mismis
|
Babe moje žabe, zdaj vas moram pa jaz žal zapustiti, me je danes moj kužon zbudil že ob petih, pa me sedaj po vseh teh pirčkih malo krivi, pa še pod tuš moram iti spodnjo frizuro zrihtati. Se tipkamo jutri, stay in peace...
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 21:03:49
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč Podganca kako ste pa kaj vi 3je? Mene pecajo.... itak
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 21:06:46
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: kajsica ja mi naj bi šli naslednji teden dol delat delat kaj??? glej, da boš do 10.4. nazaj, takrat se menimo za žur Ja, tole le pazi... Kaj greste delat? In kdo? A tud B?
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 21:07:39
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Babe moje žabe, zdaj vas moram pa jaz žal zapustiti, me je danes moj kužon zbudil že ob petih, pa me sedaj po vseh teh pirčkih malo krivi, pa še pod tuš moram iti spodnjo frizuro zrihtati. Se tipkamo jutri, stay in peace... Miška, naj se vse odvije po planih,... Lepo spi.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 21:08:36
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč Podganca kako ste pa kaj vi 3je? Mene pecajo.... itak
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 21:09:59
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: kajsica ja mi naj bi šli naslednji teden dol delat delat kaj??? glej, da boš do 10.4. nazaj, takrat se menimo za žur Ja, tole le pazi... Kaj greste delat? In kdo? A tud B? Šli naj bi vsi kompletni, tk da ja....to naj bi bilo pa naslednji teden do konca tedna.....ja seveda bom 10.4 nazaj...hallo....da bi naše srečanje zamudla.....to mora pa res višja sila bit tu..... Delali bomo pa vse kompletno, staro stran pa čist na novo vse postavit....tk da...ja dela bo dost
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 21:16:22
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Šli naj bi vsi kompletni, tk da ja....to naj bi bilo pa naslednji teden do konca tedna.....ja seveda bom 10.4 nazaj...hallo....da bi naše srečanje zamudla.....to mora pa res višja sila bit tu..... Delali bomo pa vse kompletno, staro stran pa čist na novo vse postavit....tk da...ja dela bo dost Supersko! Tako za vse materialno, kar boste vrgli stran, in tudi za vse ostalo. Maš prav, vrži vse staro na stran in zgradi novo. Se splača. Poleti pa pir na novi lokaciji pade... Kaj bo luštno!
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 21:17:21
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Poleti pa pir na novi lokaciji pade... Kaj bo luštno! Še posebej, če boš mogla bit trezna! Srečen materinski dan!
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 21:25:48
|
|
|
|
DaisyE
|
Hej pupe, hvala, da ste mi polepšale materinski dan. Miška, neka folikule ratejo kakor je trebe in naj seveda vsebujejo velikoooo zrelih celic. Podganca lavja alvejs! Blanči pazi na moje krščence, če ne bojo ubogali, jim pa povej, da bo botrca huda. Tassi, ne se dat, drugo leto boš mami! Pa naj rečejo, kar čjo. Kajši, lepo se cartlaj, pa odpusti moji drugi zimri in lepo delaj. Pika, ljubavi moja, ti se pa pocajtaj. Merci in SREČEN MATERINSKI DAN (TO BE).
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 21:26:44
|
|
|
|
kajsica
|
Ali boma obe trezni al pa boma zapili midve ta materinski dan! Hahaha, si predstavljaš, da privlečem na plano moje borovničke pa pir pa rečem, tk...danes se ga boma pa z Dejzi ulile.....moj bi po moje učke ven vrgel pa ostali krog tudi...hahaha
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?