|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Srečen materinski dan!!!!
25.3.2009 20:19:26   
blanč
Pišem bolj počasi, ker mi ketonal direkt v žilo teče, ko bi vsaj mal šnopsa zraven zmešaluser posted image
Počutim se uredu, na wc lahko grem sama pa tak sem se veselila kahliceuser posted image user posted image
Jutri pa mogoče še kaj izvem kako je operacija uspela. Lačna sem bla ko satan oni pa meni, da mi bo slabo če bom jedla, japajade mi je moj prnesu sendvič pa štrudl pa jagode, zdej sem pa ko tak velik buhtluser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 101
25.3.2009 20:20:30   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1
Še najhuj pa je, ko te vsi prepričujejo, da odnehaj, da pač ne gre,..
Mater, al sem trmasta, sam NE MOREM ŠE ODNEHAT; NE ŠE, sej dokler še imam malce upanjauser posted image

No, to se pa meni še ne dogaja. pri nas pa jaz obupujem. Tassi, saj veš, kako pravijo, ne daj se! Ne daj se godinama. Ne daj se, Ines. http://www.youtube.com/watch?v=fH-7Z0EEzzA

Tole še za jokat, pol pa konc! Pol pa neki glupega, neki fajnega, neki za nas, ker smo tu in ker si bomo naredile fajn, pa naj bo tako ali drugače. Ko bo pa težko, se bomo pa našle, pa malo skregale, pa malo črnega humorja zganjale, pa bo kuj boljše.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 102
25.3.2009 20:21:31   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
pri takemu gazdi, seveda da jeuser posted image user posted image user posted image  tko nima kaj, mogoče me potem za kazen naslednje jutri bolj zgodaj zbudi

A smo že kaj bliže datumu?

A ŽURKE???
A bo v redu, tam nekje 10.4., razen če bi se dobile med tednom, potem bo pa datum prej

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 103
25.3.2009 20:23:12   
DaisyE
EVOOOO GA ŽE MAM!!!!!!!!!!!!!! NE BOJO NAS!!!!!!!!!!

MATERINSKI DAN U PM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=9oRLXQJqXdM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I am such a devil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! And I LIKE it!!!!!!!!!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 104
25.3.2009 20:24:09   
DaisyE

pri takemu gazdi, seveda da jeuser posted image user posted image user posted image  tko nima kaj, mogoče me potem za kazen naslednje jutri bolj zgodaj zbudi

A ŽURKE???
A bo v redu, tam nekje 10.4., razen če bi se dobile med tednom, potem bo pa datum prej
Bognedaj med tednom! 10. 4. je ćisto okej!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 105
25.3.2009 20:24:17   
blanč
nč jokat pa uživat dokler še lahko, saj pol se ti pa godi tako kot meni.A boste hitro dobre volje, ker drgač jaz odklopm tole direkt v žilo, slečem prelepo bolnišniško spalno srajco in pokličem taksi pa pridem vsako posebi za uhe vlečtuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 106
25.3.2009 20:24:58   
tassi1
jjejejej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 107
25.3.2009 20:26:50   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

nč jokat pa uživat dokler še lahko, saj pol se ti pa godi tako kot meni.A boste hitro dobre volje, ker drgač jaz odklopm tole direkt v žilo, slečem prelepo bolnišniško spalno srajco in pokličem taksi pa pridem vsako posebi za uhe vlečtuser posted image

še to da vidimo, user posted image user posted image user posted image
čaki a maš un tvoj špešl voz še v voznem stanju?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 108
25.3.2009 20:28:04   
mismis

A ŽURKE???
Bognedaj med tednom! 10. 4. je ćisto okej!

torej bo 10.4., a pri nas???

Je Mlinčka neki obljubljala da se lohka drgnem ob njo in da me boš ti po kolečnkih šlatala. A moram kiklico obleči za ta pomemben dogodek??

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 109
25.3.2009 20:28:17   
blanč
mam voz, samo osla ne, da bi ga vlekuuser posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 110
25.3.2009 20:28:26   
DaisyE
Blanchetta, dasiravno bi mi zelo pasalo, da me ti osebno za ušesa vlečeš in po rusko name vpiješ, bi v tem trenutku apelirala nate, da ne zapuščaš svoje bolniške postelje. Saj veš, ker nimam svojih, me pa za tvoje tolk bolj srbi. Pa saj veš tud to, da se je vsake toliko treba malo stulit, da se pol boljše počutiš!!!!!!!!!! Jaz sem prej prav na glas tulila in glej me zdaj! Drug človek! Sicer nažgan ko mina, ampak pustimo malenkosti! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 111
25.3.2009 20:29:15   
tassi1
neč, ppupe, mejte se, jest grem malo še kavčat, pa še eno milko popapcat, pa mal se k mojmu stint, ..

Boste vidle, drugo leto na ta dan:SE NE VIDIMo NA TEJ TEMI!!
A velja!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 112
25.3.2009 20:30:08   
miska73

Pišem bolj počasi, ker mi ketonal direkt v žilo teče, ko bi vsaj mal šnopsa zraven zmešaluser posted image
Počutim se uredu, na wc lahko grem sama pa tak sem se veselila kahliceuser posted image user posted image
Jutri pa mogoče še kaj izvem kako je operacija uspela. Lačna sem bla ko satan oni pa meni, da mi bo slabo če bom jedla, japajade mi je moj prnesu sendvič pa štrudl pa jagode, zdej sem pa ko tak velik buhtluser posted image

Sam de si mi ti za jest dobu revež moj.
Pa da si mi ta prav - čim alko pogrešaš vem, da je vse vredi s tabo.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 113
25.3.2009 20:30:18   
DaisyE
Je Mlinčka neki obljubljala da se lohka drgnem ob njo in da me boš ti po kolečnkih šlatala. A moram kiklico obleči za ta pomemben dogodek??

Obleči kikelco, drgni se ob mlinčko, ker se lahko od nje kaj lepšega nalezeš kot od mene, ampak poželjivo te bom pa jaz gledala. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 114
25.3.2009 20:30:21   
blanč

Blanchetta, dasiravno bi mi zelo pasalo, da me ti osebno za ušesa vlečeš in po rusko name vpiješ, bi v tem trenutku apelirala nate, da ne zapuščaš svoje bolniške postelje. Saj veš, ker nimam svojih, me pa za tvoje tolk bolj srbi. Pa saj veš tud to, da se je vsake toliko treba malo stulit, da se pol boljše počutiš!!!!!!!!!! Jaz sem prej prav na glas tulila in glej me zdaj! Drug človek! Sicer nažgan ko mina, ampak pustimo malenkosti! user posted image user posted image user posted image user posted image

ok, pol pa ostanem tu, AMPAK SAMO ZATO, KER SI TAKO REKLA.

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 115
25.3.2009 20:31:10   
mismis

mam voz, samo osla ne, da bi ga vlekuuser posted image user posted image user posted image

a pa ti neki kakšnega bolničarja vpregla?
a mate kaj fejst robe tam gor?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 116
25.3.2009 20:31:44   
DaisyE

neč, ppupe, mejte se, jest grem malo še kavčat, pa še eno milko popapcat, pa mal se k mojmu stint, ..

Se vidimo lubica draga, ampak ti boš pisala izza šopka materinskodnevnih rožic. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 117
25.3.2009 20:31:59   
miska73

He, he ... a s vidla Blanč ... so se pupe kr ustrašle

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 118
25.3.2009 20:32:21   
mismis

Obleči kikelco, drgni se ob mlinčko, ker se lahko od nje kaj lepšega nalezeš kot od mene, ampak poželjivo te bom pa jaz gledala. user posted image user posted image user posted image user posted image

sem na hitro prebrala drgni se ob mlinčka, ker se lahko...user posted image

potem sem šla pa še 1x brat

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 119
25.3.2009 20:32:32   
kajsica
Babe zmešane, v eni uri tolk naklofate!!! user posted image user posted image user posted image

dejzi...veš da jaz pijem Hajnija, ko pa je dovolj pa sokeca...razen če podganca vozi, pol pa jaz pijem user posted image user posted image user posted image

Sam danes noben ne vozi!!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 120
25.3.2009 20:32:49   
tassi1

Se vidimo lubica draga, ampak ti boš pisala izza šopka materinskodnevnih rožic. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj to velja kar za obe user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 121
25.3.2009 20:33:24   
DaisyE

ok, pol pa ostanem tu, AMPAK SAMO ZATO, KER SI TAKO REKLA.

Pridna pupa! Kaka operacija to? O čime ti pričaš?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 122
25.3.2009 20:33:53   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Babe zmešane, v eni uri tolk naklofate!!! user posted image user posted image user posted image

dejzi...veš da jaz pijem Hajnija, ko pa je dovolj pa sokeca...razen če podganca vozi, pol pa jaz pijem user posted image user posted image user posted image

Sam danes noben ne vozi!!!!

ja jaz moram še zvoziti v zgornji štuk, v spalnico user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 123
25.3.2009 20:34:33   
DaisyE
sem na hitro prebrala drgni se ob mlinčka, ker se lahko...user posted image

potem sem šla pa še 1x brat

Ne, mlinčka ti pa ne upam ponujat!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 124
25.3.2009 20:34:58   
blanč
mismis ničččččč dobre robe pa itak hvalabogu, da je tako, ko mi je zdej pikapoka še doma prepovedan kaj, da bi drugjeuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?