Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:19:26
|
|
|
|
blanč
|
Pišem bolj počasi, ker mi ketonal direkt v žilo teče, ko bi vsaj mal šnopsa zraven zmešal Počutim se uredu, na wc lahko grem sama pa tak sem se veselila kahlice Jutri pa mogoče še kaj izvem kako je operacija uspela. Lačna sem bla ko satan oni pa meni, da mi bo slabo če bom jedla, japajade mi je moj prnesu sendvič pa štrudl pa jagode, zdej sem pa ko tak velik buhtl
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:20:30
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Še najhuj pa je, ko te vsi prepričujejo, da odnehaj, da pač ne gre,.. Mater, al sem trmasta, sam NE MOREM ŠE ODNEHAT; NE ŠE, sej dokler še imam malce upanja No, to se pa meni še ne dogaja. pri nas pa jaz obupujem. Tassi, saj veš, kako pravijo, ne daj se! Ne daj se godinama. Ne daj se, Ines. http://www.youtube.com/watch?v=fH-7Z0EEzzA Tole še za jokat, pol pa konc! Pol pa neki glupega, neki fajnega, neki za nas, ker smo tu in ker si bomo naredile fajn, pa naj bo tako ali drugače. Ko bo pa težko, se bomo pa našle, pa malo skregale, pa malo črnega humorja zganjale, pa bo kuj boljše.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:21:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis pri takemu gazdi, seveda da je tko nima kaj, mogoče me potem za kazen naslednje jutri bolj zgodaj zbudi A smo že kaj bliže datumu? A ŽURKE??? A bo v redu, tam nekje 10.4., razen če bi se dobile med tednom, potem bo pa datum prej
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:23:12
|
|
|
|
DaisyE
|
EVOOOO GA ŽE MAM!!!!!!!!!!!!!! NE BOJO NAS!!!!!!!!!! MATERINSKI DAN U PM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=9oRLXQJqXdM I am such a devil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! And I LIKE it!!!!!!!!!
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:24:09
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis pri takemu gazdi, seveda da je tko nima kaj, mogoče me potem za kazen naslednje jutri bolj zgodaj zbudi A smo že kaj bliže datumu? A ŽURKE??? A bo v redu, tam nekje 10.4., razen če bi se dobile med tednom, potem bo pa datum prej Bognedaj med tednom! 10. 4. je ćisto okej!
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:24:17
|
|
|
|
blanč
|
nč jokat pa uživat dokler še lahko, saj pol se ti pa godi tako kot meni.A boste hitro dobre volje, ker drgač jaz odklopm tole direkt v žilo, slečem prelepo bolnišniško spalno srajco in pokličem taksi pa pridem vsako posebi za uhe vlečt
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:24:58
|
|
|
|
tassi1
|
jjejejej
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:26:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč nč jokat pa uživat dokler še lahko, saj pol se ti pa godi tako kot meni.A boste hitro dobre volje, ker drgač jaz odklopm tole direkt v žilo, slečem prelepo bolnišniško spalno srajco in pokličem taksi pa pridem vsako posebi za uhe vlečt še to da vidimo, čaki a maš un tvoj špešl voz še v voznem stanju?
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:28:04
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis pri takemu gazdi, seveda da je tko nima kaj, mogoče me potem za kazen naslednje jutri bolj zgodaj zbudi A smo že kaj bliže datumu? A ŽURKE??? A bo v redu, tam nekje 10.4., razen če bi se dobile med tednom, potem bo pa datum prej Bognedaj med tednom! 10. 4. je ćisto okej! torej bo 10.4., a pri nas??? Je Mlinčka neki obljubljala da se lohka drgnem ob njo in da me boš ti po kolečnkih šlatala. A moram kiklico obleči za ta pomemben dogodek??
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:28:17
|
|
|
|
blanč
|
mam voz, samo osla ne, da bi ga vleku
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:28:26
|
|
|
|
DaisyE
|
Blanchetta, dasiravno bi mi zelo pasalo, da me ti osebno za ušesa vlečeš in po rusko name vpiješ, bi v tem trenutku apelirala nate, da ne zapuščaš svoje bolniške postelje. Saj veš, ker nimam svojih, me pa za tvoje tolk bolj srbi. Pa saj veš tud to, da se je vsake toliko treba malo stulit, da se pol boljše počutiš!!!!!!!!!! Jaz sem prej prav na glas tulila in glej me zdaj! Drug človek! Sicer nažgan ko mina, ampak pustimo malenkosti!
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:29:15
|
|
|
|
tassi1
|
neč, ppupe, mejte se, jest grem malo še kavčat, pa še eno milko popapcat, pa mal se k mojmu stint, .. Boste vidle, drugo leto na ta dan:SE NE VIDIMo NA TEJ TEMI!! A velja!!
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:30:08
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Pišem bolj počasi, ker mi ketonal direkt v žilo teče, ko bi vsaj mal šnopsa zraven zmešal Počutim se uredu, na wc lahko grem sama pa tak sem se veselila kahlice Jutri pa mogoče še kaj izvem kako je operacija uspela. Lačna sem bla ko satan oni pa meni, da mi bo slabo če bom jedla, japajade mi je moj prnesu sendvič pa štrudl pa jagode, zdej sem pa ko tak velik buhtl Sam de si mi ti za jest dobu revež moj. Pa da si mi ta prav - čim alko pogrešaš vem, da je vse vredi s tabo.
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:30:18
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Je Mlinčka neki obljubljala da se lohka drgnem ob njo in da me boš ti po kolečnkih šlatala. A moram kiklico obleči za ta pomemben dogodek?? Obleči kikelco, drgni se ob mlinčko, ker se lahko od nje kaj lepšega nalezeš kot od mene, ampak poželjivo te bom pa jaz gledala.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:30:21
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Blanchetta, dasiravno bi mi zelo pasalo, da me ti osebno za ušesa vlečeš in po rusko name vpiješ, bi v tem trenutku apelirala nate, da ne zapuščaš svoje bolniške postelje. Saj veš, ker nimam svojih, me pa za tvoje tolk bolj srbi. Pa saj veš tud to, da se je vsake toliko treba malo stulit, da se pol boljše počutiš!!!!!!!!!! Jaz sem prej prav na glas tulila in glej me zdaj! Drug človek! Sicer nažgan ko mina, ampak pustimo malenkosti! ok, pol pa ostanem tu, AMPAK SAMO ZATO, KER SI TAKO REKLA.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:31:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč mam voz, samo osla ne, da bi ga vleku a pa ti neki kakšnega bolničarja vpregla? a mate kaj fejst robe tam gor?
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:31:44
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 neč, ppupe, mejte se, jest grem malo še kavčat, pa še eno milko popapcat, pa mal se k mojmu stint, .. Boste vidle, drugo leto na ta dan:SE NE VIDIMo NA TEJ TEMI!! A velja!! Se vidimo lubica draga, ampak ti boš pisala izza šopka materinskodnevnih rožic.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:31:59
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Blanchetta, dasiravno bi mi zelo pasalo, da me ti osebno za ušesa vlečeš in po rusko name vpiješ, bi v tem trenutku apelirala nate, da ne zapuščaš svoje bolniške postelje. Saj veš, ker nimam svojih, me pa za tvoje tolk bolj srbi. Pa saj veš tud to, da se je vsake toliko treba malo stulit, da se pol boljše počutiš!!!!!!!!!! Jaz sem prej prav na glas tulila in glej me zdaj! Drug človek! Sicer nažgan ko mina, ampak pustimo malenkosti! He, he ... a s vidla Blanč ... so se pupe kr ustrašle
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:32:21
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Je Mlinčka neki obljubljala da se lohka drgnem ob njo in da me boš ti po kolečnkih šlatala. A moram kiklico obleči za ta pomemben dogodek?? Obleči kikelco, drgni se ob mlinčko, ker se lahko od nje kaj lepšega nalezeš kot od mene, ampak poželjivo te bom pa jaz gledala. sem na hitro prebrala drgni se ob mlinčka, ker se lahko... potem sem šla pa še 1x brat
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:32:32
|
|
|
|
kajsica
|
Babe zmešane, v eni uri tolk naklofate!!! dejzi...veš da jaz pijem Hajnija, ko pa je dovolj pa sokeca...razen če podganca vozi, pol pa jaz pijem Sam danes noben ne vozi!!!!
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:32:49
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 neč, ppupe, mejte se, jest grem malo še kavčat, pa še eno milko popapcat, pa mal se k mojmu stint, .. Boste vidle, drugo leto na ta dan:SE NE VIDIMo NA TEJ TEMI!! A velja!! Se vidimo lubica draga, ampak ti boš pisala izza šopka materinskodnevnih rožic. Naj to velja kar za obe
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:33:24
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Blanchetta, dasiravno bi mi zelo pasalo, da me ti osebno za ušesa vlečeš in po rusko name vpiješ, bi v tem trenutku apelirala nate, da ne zapuščaš svoje bolniške postelje. Saj veš, ker nimam svojih, me pa za tvoje tolk bolj srbi. Pa saj veš tud to, da se je vsake toliko treba malo stulit, da se pol boljše počutiš!!!!!!!!!! Jaz sem prej prav na glas tulila in glej me zdaj! Drug človek! Sicer nažgan ko mina, ampak pustimo malenkosti! ok, pol pa ostanem tu, AMPAK SAMO ZATO, KER SI TAKO REKLA. Pridna pupa! Kaka operacija to? O čime ti pričaš?
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:33:53
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Babe zmešane, v eni uri tolk naklofate!!! dejzi...veš da jaz pijem Hajnija, ko pa je dovolj pa sokeca...razen če podganca vozi, pol pa jaz pijem Sam danes noben ne vozi!!!! ja jaz moram še zvoziti v zgornji štuk, v spalnico
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:34:33
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis sem na hitro prebrala drgni se ob mlinčka, ker se lahko... potem sem šla pa še 1x brat Ne, mlinčka ti pa ne upam ponujat!
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:34:58
|
|
|
|
blanč
|
mismis ničččččč dobre robe pa itak hvalabogu, da je tako, ko mi je zdej pikapoka še doma prepovedan kaj, da bi drugje
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?