|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Airex blazina oz neki podobnega
11.3.2009 12:45:43   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: gajka


IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Ko jaz nisem vedela ali jo bomo dobili v RA, mi je fizioterap.povedala za eno varianto kjer dobiš fine blazine ki ne drsijo ful poceni. Moram poiskati če še imam kontakt od te firme.

A lahko prosim še meni pošlješ kontakt?


lahko ti jaz pošljem, če ti še ni taula


Pošlji, prosim. Taula še ni odreagirala. user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Airex blazina oz neki podobnega
11.3.2009 12:49:28   
gajka
Hope2 - hvala za info. user posted image

Glede precej nižjih cen v Nemčiji - tudi npr. Römerjeve avtosedeže tam dobiš po skoraj 100€ ceneje kot pr nas. Logike ni, sploh glede na to, da so plače v Nemčiji občutno višje kot pri nas, ampak očitno hočejo trgovci v Sloveniji maksimalno zaslužit...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Airex blazina oz neki podobnega
11.3.2009 22:52:52   
ČebelicaMaja
Jaz lahko samo to povem, da smo dobili Airex blazino včeraj- v Sanolaborju, sicer preko napotnice, ampak cena, ki je bila gor je bila 180€- sem jo tudi jaz gledala preko e baya, ko nisem vedela, ali jo bomo dobili ali ne, pa je poštnina prišla 20 eur, potem smo pa na istem...tako da, bistvene razlike ni, imajo pa veliko ponudbo rabljenih blazin.

Tiste blazine iz Elana so telovadne- s penastim zrakom, za domačo uporabo precej neprimerne, višine 6 cm- kar pomeni, da je ne moreš zrolat in pospravit.

Judo blazine (tatami) sem tudi gledala- so v bistvu puzzle 1x1m ( tudi precej drage-nič dosti cenejše od Airex)- ampak so še vedno puzli, ki mi gredo pa po vseh teh letih uporabe pošteno na jetra, ker me kar zmrazi, ko ta velika spuli en del, pa vidim, kaj se je spodaj nabralo, skoz se mi jih pa ne da razstavljat in pomivat- tako da sem se tudi sama odločila, da kupimo še eno tako blazino-samo ta tanjšo varianto, namesto puzlov, se splača, glede na trpežnost, vzdrževanje in udobnost- pri nas je ta velika čist zaljubljena vanjo, se meče in valja po njej, da je veselje- če ta malo damo gor, moram ta veliko prav odvlečt stranuser posted image

_____________________________

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Airex blazina oz neki podobnega
10.5.2011 8:37:36   
Stripy007
Če bo kdo kupoval airex, naj preveri cene še v tujini. Jaz sem dobil Airex Corona na www.reviwell.at za 100€ s poštnino vred na dom prek DHL v 3 delovnih dneh. Pri nas je cena iste 123.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?