Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kuhana govedina v omaki - kaksni? 10.3.2009 8:28:05
|
|
|
|
Pika Zoja
|
Pomojem je najbolje, da na hitro popražiš govedino iz obeh strani, da spustita sok, daš govedino ven in nadaljuješ z navadno omako. Čebula, česen, poper, začimbe, na koncu pa lahko dodaš tudi kislo smetano.
|
|
|
|
RE: Kuhana govedina v omaki - kaksni? 10.3.2009 8:31:12
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz imam malo čuden okus za hrano , ampak... tista res fajn kuhana govedina (čiiisto mehka) mi je full všeč v omaki iz bučk. Mnjam.
|
|
|
|
RE: Kuhana govedina v omaki - kaksni? 10.3.2009 8:34:21
|
|
|
|
benika
|
Popeci govedino z obeh strani, daj zrezke ven, pomokaj, dodaj paradižnikovo mezgo, zalij z vodo ali še boljše z govejo juho, dodaj začimbe in voila.
|
|
|
|
RE: Kuhana govedina v omaki - kaksni? 10.3.2009 8:35:26
|
|
|
|
Šaki
|
ali pa v hrenovi omaki. samo če maš otroke vprašanje če bo kdo jedel.
< Sporočilo je popravil bad girl -- 10.3.2009 8:36:40 >
_____________________________
♥ moja dva zaklada ♥
|
|
|
|
RE: Kuhana govedina v omaki - kaksni? 10.3.2009 8:41:48
|
|
|
|
Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Ostala mi je kuhana govedina iz juhe, pa bi danes naredila kao zrezke v omaki in kuskus. In se mi niti slucajno ne sanja, v kaksno omako lahko potunkam to govedino? Pa ne prevec komplicirano prosim . Hvala! Jaz ne bi več te govedine kuhala, ker bo postala povsem žagovinasta. Raje naredi polepete in zraven kako dobro solato, morda krompirjevo, če jo jeste zraven mesa. Ali pa naredi samo govedino v solati s čebulo. Če pa želiš toplo, jo pogrej v juhi, v kateri se je kuhala in jo ponudi s hrenom in solato. Lahko pa jo pogreješ in daš za prilogo dušene bučke v omaki.
< Sporočilo je popravil Čupka -- 10.3.2009 8:44:42 >
|
|
|
|
RE: Kuhana govedina v omaki - kaksni? 10.3.2009 8:45:49
|
|
|
|
Splišni
|
Popečeš zrezke z obeh strani (zdaj, če so kuhani, ne vem, če jih je sploh treba, ampak recimo ...), potem jih pobereš ven, dodaš še olje, če ga je premalo, malo pomokaš, prepražiš, zaliješ z vodo. Dodaš začimbe: muškatov orešček (čisto malo), baziliko, brinove jagode, česen, poper.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?