Kuhana govedina v omaki - kaksni? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


ninocka -> Kuhana govedina v omaki - kaksni? (10.3.2009 8:26:24)

Ostala mi je kuhana govedina iz juhe, pa bi danes naredila kao zrezke v omaki in kuskus. In se mi niti slucajno ne sanja, v kaksno omako lahko potunkam to govedino?
Pa ne prevec komplicirano prosim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Hvala!




Pika Zoja -> RE: Kuhana govedina v omaki - kaksni? (10.3.2009 8:28:05)

Pomojem je najbolje, da na hitro popražiš govedino iz obeh strani, da spustita sok, daš govedino ven in nadaljuješ z navadno omako. Čebula, česen, poper, začimbe, na koncu pa lahko dodaš tudi kislo smetano.




Kerensa* -> RE: Kuhana govedina v omaki - kaksni? (10.3.2009 8:31:12)

Jaz imam malo čuden okus za hrano [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image], ampak... tista res fajn kuhana govedina (čiiisto mehka) mi je full všeč v omaki iz bučk. Mnjam.




benika -> RE: Kuhana govedina v omaki - kaksni? (10.3.2009 8:34:21)

Popeci govedino z obeh strani, daj zrezke ven, pomokaj, dodaj paradižnikovo mezgo, zalij z vodo ali še boljše z govejo juho, dodaj začimbe in voila.




Šaki -> RE: Kuhana govedina v omaki - kaksni? (10.3.2009 8:35:26)

ali pa v hrenovi omaki.
samo če maš otroke vprašanje če bo kdo jedel.




Čupka -> RE: Kuhana govedina v omaki - kaksni? (10.3.2009 8:41:48)

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Ostala mi je kuhana govedina iz juhe, pa bi danes naredila kao zrezke v omaki in kuskus. In se mi niti slucajno ne sanja, v kaksno omako lahko potunkam to govedino?
Pa ne prevec komplicirano prosim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .

Hvala!


Jaz ne bi več te govedine kuhala, ker bo postala povsem žagovinasta. Raje naredi polepete in zraven kako dobro solato, morda krompirjevo, če jo jeste zraven mesa. Ali pa naredi samo govedino v solati s čebulo. Če pa želiš toplo, jo pogrej v juhi, v kateri se je kuhala in jo ponudi s hrenom in solato. Lahko pa jo pogreješ in daš za prilogo dušene bučke v omaki.




Splišni -> RE: Kuhana govedina v omaki - kaksni? (10.3.2009 8:45:49)

Popečeš zrezke z obeh strani (zdaj, če so kuhani, ne vem, če jih je sploh treba, ampak recimo ...), potem jih pobereš ven, dodaš še olje, če ga je premalo, malo pomokaš, prepražiš, zaliješ z vodo. Dodaš začimbe: muškatov orešček (čisto malo), baziliko, brinove jagode, česen, poper.




Stran: [1]