|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Meni gre kar na jok, ko preberem vaše poste o...
18.4.2005 9:44:30   
DeVilla
Patricija, najini dve zvezdici sta narazen malo več kot 1 teden. Brina je imela 9.3. na pregledu 7,3kg pri velikosti 69 cm. Sedaj en mesec kasneje je po mojem občutku pridobila na teži (tehtala je nisem), saj kar veliko poje. So jo pa 3 tedne močno zobki matral in se je poznalo na količini pojedene hrane. Na videz je suha kot glista, a je izredno močna, vsak dan redno vsaj 2x kaka (raje večkrat) in je stalno v pogonu. Tako da se ne sekiram preveč gleda hrane, saj mi sama pove ko je lačna.

Lp, DeVilla in drveča Brina Julija :duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Meni gre kar na jok, ko preberem vaše poste o...
18.4.2005 10:55:23   
Blink1
Skutica...danes drživa pesti obe z Nejo (na nogah in rokah) da bo vse OK. Nič bat...pozitivno gledat. David je pogumen fant in gotovo bo zrastel v velikega gospoda.

Javi se:rozica:

Nina&Neja:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Meni gre kar na jok, ko preberem vaše poste o...
18.4.2005 11:17:44   
AnBan
Ne se sekirat....mi imamo skoraj 1 leto, dobrih 8,5 kg in cca. 75 cm:zmeden:...pediatrinja mi je ze pri prvem tezila, da je presuh, pri drugem tudi, ampak taka pac sta.

Erik v bistvu kar je...ampak sva pri hrani zelo omejena zaradi alergije na jajca in mleko...najbrz se tudi jaz ne bi zredila samo od sadja, zelenjave in malo mesa :ups::ups::ups:!

SEm pa bila v soboto na obisku pri kolegu in imajo malega, ki je star 5 mesecev, velik 74 cm in tezak 9,5 kg....ti recem velikan...jaz sploh nisem mogla verjet, ko sem ga videla...menda je cisto po nonotu:sloncek:!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Meni gre kar na jok, ko preberem vaše poste o...
19.4.2005 12:12:42   
Anonimen
:((:((Punce! Ne se sekirat. Bodite srečne, da jih lahko nosite. naš ima pri 3,5 mesecih 8 kg in mi je prava muka, ko ga moram več kot pol ure nositi.:((:((
Pa se mi je prejšnjič v trgovini zbudil in sem vlekla voziček, pa njega v naročju, ker bi drugače bil rjovel ko zmaj:grrr:. Je pa res, da imam pa blazne mišice na rokah:bravo::bravo::bravo:
Sicer pa... vse "tete" in "strici", ki naju srečajo rečejo: OOO, kako močan deček! Sedaj pa že ima pol leta:zmeden2::zmeden2::zmeden2:.
Pa vse tiste lepe pajacke, ki jih je dobil, sem morala kar na stran dati:zmeden:, ker mu niso bili prav. Sedaj nosi 68 in 74 - odvisno od modela. Ja, pa moja kolegica je komentirala: Če bi bila še malce manjša, bi on bil najverjetneje še težji.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Kosilo med tednom
Michonne RR

Ali kuhate med tednom?

Da, vsak dan (70%)

Nekaj krat na teden (23%)

Občasno kaj na hitro (3%)

Ne, jemo zunaj (0%)

Ne, med tednom jemo pri sorodnikih (stari starši ipd.) (2%)

Ne, kosilo si prinesemo (iz šole, ipd.) (2%)


Število vseh glasov: 61

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!