|
Meni gre kar na jok, ko preberem vaše poste o... 17.4.2005 11:18:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Skutica Skutica, nič ne jokaj. Poglej kako smo si me različne v vsakem pogledu. Tako tudi otročki, saj ne moremo biti vsi suhi, debeli itd... Moj je imel pri 9. mesecih 8150, 75cm visok, zdr. rekla, da je na višjem nivoju pri rasti, pri teži pa ravno na sp. meji. Ampak vedno najprej mene pogleda potem njega, saj ne more biti drugače. Jesti je začel vse pred recimo 2. mesecema in še se dojiva 90%. Poje kosilo, to pomeni: 9-12 žlic(malih seveda) juhice goste, pol zrezka in 4-5 kosov krompirčka ter eno rezino solate(paradižnika). Ko konča, gre iz stplčka, dobi keks, ga poje, spije celo stekleničko soka, čaja ali vode ter čez pol ure dobi banano, poje pol ali celo, kakor kdaj. No čez slabe pol urce pa mora spančkati, ker je utrujem...se podojiva cca. 15 minutk in zaspi. Ko se zbudi spet nekaj takega, no malo manj je takrat, kosilo pač poje vso. Pa glej kaki zobotrebček je, kljub temu, da je velik jedec. Nič ne moreš, tak je. Saj pravim, pred 2. mesecema ni jedel skoraj nič razen mene, skutic in jogurtov, niti banane ni maral. Potem pa kar naekrat se mu je odprlo. Zredil se pa tudi ni nič kaj. Od 6. meseca do 9. meseca se je zredil 1150g, kar se mi zdi ogromnooo za takega zobotrebčeka. Saj bo, sam malo počakaj, nič ne jokati. Res ne. Če boš ti jokala, bom jaz tudi. Pol pa bova obe tulile:(( Lepo nedeljo ti želim!:rozica:
|
|
|