|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kuskus
16.1.2009 10:53:26   
Anonimen
kako ga naj pripravimuser posted image

...k ,čemu in na kakšen način ga pripravite ve?

...ideje...recepti...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kuskus
16.1.2009 10:55:08   
Najaa
Jaz ga pripravim kot piše na embalaži. Ko zavre slana voda, ga stresem v njo in odstavim z ognja, da odleži. Čez 5 min je fertik.
Paše pa h raznim omakam, mesnim in kuhani zelenjavi. Lahko narediš tudi kot rižoto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kuskus
16.1.2009 11:29:53   
blaža
Kus kus z zelenjavo:

- rdeča, zelena in rumena paprika
- pest graha
- gobice
- 1 korenček
- pol čebule
-malo soli, malo popra, lahko po želji feferon,...

Nasekljaš čebulo in na žlički olivnega olja popražiš, da postekleni, dodaš narezano zelnjavo,  in malo zaliješ, pol malo pokuhaš in spet zaliješ 4 dcl vode približno.Soliš in začiniš.  Pol, ko je zelenjava kuhana( ne preveč skuhat) samo daš not kus kus pokriješ posodo in odstaviš  od štedilnika. Po petih minutah nabrekne in to je to.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kuskus
16.1.2009 11:39:29   
Šaki
ma jz sm skos jezna ker mi ga nikol ne rata dobr nardit.prav na živce mi gre.ker mi je res dobr.

_____________________________

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kuskus
16.1.2009 11:43:53   
blaža
kaj ti ne rata? kakšen pa ti rata?

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kuskus
16.1.2009 11:45:02   
Šaki
preveč pocastuser posted image
na šihtu nam prav dobrega nardijo.-tak ravno taprav
meni pa ne gre in ne gre.

_____________________________

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kuskus
16.1.2009 14:24:42   
blaža
Če je pocast maš mogoče preveč vode al pa preveč časa pustiš, da se dela v pokriti posodi. Probaj ko ga vsuješ v vodo al omako z zelenjavo, da vsake toliko pogledaš kakšen je. več kot 4 al 5 min je preveč dolgo in se ti verjetno razkuha, pa rata pocast.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 16.1.2009 14:25:44 >


_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kuskus
16.1.2009 14:50:16   
kokoska007
če po 5 min ni popil vse vode jo odlij. kus-kus pa popraži na segretem maslu. je dosti boljš okus.

tudi ajdova kaša je boljša, če se odlije vsa odvečna voda in da malce popražit na maslo.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 15:00:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kokoska007)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kuskus
16.1.2009 17:35:56   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

ma jz sm skos jezna ker mi ga nikol ne rata dobr nardit.prav na živce mi gre.ker mi je res dobr.


Na nekaterih zavitkih piše, da ga moraš po tem, ko ga 5 minut pustiš v kropu, še malo pokuhat. Ne smeš pokuhat! Čisto noben kuskus, kar sem jih do sedaj kupila, ni rabil še kuhanja, sicer je bil pocast. Pa rajši daj malo premalo vode, kot pa preveč. Pa čist mal putra zraven. Njaaaamiiii!

Zraven kuskusa najrajši jem zrezke v smetanovi omaki ali gobe v smetanovi omaki, ali pa ga jemo zraven golaža.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?