Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 14:49:32
|
|
|
|
Mariposy
|
Saj tudi jaz ne zavidam avtorici takih razmer ker to zna res biti problem ko se to enkrat začne odvijati Mi je pa tko napeto kot pr kakšnih detektivih
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 17.12.2008 12:31:15
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Jaz pa imam občutek, da je ta oseba pač kleptomanka, saj praviš, da jemlje vedno neke druge stvari. Pri kleptomanih, sploh ne gre za to, kakšna je "vrednost" predmeta, temveč za "notranjo silo", da pač morajo nekaj vzeti. Kaj narediti? Če je dobra prijateljica, bi jo ob priliki vseeno povedala, da vem, kaj dela in se pogovorila o tem njenem "problemu". Če bo kaj pomagalo, je pa druga stvar. Mogoče ji bo občutek, da veš, dovolj, da tega ne bo več naredila. Vsaj pri tebi ne. Tukaj se moram podpisat.
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 19.12.2008 0:48:32
|
|
|
|
jana banana
|
Jst se pa ne bi mučla z nobenim dokazovanjem, sej obe vesta, a ne? Odvisno od osebe, ampak verjetno bi u sali, ko bi uletela na kavo kej prjavla, kao ce je prisla u soping.... Al pa bi jo vprašala, ko bi iz kopalnice prišla, če je vzela kar je rabila... Ko bi se pa odzvala, bi ji pa rekla, da je brez veze se sprenevedat in igrat užaljenost, ker ji ne zamerim, ampak, da se mi res ne da vec razmislat kaj je zginl in da tud ce bi me vprasala, da bi ji verjetno dala, tko da nima smisla to kar dela. Jst bi pa vsaj vedla cesa vec nimam, da bom dodala na spisek za v stacuno... U bistvu res odvisno od karakterja osebe.... Nikol pa ji ne bi sla pol brskat po torbici pa ji neki dokazovat - bi blo prevec ponizanja za njo in poti nazaj vec ne bo.... a mislis, da bi imela ona obraz po taksnem dogodku se sploh se pogovarjat, pa pridt k teb na kavo? Mislim, da ne....
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 19.12.2008 7:01:18
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana banana Jst bi pa vsaj vedla cesa vec nimam, da bom dodala na spisek za v stacuno... bojo eni kupoval drugi pa si nabiral. se ne strinjam, jaz bi ji pa rekla da me moti in bi rada da neha, preprosto če pa kaj potrebuje, ji posodim
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 20.12.2008 11:34:57
|
|
|
|
kamilija
|
Že že, sam kaj pa če ni ona? Fajn je, če si 100%.
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 20.12.2008 13:24:36
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Kaj narediti? Dokazov nimam, ampak VSAKIČ, ko je ta oseba na obisku nekaj izgine. Izginejo predvsem moji predmeti, največ iz kopalnice - od kozmetike, do manjšega nakita, tudi kakšna majčka, kos perila .... V bistvu mi do sedaj ni izginilo še nič vrednejšega, ampak vseeno, tega imam že poln kufer! Kaj naj naredim? Ja, jest deifinitivno takega človeka ne bi več vabila k sebi, če bi se pa sam vabil, me pa ne bi bilo doma. Reči ji pa tako nič ne moreš, ker nimaš otipljivih dokazov.
< Sporočilo je popravil caillou -- 20.12.2008 13:33:33 >
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 6.1.2009 21:09:02
|
|
|
|
muška
|
Ah kaj naj rečem, never ending story Spet mi je nekaj nesla, sem se razp. in povedala možu, jo je poklical in je baje pomotoma odnesla.
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 6.1.2009 21:13:01
|
|
|
|
zmajaz
|
No - vsaj nekaj ste ukrenili. Mogoče bo pa zdaj nehala "pomotoma" odnašat stvari.
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 6.1.2009 21:41:13
|
|
|
|
Mariposy
|
Mislim halo "pomotoma" kje je tuki zdrava človeška pamet
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 6.1.2009 22:38:39
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Spet mi je nekaj nesla, sem se razp. in povedala možu, jo je poklical ...... ... jaz mislim, da bo zdaj vsega konec....
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 7.1.2009 7:41:53
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: muška Spet mi je nekaj nesla, sem se razp. in povedala možu, jo je poklical ...... ... jaz mislim, da bo zdaj vsega konec.... al bo pa bila naslednjič bolj previdna. pomoje ne bo nehala, dokler se ne pogovoriš z njo, da veš da je že večkrat neki "pomotoma" odnesla
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 7.1.2009 8:12:06
|
|
|
|
muška
|
Upam, da bo vsaj toliko "poštena" , da bo prinesla nazaj. Ampak koliko jo poznam, se bo naredila kot da nič ni bilo , ampak jo bom hitro spomnila, tokrat pa mi je dvignilo dekl.
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 7.1.2009 8:41:09
|
|
|
|
oka
|
Zoprna situacija, ni kaj. 100% si da ti odtujuje stvari oseba, ki ti je pri srcu. Si kar mislim kako ti je. Si razočarana, si besna, ne moreš verjet... Ampak glej že zaradi sebe in svojega dušnega miru se boš morala z njo temeljito pogovorit, sploh zdaj, ko je delno priznala svoje navade. Če bi rada obdržala stike s to osebo, potem ti ne preostane nič drugega. Saj veš, čisti računi, dobri odnosi. Če pa ti je vseeno ali to osebo še kdaj vidiš ali ne, potem pa ji daj vedeti, da je v svojem stanovanju ne želiš več videti in pretrgaj stike. Brezveze pa je, da se vrtiš kot mačka okoli vrele kaše in se sekiraš.
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 7.1.2009 9:11:00
|
|
|
|
Lalica1
|
"Pomotoma" Zdaj sem se pa res od srca nasmejala. Jaz iz tuje hiše še nikoli nisem odnesla nič "pomotoma". To sploh ne obstaja!
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 7.1.2009 14:04:32
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Upam, da bo vsaj toliko "poštena" , da bo prinesla nazaj. Ampak koliko jo poznam, se bo naredila kot da nič ni bilo , ampak jo bom hitro spomnila, tokrat pa mi je dvignilo dekl. Kaj ti je pa tokrat ukradla?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?