Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 15.12.2008 20:06:13
|
|
|
|
smrka
|
Daj kamero v kopalnico ko pride in jo posnemi potem ji to pokazi. Pa da vidis kaj bo rekla. :)
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 15.12.2008 20:08:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam, kaj narediti, ce je res kleptomanka.
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 15.12.2008 20:12:57
|
|
|
|
Mariposy
|
Ja mislim da bi se res najbolje še izšlo tole s kamero da ji lahko sploh lahko dokažeš.res pa je zdaj odvisno v kakšnem odnosu sta da nebi bilo kakšnih čudnih izgovorov
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 15.12.2008 20:14:20
|
|
|
|
kamilija
|
Ja jest sem tudi za kamero. To bi jo zajebala.. Ja tudi mene zanima v kakšnem odnosu sta?
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 15.12.2008 21:23:52
|
|
|
|
muška
|
V podrobnosti glede naših odnosov ne bom hodila, skratka ni moja prijateljica, je pa sorodstvo in ja imam jo rada, mi kar dosti pomeni. Kamera odpade, je nimam kam naštelat, pa tudi ne znam. Moža pa ne bi rada mešala zraven. Bova sami poračunali. Zdaj sem si iz teh postov že naredila plan. In sicer kopalnico bom pospravila v nulo, dala vse na svoje mesto - sistematično in pedantno in takoj za njenim obiskom WCja bom šla v kopalnico in prečekirala vse. Potem pa bova imeli obračun, če bo kaj manjkalo.
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 15.12.2008 21:57:05
|
|
|
|
Mariposy
|
No tudi tako se lahko odločiš ka pa če bi še poslikala za vsak primer kje in kako je bilo bi lažje dokazala
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 8:14:40
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška V podrobnosti glede naših odnosov ne bom hodila, skratka ni moja prijateljica, je pa sorodstvo in ja imam jo rada, mi kar dosti pomeni. brez zamere, ampak jaz osebno bi jo postavla pred dejstvo, tud ce bi bla to moja sestra. pac kar je moje je moje. sej ce kej rabi, ji lahko posodis, ne pa da krade... si ne predstavlam, kako bi mi to blo. sporoci kaj si storila
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 10:15:14
|
|
|
|
ronja
|
jaz osebno bi jo postavla pred dejstvo, tud ce bi bla to moja sestra. Sestro vsekakor, pa nekoga, ki ga imaš rad. Ampak za kar enega pa ne vem, če bi se mi dalo... Če mi ne bi bilo nič hudo, če tega človeka ni več v mojem življenju, potem se verjetno tudi kregat ne bi šla. če pa bi ga imela rada in bi hotela punci pomagat, bi ji povedala, da sem opazila njeno kleptomanstvo in da so ga gotovo tudi drugi, zato naj si poišče pomoč (lahko ji pa pomagam), predno zaradi tega zabrede ali izgubi koga ljubega...
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 10:55:30
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
se strinjam ronja. pravi da jo ima rada, zato je bolje da razčisti, kot pa da ji zapre vrata. vse se da zment-lepa beseda lepo mesto najde
< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 16.12.2008 10:56:06 >
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 10:58:09
|
|
|
|
Mariposy
|
Ja dobro bi se bilo zmenit na lep način če se pa neda ji pa to tudi nekako dokazat da ne dela prav
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 11:41:15
|
|
|
|
muška
|
Saj je vseeno kdo je in zakaj je, meni najpomembnejše dejstvo je, da se to mora končati! Niti ni tako pogosto pri nas, ampak takrat ko je, pač ena stvar izgine. Zdaj kolebam ali bi pospravila kopalnico tako kot sem zgoraj opisala, ali pa bi večino stvari iz kopalnice "izselila" in pustila tam samo osnovne. Se pravi brisače, šampone in mila ki se trenutno rabijo , vso zalogo in druge stvari, ki jih imam tam pa enostavno prestavim drugam. Samo prostor še moram najt - torej spet prilagajanje.
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 11:43:24
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
ne muška, jaz pa tega ne bi storila. v svoji lastni hiši pa ja ne bom "selila" stvari zaradi gostov. v vsakem primeru je treba s tem končati če ne boš morala počasi vse zaklepat, kar pa ni praktično. sooči se s to osebo, kdorkoli je.
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 11:46:10
|
|
|
|
muška
|
ja, saj to mi ne diši najbolj, ampak drugače kot da jo zraven dobim pa je tudi ne morem kar "napast". Torej je boljša varianta, da sistematsko vse pospravim in ji tako naredim "past" ?
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 11:47:55
|
|
|
|
ronja
|
Saj je vseeno kdo je in zakaj je, meni najpomembnejše dejstvo je, da se to mora končati No, vseeno je kdo je, pomembno je samo, koliko jo imaš rada. Če jo imaš zelo rada, potem se niti z dokazovanjem ni treba mučit - poveš, da veš, si opazila, da ima probleme in ji ponudiš pomoč. Če je nimaš rada "imaš pač neke opravke", vsakič, ko ona hoče prit na obisk. Če je nekaj vmes, pa pospravi kopalnico, pa namontiraj gor zapahe "kao zaradi otrok" .
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 11:49:58
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
haha ronja ta je pa kruta. muška, tudi sama je nebi napadla, tko da ta "past" je kr fejst varianta, ampak kaj če ji ne bo dišalo prav to, kar boš nastavla
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 11:59:08
|
|
|
|
muška
|
Nič ne bom nastavla, ker niti ne vem kaj bi nastavla, ker ima vsakič drugačne apetite(odkar spremljam, je zmanjkal recimo šop plenic, ene moje sp. hlače, ena majčka, senčilo,deodorant in mislim da še nekaj. No, vse to kar imam v kopalnici bom sistematično pospravila - da ne bo tako kot zdaj, nekaj tukaj ,nekaj tam! In potem bom ob pregledu (po njenem odhodu iz kopalnice) tudi po moje takoj videla kaj manjka in načela pogovor v tej smeri! Upam, da bo delovalo no.
< Sporočilo je popravil muška -- 16.12.2008 12:04:51 >
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 12:05:20
|
|
|
|
Mariposy
|
Saj mora ker boš končno stopila mački na rep in bo zacvilila Upam da bo to tudi priznala in kaj boš naredila če nebo priznala?
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 12:15:53
|
|
|
|
smigli
|
Pospravi, da bo kot iz škatlice pa še poslikaj, da si boš pomagala pri spominu. Jaz bi pa naredila še to: prihrani si kakšno prazno embalažo ( kremice ipd) ali tudi polno in jo namaži z nečim kar se vidi (barva, lepilo, ki se počasi suši) in gre težko dol iz rok. Sedaj mi ne pride nič na misel ampak le tako boš lahko točno vedela, da je bila ona in ko bo prišla iz kopalnice pogledala prste in videla. Poiskusi in srečno!
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 12:17:09
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
želim ti vso srečo. vedi pa da najbrž ne bo lahko, ker če že to dela nebo kar priznala. nevem no. srečno
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 12:18:11
|
|
|
|
Mariposy
|
Zelo zanimivo je ratalo se gremo detektive igrat kajne
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 12:21:52
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mariposy Zelo zanimivo je ratalo se gremo detektive igrat kajne nam je sicer zanimivo, ampak avtorici pa ne zavidam prav nič, če ima dotično rada, je situacija res zapletena
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 12:24:39
|
|
|
|
softic
|
Jaz bi pa na tvojem mestu, ko bi prišla na obisk začela razprvaljat, da ti včasih zmanjka kakšna stvar v kopalnici in, da ti ni jasno kdo bi to bil, prosi jo za pomoč, da ti svetuje, kako rakrinkat to osebo. Pol boš pa vidla njen .
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 12:40:32
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
softic... ja mariposy... dr. monk
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 12:56:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: smigli Pospravi, da bo kot iz škatlice pa še poslikaj, da si boš pomagala pri spominu. Jaz bi pa naredila še to: prihrani si kakšno prazno embalažo ( kremice ipd) ali tudi polno in jo namaži z nečim kar se vidi (barva, lepilo, ki se počasi suši) in gre težko dol iz rok. Sedaj mi ne pride nič na misel ampak le tako boš lahko točno vedela, da je bila ona in ko bo prišla iz kopalnice pogledala prste in videla. Poiskusi in srečno! Pa na vsako stvar,oblacila ne,bi z alkoholnim flumastrom kaksno piko nardila.
|
|
|
|
RE: če ti določena oseba krade! 16.12.2008 14:45:13
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skamp IZVIRNO SPOROČILO: smigli Pospravi, da bo kot iz škatlice pa še poslikaj, da si boš pomagala pri spominu. Jaz bi pa naredila še to: prihrani si kakšno prazno embalažo ( kremice ipd) ali tudi polno in jo namaži z nečim kar se vidi (barva, lepilo, ki se počasi suši) in gre težko dol iz rok. Sedaj mi ne pride nič na misel ampak le tako boš lahko točno vedela, da je bila ona in ko bo prišla iz kopalnice pogledala prste in videla. Poiskusi in srečno! Pa na vsako stvar,oblacila ne,bi z alkoholnim flumastrom kaksno piko nardila. To pa js delam v službi, tako povsod nekaj mojga najdem
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?