|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroška torta - slika
2.12.2008 8:02:03   
t5t6
Letos si je moj otrok zaželel domačo torto za rojstni dan, vseeno pa bi na njej imel sliko Spaidermana. Enkrat vem da je bilo že govora o tem, da se te slike, da nekje naročit, pa te teme ne najdem. Tako, da prosim, če mi katera pove, kje to delajo. V slaščičarni, kjer kupujem torte so mi rekli, da jim dobavitelji tort ne dovolijo, da se te slike prodaja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroška torta - slika
2.12.2008 8:34:11   
blaža
odvisno kje ti je bližje. V Lj jih imaš v Pekarni Vrhnika na Brčičevi, če sem prav napisala. Imaš jih tudi v Trstu na drevoredu. Ti naredijo kar hočeš!

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2008 10:44:25   
tinatona
Jaz jih na Brnčičevi kupujem.

lp

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2008 11:46:29   
t5t6
Hvala, iščem internet stran ot te Brnčičeve pa nič konkretnega ne najdem. Kaj če grem tam s sliko mi takoj naredijo ali bi jim morala poslat. Problem je v tem, ker smo s Primorske in bi tam poslala moža, ki dela v Lj, ampak on bi samo šel in vzel, kar se bom jaz zmenila, tako, da se moram jaz vse v naprej dogovorit.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2008 11:50:43   
Hans
O, punce kako ste mi polepšale dan. Jaz pečem torte sama, nutelino najraje, po okusu je super, okrasit pa jo ne znana. Mi prosim lahko pove katera kaj več - koliko to stane, kako izgleda, iz česa je ... Hvala 

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2008 11:51:47   
CUKRČEK
ti samo sliko prinesi in ti takoj naredijo. Sicer imajo pa tudi tam že zalogo slik najaktualnejših junakov. Stane pa nekje 6 eurov.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2008 22:05:38   
tinatona
Hej!

Tam delajo samo do pol štirih. Plačaš lahko samo z gotovino (bankomata ni več tam!!!).

Prideš tja, jim daš sliko in oni naredijo. Je gotovo v minutki.

Nekaj najbolj aktualnih junakov imajo tudi tam, čeprav je bolje da svojo sliko prineseš.

Je pa to slika sprintana na hostjo...

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.12.2008 12:55:54   
t5t6
Smo rešili, slika je izpadla super, je pa moral mož čakato pol ure, da so mu sliko naredili.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?