lara light
|
Ne morem verjet, koliko slabega privre na dan, čim je mogoče. Vem, da je bilo to že 100x povedano, a vseeno: se mi zdi, da nekatere prav čakate, da se lahko nad kom znašate. Javni forum je namenjen izmenjavi mnenj in prav je, da so drugačna. V nekaterih postih se najdemo, v drugih sploh ne. Zato pa dajemo svoje strahove sem na forum, na rešeto, da vidimo, koliko in če sploh je to kar počnemo v redu. Anonimna 2, presegla si vse meje ne le dobrega okusa, predvsem slabega. Žal mi je, da ti tako težke besede privrejo na dan, ko le prebiraš neke izjave na ekranu in se niti ne soočaš z očmi ali ljudmi, ki bi te lahko ogrožali. Anonimna 1, upam, da te razočaranje čimprej zapusti in da se boš fantka veselila. Sama si tega ne predstavljam, da bi lahko bila zaradi spola razočarana, ker si že 10 let želim otroka in priznam zgrožena sem nad takimi občutki...ampak nismo vsi enaki. Verjamem, da boste srečna družinica...punčka mogoče pa še pride.