ronja
|
kavic med službo, treningov in pijač po njih ne štejem kot "iti ven" ven gre sam 2x letno: na službeno zabavo in na tradicionalno moški rojstni dan enega prijatelja, oboje v decembru....sicer pa je zapečkar jaz pa glih tak kaj otroci naredijo iz pravih feštarjev hehe, podpišem , čeprav sem bila jaz vedno bolj divja kot on. Moj lubi se je ravno včeraj eno uro pritoževal, da majo prednovoletno zabavo - čez dobre 14 dni, hehe, pa se mu že zdaj ne da . Potem se pa jezi, da je brezveze, vsi so pijani, pa totalni dolgčas, pa potem hočejo sodelavke še plesat z njim, on pa jim vedno odgovarja, da ga moram še jaz prepričevat, pa da ni šans, da bo šel s kako drugo . Pravi, da bo plesal samo s 3 osebami (mano, tamalo in to tamalo, ki prihaja) - no, če ne bo še kakšna . Sicer pa imava oba vsak svoj šport, ki sva ju morala precej oklestit "detetu na ljubo" . Na kavice pa tako nisva nikoli hodila, tak da tu nisva nič prikrajšana. Grejo pa dostikrat po terenu še večerjo v kako gostilno, vendar pa vem, da si on tega ne bi izbral, ker mu je to brezveze in pride rajši prej domov. Ampak glede na to, da so vsi z 1 službenim avtom, ni ravno avtonomen . Tega ne štejem kot njegov izhod, to je pač služba in tu nima kaj, saj vem, da njemu tudi ni do tega (če gresta sama z enim kolegom, ki ima tudi rad svojo družinico, sta vedno takoj po terenu nazaj).