|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kolikokrat gre ven
7.11.2008 18:57:28   
mišk
Moj se pa ravno danes, prvič kar imava otroka sam odpravlja ven. Gre pa s sodelavci na bowling. Eh, nej mu bo...
Drugače pa kar dost hodiva skupaj ven. Ta malo pustiva pri mojih starših, midva pa greva mal "na stare cajte"!user posted image
Tudi na pjačke čez dan zelo redko hodi. Mogoče s sodelavci po šihtu na eno pjačo, kadar ima kateri rojstni dan.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 51
7.11.2008 20:09:13   
kamilija
Ja, moj  je danes tudi šel ven.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 52
7.11.2008 21:36:23   
ronja
Moj lubi pa trenutno tamalo uspavauser posted image . A ste mi kej fauš?user posted image Ni treba bit - mala ob pol desetih še ne spi, ni razloga za faušijouser posted image ...

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 53
7.11.2008 22:28:32   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: kamilija

Ja, moj  je danes tudi šel ven.

ja moj tud, je reku da nau dolguser posted image sej zna včasih zabluzit, sam če se to malkrat zgodi me ne mot, sam dons ma da je doma in to kmal!! drgač bo vidu user posted image

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 54
8.11.2008 9:45:12   
pokica_
Moj je pa na "službenem" izletu za 3 dni, tako da ga lahko kar 3 dni žura. Za včeraj vem, da ni šel nikamor, ker je menda od poti bil preveč zdelan, ....sam danes....aaaa, ma mislim da ga bo melo da gre ven z družbo! user posted image
Sam priden naj bo, pa bo vse okuser posted image .

Sicer ga pa full full pogrešam, ker še nikoli nisem preživela ceeelega vikenda brez njega! user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 55
21.11.2008 8:23:51   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: sazi
Aja, še to. Meni bi se zrolalo, da bi hodil ven zvečer na pijao 2-3x na teden, ker je to edini čas, ki ga v miru lahko preživiva skupaj. AMpak je to zelo odvisno od človeka in od tega, kako sta žurala kot samska, kako kot par, ko sta bila brez otrok in potem se nadaljuje nekje v tem smislu. Midva že prej nisva bila neka ponočnjaka in tudi zdaj je tako.

Tudi jaz se nebi mogla navadit, da hodi ven zvečer, sej edin takrat se vidiva. Sicer mava tudi od večera zelo malo časa, tko da ga raje izkoristiva skupaj.

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Midva sva ful ponočnjaka - ampak bediva domauser posted image .

Tut midva gledava filme ipd.
Hodiva zelo redko. Skupaj mogoče enkrat na mesec ali dva. Sama grem ali gre pa le podnevi, za kako uro pa še to enkrat na kvatre.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 10:20:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
26.11.2008 16:36:14   
lion
Midva sicer ne živiva skupaj pa mislim, da kaj dosti ne hodi ven. Jaz polno dojim, pa grem vsako soboto s kolegico na pjačko (mojo malo čuva babica)-imam kar en tak ritual.

Moje mnenje je, da si tudi jaz zaslužim nekaj družabnega življenja.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 58
26.11.2008 20:15:24   
kamilija
kako ne živita skupaj?

(odgovor članu lion)
Neposredna povezava do sporočila: 59
26.11.2008 20:42:49   
strumf
moj gre dvakrat na teden na nogomet, jaz si dvakrat na teden privoščim po službi (ko končam prej user posted image ) kavico s prijateljico. drugače pa greva čez vikend povprečno sigurno enkrat ven (rojstni dnevi, zabave, kartanje s prijatelji ...) . je pa res da še nimava otrok in imava zato več časa. 

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 60
26.11.2008 21:10:37   
rija
kavic med službo, treningov in pijač po njih ne štejem kot "iti ven"user posted image

ven gre sam 2x letno: na službeno zabavo in na tradicionalno moški rojstni dan enega prijatelja, oboje v decembru....sicer pa je zapečkaruser posted image

jaz pa glih takuser posted image

kaj otroci naredijo iz pravih feštarjevuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
29.11.2008 17:59:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

ali pa se ti nikoli ne spremenijo. vsaj moj se ni. in mi to že prav najeda živce.
pijača po službi je bila prej čisto nekaj drugega kot danes. so šli mogoče v petek, sedaj skoraj vsak dan in se le ta zavleče tudi do 4ureuser posted image vikendi so itak vedno njegvi- seveda pa mi nikoli ne reče da jaz ne smem it.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
29.11.2008 18:52:43   
RayBan
Ja fajn imate pri vas to poštimano, ni kaj rečt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
29.11.2008 18:58:51   
Volga
Moj gre, kadar želi, jaz pa tudi. Edino toliko se uskladiva, da je en doma pri otroku. Ponavadi imam jaz petke on pa sobote, edino, če ne pride kaj vmes, da grem jaz in petek in soboto. 

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 64
29.11.2008 19:16:31   
kamilija
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

ali pa se ti nikoli ne spremenijo. vsaj moj se ni. in mi to že prav najeda živce.
pijača po službi je bila prej čisto nekaj drugega kot danes. so šli mogoče v petek, sedaj skoraj vsak dan in se le ta zavleče tudi do 4ureuser posted image vikendi so itak vedno njegvi- seveda pa mi nikoli ne reče da jaz ne smem it.

V takem primeru bi se pa jest že kar fajn kregala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
29.11.2008 20:03:30   
Anonimen
danes je končno šel ven, da grem jaz potem spet lahko ene trikratuser posted image  sicer imam pa slabo vest, če ne greuser posted image

(odgovor članu kamilija)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
30.11.2008 15:06:19   
ronja
kavic med službo, treningov in pijač po njih ne štejem kot "iti ven"

ven gre sam 2x letno: na službeno zabavo in na tradicionalno moški rojstni dan enega prijatelja, oboje v decembru....sicer pa je zapečkar

jaz pa glih tak

kaj otroci naredijo iz pravih feštarjev

hehe, podpišemuser posted image , čeprav sem bila jaz vedno bolj divja kot on. Moj lubi se je ravno včeraj eno uro pritoževal, da majo prednovoletno zabavo - čez dobre 14 dni, hehe, pa se mu že zdaj ne dauser posted image . Potem se pa jezi, da je brezveze, vsi so pijani, pa totalni dolgčas, pa potem hočejo sodelavke še plesat z njim, on pa jim vedno odgovarja, da ga moram še jaz prepričevat, pa da ni šans, da bo šel s kako drugouser posted image . Pravi, da bo plesal samo s 3 osebami (mano, tamalo in to tamalo, ki prihaja) - no, če ne bo še kakšnauser posted image .

Sicer pa imava oba vsak svoj šport, ki sva ju morala precej oklestit "detetu na ljubo"user posted image . Na kavice pa tako nisva nikoli hodila, tak da tu nisva nič prikrajšana. Grejo pa dostikrat po terenu še večerjo v kako gostilno, vendar pa vem, da si on tega ne bi izbral, ker mu je to brezveze in pride rajši prej domov. Ampak glede na to, da so vsi z 1 službenim avtom, ni ravno avtonomenuser posted image . Tega ne štejem kot njegov izhod, to je pač služba in tu nima kaj, saj vem, da njemu tudi ni do tega (če gresta sama z enim kolegom, ki ima tudi rad svojo družinico, sta vedno takoj po terenu nazaj).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 67
30.11.2008 15:22:33   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

veš kaj moj pravi na take moške: on je oče, ti pa imaš otroka......user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
30.11.2008 18:54:56   
loredana
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Jaz pa opažam, da jih je ogromno zunaj. Vsak ko odpre denarnico ima fotke svojih otrok noter.Samo to so verjetno ločenci, nič bat.

user posted image

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 69
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

kopalke deklice
Lelly28 RR

kakšne kopalke kupite deklicam, ki so še v vrtcu in ne nosijo več pleničk?

enodelne (36%)

dvodelne (7%)

samo spodnji del (50%)

ne nosi kopalk (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!