|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kolikokrat gre ven
4.11.2008 12:02:19   
ronja
hehe, ja to pa je - ampak v glavnem zaradi računov, se mi zdiuser posted image . No, dokler so od plenic, ne pa od žganja, sem čisto zadovoljnauser posted image

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.11.2008 12:07:14   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Jaz pa opažam, da jih je ogromno zunaj. Vsak ko odpre denarnico ima fotke svojih otrok noter.Samo to so verjetno ločenci, nič bat.

Krinka veš. Tko k poročni prstan. K bejbe kao padajo na touser posted image
Saj veš kk je najlažje bejbo dobit ne? Greš čez tivoli s sposojenim mini kužkom al pa otrokomuser posted image

Mene otroci ne rajcajo, ne vem koga bi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.11.2008 12:12:32   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Nikoli, ni tak tip

Moj tudi ne. Ampak zato, ker ne sme.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.11.2008 12:17:34   
Anonimen

Jaz pa opažam, da jih je ogromno zunaj. Vsak ko odpre denarnico ima fotke svojih otrok noter.Samo to so verjetno ločenci, nič bat.

Saj veš kk je najlažje bejbo dobit ne? Greš čez tivoli s sposojenim mini kužkom al pa otrokomuser posted image

Ja ne vem, tipi pravjo da to pali. Citiram enga kolega:bejba rata čist mehkauser posted image

(odgovor članu ssevin)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
4.11.2008 12:23:34   
ssevin

Ja ne vem, tipi pravjo da to pali. Citiram enga kolega:bejba rata čist mehkauser posted image

U, ma srečo, dobro za njega. Pa mu potem rata še kaj več?  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.11.2008 12:30:26   
Anonimen

Saj on nima otrok. Je samski. Sam vem da k gre v lj. si da prstan gor, kao da je oženjen. Prav da pač bejbe čist mehke ratajo k o otrocih govoriš, kao joj kako lepo da jih ma rad. In ja....itak da mu rata včasih kaj več. So pa to večinoma smrklce, to pa  res. Pač "joj ti maš pa najlepše oči v disku" več ne paliuser posted image . So se mogl kaj druzga spomntuser posted image .
Sej je bebec, ve tud sam da je. Sam smešno pa jeuser posted image
Pa če ma sestro zravn tud prav da mu večkrat rata. K misljo da je bejba in se jim pol ful fajn zdi da se raj za njih odločuser posted image  Pač.....intelektualke hitro spraviš na zadnji sedežuser posted image .....to je že od nekdaj, sam način se spreminja z letiuser posted image

(odgovor članu ssevin)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
4.11.2008 12:46:25   
ssevin

Saj on nima otrok. Je samski. Sam vem da k gre v lj. si da prstan gor, kao da je oženjen. Prav da pač bejbe čist mehke ratajo k o otrocih govoriš, kao joj kako lepo da jih ma rad. In ja....itak da mu rata včasih kaj več. So pa to večinoma smrklce, to pa  res. Pač "joj ti maš pa najlepše oči v disku" več ne paliuser posted image . So se mogl kaj druzga spomntuser posted image .
Sej je bebec, ve tud sam da je. Sam smešno pa jeuser posted image
Pa če ma sestro zravn tud prav da mu večkrat rata. K misljo da je bejba in se jim pol ful fajn zdi da se raj za njih odločuser posted image  Pač.....intelektualke hitro spraviš na zadnji sedežuser posted image .....to je že od nekdaj, sam način se spreminja z letiuser posted image

Bogi, saj vem, ni jim lahko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.11.2008 13:01:14   
Olivija
Zelo redko. Sam gre mogoče 5x ne leto ven, no nazadnje je res prespal v LJ pri enem sodelavcu (mi je to dosti bolj všeč, kot da vozi domov).
Greva pa velikokrat skupaj ven. Pri ta veliki sem šla ven, ko je bila stara 8 tednov, ne za dolgo, ampak vsaj tolk, da se človk mal zlufta

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.11.2008 13:40:53   
annya
Ne hodi ven, v bistvu nikoli ni nekaj terenil, so se bolj doma dobivali (1x pri enem, drugič pri drugem...)zdaj če grema greva skupaj ven, pa še to v kino,kakšno kopanje...čez dan, kar se tiče nočnega življenja sma že kar nekaj časa prava penzionista...user posted image ...

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.11.2008 14:24:26   
kamilija
Drugače mene nič ne moti, če gre ven in tudi nikoli me ni motilo. Samo če se pa na hitro zmeni in gre, jest sem pa sama doma, mi pa ni všeč.
Če bi to vedela prej bi se lahko s kakšno kolegico zmenila, da pride k meni in kakšno babjo rečemo.

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 35
4.11.2008 17:21:27   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: kamilija

Jest seveda nisem hotla it, ker ne morm tamale same pustit, bi skoz mislila nanjo.

Koliko je pa stara? In kako to misliš same, prav same ali v varstvu pri kom?

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 36
4.11.2008 20:01:13   
mayci
Moj ponavadi ne hodi nikamor, ker se mu ne da, pa tistim trem kolegom tudi ne. To se zgodi zeloo redko, da ga vmes že jaz priganjam, naj se gre malo s kolegi načvekat.user posted image
Jaz grem večkrat kot on...user posted image  Imava pa triletnega otroka.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 37
4.11.2008 20:56:45   
tweed
user posted image  nazadnje sem bil sam zunaj na srečanju 10. obletnice OŠ (leta 2000) in istega leta še na božični zabavi s službo. Obakrat sem prišel domov ob 8 am. Od takrat dalje pa hodiva samo še skupaj, kar nama pa zadnje 3 leta tudi ne ratuje več pogosto. Sva pa znala skupaj tudi do zore zabluzit...
LP

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 38
4.11.2008 22:50:17   
Nikita***
Zvečer nikoli. Mogoče če bi imel kakšno obletnico in bi ga še jaz malce nagovarjala, naj gre. Večere vedno preživljava skupaj, doma ali zunaj. Popoldan pa se dobi kdaj s kakšnim frendom na pivu, ampak je v eni uri zagotovo doma. To je mogoče enkrat na mesec. Jaz imam ponavadi daljša kofetkanjauser posted image , ampak zvečer tudi jaz ne hodim sama s prijateljicami ven.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 39
5.11.2008 9:01:01   
tinkatonka
Ob večerih ponavadi ne hodi ven. No razen na novoletne žurke, al pa če se s kakšnim partnerjem zmeni, da mal posle delajo ob pijački. Ni pa to toliko pogosoto, da bi delala kak kraval zarad tega. Si pa vzame vsake toliko časa kakšen dan za svojo ribičijo.

Jaz grem tudi rada ven s prijateljicami na večerjo. Ampak tega ne počnem vsak teden, mesec, tam enkrat na dva meseca pa že.  

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 5.11.2008 9:02:37 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 40
5.11.2008 9:54:24   
ronja
Saj veš kk je najlažje bejbo dobit ne? Greš čez tivoli s sposojenim mini kužkom al pa otrokom

hehe, meni se tudi zdi, da to pali. Bratranec je na morju ves čas vozil našo kužiko ven, ko je to ugotovil... Kadar pa smo s tamalo zunaj, pa sem slučajno par metrov stran, se pa tudi v lubija s tamalo takoj kak trop punc zakadi - ne vem zaradi koga, amapk vsekakor paliuser posted image . no, potem so mal razočarane, ko se jaz s svojim trebuhom primajem zravenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
5.11.2008 11:01:35   
kamilija
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Jest seveda nisem hotla it, ker ne morm tamale same pustit, bi skoz mislila nanjo.

Koliko je pa stara? In kako to misliš same, prav same ali v varstvu pri kom?

Stara je 3 mesece. Babyfon bi lahko nesla tašči v spodnje nadstropje.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 42
5.11.2008 11:03:36   
kamilija
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Saj veš kk je najlažje bejbo dobit ne? Greš čez tivoli s sposojenim mini kužkom al pa otrokom

hehe, meni se tudi zdi, da to pali. Bratranec je na morju ves čas vozil našo kužiko ven, ko je to ugotovil... Kadar pa smo s tamalo zunaj, pa sem slučajno par metrov stran, se pa tudi v lubija s tamalo takoj kak trop punc zakadi - ne vem zaradi koga, amapk vsekakor paliuser posted image . no, potem so mal razočarane, ko se jaz s svojim trebuhom primajem zravenuser posted image

Tudi meni je to en fant zadnjič potrdil, ko gre z bratovo punco v tivoli, k ma dojenčka. Sam kakšne punce pa so pol to?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 43
5.11.2008 15:51:39   
tehnofil
Ponavadi gre enkrat na teden na kakšno pijačo, včasih pa tudi večkrat. Jaz ne grem nikamor, saj se še dojiva.

Mi gremo skupaj, če se le da.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 44
5.11.2008 17:20:09   
ronja
Sam kakšne punce pa so pol to?

kamilija, tega pa ne bi vedela, se z nobeno še ni zmenil za drinkuser posted image

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 45
6.11.2008 12:25:35   
Virtualna
Moj tudi ne hodi ven...je najraje z mano user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 46
6.11.2008 13:12:04   
5ra_28
Moj ima 1x na teden mali nogomet in 1x na teden velik nogomet. Po nogometu so še na pijači ali pa gredo kaj pojest in se včasih zavleče. Če pa je kakšna tekma  na TV (njemu pomembna), pa je takoj po nogometu doma! user posted image  No, pa včasih mu tudi ni za ostat, pa tud pride takoj, tako da  tudi pozitivno preseneti. Samo na pijačo da bi šel, pa nikoli. Če pa se s kolegom dobi (na dva meseca), pa še greva njegova punca in jaz zraven, sam se ne povabiva sami.user posted image   

Končno smo trije:)

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 13:42:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
6.11.2008 13:53:19   
kamilija
Ja sej men tudi ni do tega. Rajš kakšna večerja s prijateljicami, čeprav zdej res ne grem nikamor. Ampak sej bo boljš, ko bo tamala mal večja.
No ravno zdej en prijatu praznuje rojstni dan, grejo ven. To je problem, samski kolegi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 49
7.11.2008 18:28:07   
atanja
Ja pol pa moram jaz mal po mizi udart. Ker ma skoz neki;1krat na teden hokej, 2krat fuzbal. PA zdaj k so temkme od hokeja sta še dve tekmi na teden... Hmmmm....

Hecam se. PRi nas je tako kot sem napisala sam ne hodi pa na žurke oz.ven.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

EPIDURALNA
corfu

Kakšno imate mnenje o epiduralni anesteziji?

sem za (51%)

sem proti (32%)

sem jo imela (18%)

Število vseh glasov: 378

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!