|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolikokrat gre ven
4.11.2008 9:36:17   
kamilija
Pozdravljene!
Zanima me, kolikokrat gre vaš partner ven? Midva živiva skupaj in imava 3 mesece starega dojenčka.
Ponavadi gre enkrat na teden na kakšno pijačo, včasih pa tudi večkrat. Jaz ne grem nikamor, saj se še dojiva. Kako je pri vas?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kolikokrat gre ven
4.11.2008 9:38:09   
Anonimen
Nimava otrok. Običajno gredo na pijačo po treningu, ob petkih. Pa včasih po službi(sam redko). Drugač pa ne. Na splošno ful nič več ven na pijačke ne hodmo, smo raj doma pa kdo pride al pa gremo k komu na kavico. Skupaj. Je kar samo od sebe tko ratalo, včasih sva oba ful več ven hodila.

(odgovor članu kamilija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2008 9:38:18   
Kerensa*
Na drink s sodelavci in prijatelji gre med delovnim časom (dovoljeno, seveda ne alkohol), pivce za živce (in žejo) popije zvečer doma pred TV-jem, da bi šel pa prav zvečer ven z družbo pit in žurat, se pa ne spomnim, kdaj je šel nazadnje. Raje gre h kolegu igrat Play Station (večni otrok, nimaš kaj user posted image ). Jaz pa tudi - na drink pred službo (delam nočne ) ali kdaj pa kdaj zjutraj po službi na kofe, s kolegi-cami grem morda 1x tedensko, prav žurat pa zadnje čase občutno premalo (1x na letni čas je konkreten žur user posted image ). Aja, otroka sta stara pa 11 let in 3 leta, če je to kaj pomembno.

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 4.11.2008 9:39:39 >

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2008 9:39:08   
frutka_
Imam enako staro deklico in grem ven tudi jaz. Polno se dojiva pa ni nobenih težav.
Moj hodi na kakšen kafe po službi, včasih zvečer, običajno pa če se le da greva skupaj.

< Sporočilo je popravil frutka -- 4.11.2008 9:40:26 >

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2008 9:47:39   
bskrle
Nikoli, ni tak tip

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2008 9:49:06   
ronja
1-2x na teden ima košarko - vendar pa pride po njej domov in ne hodi potem še na pijače (pač mu ni, ne da ne bi smeluser posted image ) Jaz mam zdaj 1x na teden plavanje, mala se je odstavila, tako da ni problem, sem pa hodila tudi, ko sem polno dojila, saj tisto urco že zdrži. Dokler se je res pogosto dojila, sta me z malo odložila pred bazenom, sem jo podojila v avtu in sta me potem prišla iskat in sem jo spet podojila in potem smo šli domov (vmes sta bila pri babici/tašči, ki živi v bližini)

Na pijačo gre v bistvu samo, kadar mora - v službi, ko so na terenu, recimo. Sicer pa nisva preveč gostilniška človeka, nobenemu to ne paše ful. Saj kdaj pa kdaj je čisto ok, samo prevečkrat nama pa hitro dolgčas rata. sva bila pa že od začetka taka, otroci na to niso imeli vpliva. Rajši gremo s prijatelji/bratom in njegovo punco... na sprehod ali pa naredim kosilo doma za vse... Je bolj zabavnouser posted image . Greva pa verjetno zdaj večkrat kot prej, ker se pač ne kadi več v lokalih.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2008 9:59:07   
pomar*ANČA*
2x tedensko ima badminton in po badmintonu gre na pijačo, pa kakšen petek ga zagrabi da bi žural- ampak to je max 1x mesečno ali pa ko ima kdo rojstni dan. da bi pa vsak večer šel na pijačo- tega pa že nakaj časa ni več.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2008 10:01:21   
alenka l
Zivjo!

Mi pa smo odkrili Kinodvor in njegovo super ponudbo za starse z dojencki. Vsako prvo sredo v mesecu imajo projekcije celovecernih filmov - v dvorano pa greva skupaj z malim.
Ravno JUTRi ob 13h imajo projekcijo filma Tezko je biti fin s pristnim bosanskim humorjem. Priporocam! Pa se dezevalo bo jutri...

Dvorana je osvetljena, lahko ga dojim, pa se moz je z mano, kadar lahko. V tujini je to ze praksa, pri nas pa se malo tipamo. Super je predvsem, ker imava oba rada film. Vsaj enkart na mesec gremo vsi skupaj ven!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2008 10:02:10   
kamilija
Amm k mojemu je zadnjič prišel en kolega. Sta se na hitro zmenla, ko me ni bilo zraven, da gresta k enemu prijatlu, ki je povabil domov na zabavo.
Jest seveda nisem hotla it, ker ne morm tamale same pustit, bi skoz mislila nanjo. No, v glavnem je rekel, da gre samo pogledat in da bo kmalu doma.
To je bilo ob devetih, prišel je pa domov ob treh.
Celo nedeljo sem se držala, sem mu pa tud povedala, da to tko ne gre, da kar takole gre. A pretiravam?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2008 10:06:48   
kamilija
Oj Ronja, tudi jaz grem rajši na kakšen sprehod kot pa da bi zvečer ven hodila. Meni ni problem bit doma, njemu pa verjetno je kdaj. Ko se pokaže kakšna priložnost, ga že ni več. Moti pa me tudi to, ker nikoli to ni ena ura ampak več. Drugače je ful v redu in se razumemo, ampak to me pa res pogreje, da pride ob treh domov. Je pa 30, jest pa 26 let.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2008 10:09:01   
lonja
Moj gre ven na pijačo (ob večerih) mogoče parx na leto, jst se pa ne spomnim, če sem kdaj šla, odkar imava hčerkico user posted image . Stara je tri leta.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.11.2008 10:12:48   
žigolino
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Nikoli, ni tak tip

Moj tudi,če ba bi šel ven in prišel ob treh al štirih pa naj gre saj se sam enkrat živi.Moje mnenje!

< Sporočilo je popravil žigolino -- 4.11.2008 10:14:00 >

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.11.2008 10:14:33   
Naja30
Obvezno vsaj 1x na teden. Lahko tudi večkrat. Nimava urnika. Jaz grem dosti manjkrat, ker se mi ne da ali ne morem ali kaj drugega. V glavnem nimava določeno, se sproti zmeniva.

(odgovor članu žigolino)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.11.2008 10:18:32   
naja17
Midva sva sicer še brez otrok, tako da sva skos nekje... Skupaj ali pa posebej, kakor je... Se pa ne ovirava pri tem... Verjetno, ko bodo otroci bo tega manj, še vedno pa bo-upam.... Tako da, vsak vikend sva zunej, skup ali posebej, med tednom pa mene večkrat zamnjka user posted image ...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2008 10:31:16   
Anonimen
Kar se mene tiče, gre moj malo prevečkrat (2-3x na teden) ... no saj ne bi me motilo, če bi zvečer skočil ven na kako pijačko in prišel čez uro ali dve domou ... sam ni nikol sam ura ali dve ... je vedno dlje zunaj. Sicer je res, da ima tak posel, da se zvečer s strankami lahko dosti zmeni in dobi veliko posla, pa tudi zadnje dva do tri mesece ga malo bolj razganja, ker decembra pričakujeva prvega otročiča in bi pomoje rad izkoristil še zadnje brezskrbne večere. Meni pa nikoli ni bilo do tega da bi veliko ven hodila ... no mi je, samo ne za cel večer, pač pa za kako urico ali dve.

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.11.2008 10:33:06   
ronja
Meni ponoči v bistvu ni tak problem, ker takrat tamala spi - vendar je stara 16 mesecev, ne 3. pri 3 m je tudi ona ponoči galamilauser posted image . Najhujše je (meni) ob pon., ko ima košarko od 18h do 19:30 (plus prevoz sem in tja) in sem najprej celo dop. sama z njo in hitim s kosilom (ki ga je zelo težko skuhat z njo zraven, ker je pač ne smem nosit okoli, ona pa ne bo na tleh čakala, da jaz skuham...), da bomo pojedli, predno bo moral on it in sem že čisto crknjena, ko on pride in gre, potem me pa mala "dokrajči", ker je pop. tudi že zmatrana in navajena, da sva oba doma...

Kar tako ven pa je zadnjič je šel na rojstni dan enega prijatelja, šel je mislim da okoli 19h, ker so šli še darilo kupit, pa so bili nekje do 2h se mi zdi. On je seveda mislil, da bo eno urco, ker se mu ne da (to je stara družba, ki so se zdaj nekaj spričkali pred kakimi 2 leti, ampak so se hvalabogu spet malo dobiliuser posted image ), pa sem mu rekla, da naj le bo tam, to so ipak njegovi prijatelji - no, pač, kolikor mu bo pasalo (no, potem je bil dlje, kot mu je pasalo, ampak saj je velik fant, bo že znal rečt, če mu bo hudo, a neuser posted image )  Jaz nikoli ne jemljem resno, kadar reče, kdaj bo doma pri teh stvareh, ker se pač vedno kaj spremeni. Ko greš, se ti ne da, pa misliš, grem samo pogledat, ko si tam, je pa lahko luštno, ali pa se ti ne da prerekat, pa ostaneš...

PO moje, če je naslednji dan ok, pa če ti otrok ponoči ne teži ful in če se to ne dogaja strašno pogosto (to se morata skup zmenit, kaj bi bilo še sprejemljivo - pa magari naredita tako, da on gre, POTEM, ko uspava tamalega -karkor ve in znauser posted image ), potem ni hudega.
Če pa ti zato nasrkaš (ker mali ponoči gnjavi ali pa ker dragi potem zjutraj spi...), potem pa je prav, da malo omili svoje izhode. Dejstvo je, da se žurke navadno začnejo šele po kakšni uri in verjetno ne more kar takoj it oz. ne bi imel nič od tega... Ampak je pa prav, da ne glede na svoje ponočevanje zjutraj rihta tamalega. To pa brez pardona!

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.11.2008 11:18:05   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: žigolino

IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Nikoli, ni tak tip

Moj tudi,če ba bi šel ven in prišel ob treh al štirih pa naj gre saj se sam enkrat živi.Moje mnenje!

Se podpišem.
Ven kaj dosti ne hodi nobeden od naju. Če se le da, greva skupaj (zeloooo redko odkra imava maega in pričakujeva še enega), sama pa greva venna kakšna srečanja obletnice ali druženje s kolegi iz službe - kar pa vse skupaj nanese npr. 5-10x na leto. In takrat ne gledava na uro, ampak vseeno ne prihajava domov ob jutranjih urah.
Aja, pa na košarko sva vedno hodila skupšj (tekme Olimpije v Tivoliju), odkrar imava otroka hodiva izmenično, zdaj ko sem noseča pa samo on (ker se nočem živcirat), ampak po tekmi ne ostajava zunaj (so itak med tednom).

(odgovor članu žigolino)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.11.2008 11:19:56   
sazi
Aja, še to. Meni bi se zrolalo, da bi hodil ven zvečer na pijao 2-3x na teden, ker je to edini čas, ki ga v miru lahko preživiva skupaj. AMpak je to zelo odvisno od človeka in od tega, kako sta žurala kot samska, kako kot par, ko sta bila brez otrok in potem se nadaljuje nekje v tem smislu. Midva že prej nisva bila neka ponočnjaka in tudi zdaj je tako.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.11.2008 11:23:30   
ronja
Midva sva ful ponočnjaka - ampak bediva domauser posted image . Sicer pa sem se jaz zelo umirila, se mi zdi, včasih sem hotela it vsak vikend ven, zdaj pa ne rabim več.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.11.2008 11:28:56   
sabri
Imava punčko staro 1,5 let, prej sva hodila skupaj kar dosti, zdaj pa on mogoče 2-3 krat na leto ampak takrat na polno, tudi do 6 zjutraj. Ker je to redko, kar gre, če bi šel pa večkrat, bi pa raje videla, da pride prej. Jaz pa tudi zelo redko sama, se pa organizirava in dobiva varstvo pa greva skupaj.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.11.2008 11:36:33   
Skratek46
   Midva-eden brez druzga ne greva...ne vem točno zakaj. Žurava pa zelo pogosto skupaj-on gre edino na pijačko s sodelavci med pavzo to je pa to. Enkrat je šel na večerjo isto s sodelavci in še to sem ga silila naj gre da ne bodo rekli da ga žena ne pusti...pa je bil že okoli desetih doma. Tako je pač od vedno-pa ni da sva se tako zmenla-tako pač je-kaj pa vem...

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.11.2008 11:38:41   
ssevin
Jaz pa opažam, da jih je ogromno zunaj. Vsak ko odpre denarnico ima fotke svojih otrok noter.Samo to so verjetno ločenci, nič bat.

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.11.2008 11:55:46   
ronja
Vsak ko odpre denarnico ima fotke svojih otrok noter.

hehe, moj lubi ma not še vedno Magic Johnsona, že od srednje šole daljeuser posted image . Mogoče, ko bo mala znala zakucat, da bo zamenjaluser posted image .

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.11.2008 11:58:16   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Vsak ko odpre denarnico ima fotke svojih otrok noter.

hehe, moj lubi ma not še vedno Magic Johnsona, že od srednje šole daljeuser posted image . Mogoče, ko bo mala znala zakucat, da bo zamenjaluser posted image .

Nič hudega, glavno da je denarnica debelejša kot pa v srednji šoli, a ne?user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.11.2008 12:01:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Jaz pa opažam, da jih je ogromno zunaj. Vsak ko odpre denarnico ima fotke svojih otrok noter.Samo to so verjetno ločenci, nič bat.

Krinka veš. Tko k poročni prstan. K bejbe kao padajo na touser posted image
Saj veš kk je najlažje bejbo dobit ne? Greš čez tivoli s sposojenim mini kužkom al pa otrokomuser posted image

(odgovor članu ssevin)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Rok ali Jaka?
Admin

Katero ime je vam lepše?

Rok. (38%)

Jaka. (43%)

Nobeno od teh dveh. (20%)

Število vseh glasov: 407

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!