Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:34:53
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Čakaj zdaj malo, zakaj tebi Volga **** lepo izpade, meni a ne? Pojma nimam, zgleda, da jim un slovar grdih besed ne dela al kaj. Moram še malo probati: ****, jebi se, ****ati, u pičko materno.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:35:56
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Me zanima kaj ima KIKI****** v nicku napisano. Ma, si sploh ne upam pomisliti. Mogoče kaj takega KIKIvritkonapiki
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 12:36:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:37:54
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Me zanima kaj ima KIKI****** v nicku napisano. Ma, si sploh ne upam pomisliti. Mogoče kaj takega KIKIvritkonapiki Samo očitno tega nima, ker bi se tudi meni zvezdice izpisale. Čakaj da probam še eno varianto. KIKIradafukituki
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:38:45
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Me zanima kaj ima KIKI****** v nicku napisano. Ma, si sploh ne upam pomisliti. Mogoče kaj takega KIKIvritkonapiki Samo očitno tega nima, ker bi se tudi meni zvezdice izpisale. Čakaj da probam še eno varianto. KIKIradafukituki Ti nisi gladka
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:47:23
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Me zanima kaj ima KIKI****** v nicku napisano. Ma, si sploh ne upam pomisliti. Mogoče kaj takega KIKIvritkonapiki Samo očitno tega nima, ker bi se tudi meni zvezdice izpisale. Čakaj da probam še eno varianto. KIKIradafukituki Ti nisi gladka Spet narobe. še zadnjič probam pa kaj bo bo. KIKIgamaradavritki.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 12:50:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:54:34
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Spet narobe. še zadnjič probam pa kaj bo bo. KIKIgamaradavritki. Ne in ne. Nimaš takšne domišljije, kot jo ima kiki. Ne rečem, da bi Werneja poslušala... tko pa Samo nje pa že dolgo ni bilo tukaj z nami . Zdaj me pa res zanima kaj je tako groznega v teh njenih zvezdicah. Še enkrat probam KIKI*****.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:55:05
|
|
|
|
ssevin
|
Ratalo mi je, ugotovila sem. Pošljem zs vsem.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:55:54
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Ratalo mi je, ugotovila sem. Pošljem zs vsem. Daj, pa hitro, prosim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 12:59:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 14:45:41
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Me zanima kaj ima KIKI****** v nicku napisano. Ma, si sploh ne upam pomisliti. , O ĐIZUS, LUKRECIJA, JAZ SE BOM POLULALA.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 15:14:38
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Meni je vseeno kaj kdo dela, ste pa smešne k res skos tle visite, pol pa jamrate kakšno službo ima katera- Za po....t. A edino kar znate je, da se norčujete iz tistih, ki vam ne pašejo. Zrelost na višku jooj lepotica, končno mi je potegnilo, na koga me spominjaš: na Krjavla Erjavca - pa pičkumaternu če ni on tut pravnik.... men se zdi, da je glih za skup
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 17:52:36
|
|
|
|
andreja32
|
Sandra imaš moj glas...
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 6.10.2008 11:09:01
|
|
|
|
Sandra*
|
Hvala vsem, ki ste glasovale. Glasovanje pa še vedno poteka tako, da še vedno lahko glasujete, da tale orika zmaga, k jo vse tok šimfajo! orika
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?