Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 16.3.2005 9:20:16
|
|
|
|
biba77
|
Pozdravljene! :rozica::rozica::rozica: Sem se danes morala malo priklucit na RR in kaj vidim??? 200-tka? Naj se smejim ali jocem: Tako lepo je, da smo tu ena za drugo in vse te pesmice in zelje in optimizem; po drugi stani pa... 200-tka? Zdaj bi ze drugic ali tretjic lahko bile tukaj na ZOOju, ne pa da smo se od prvic... No, hvala vsem, ki ste mislile name. Jaz sem vceraj imela HSG; dr. Zemeljan me je... In pravi, da je vse ok. Da sta oba jajcevoda prehodna in da on laparo ne bi delal, razen, ce bo PCO zahteval? :zmeden: Drugace pa grem jutri nazaj v tujino in se vrnem za veliko noc. Takrat pa se seveda spet malo mocneje zasidram na RR. 8) No, zelim vam lep dan in se vec pozitivnih misli, volje in :love: ljubezni. :miska:
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 16.3.2005 10:31:48
|
|
|
|
diamantka
|
pozdravljene punce, naj se tudi jaz pofočkam na 200 nadaljevanje! tudi ko bo 300-tič se bom pofočkala ne glede na 9nebesa, ali če bom :nosecka:! moja Franca :hudicek: me je včeraj obiskala, tako kot ponavadi, čisto tiho je prišla, vendar nisem preveč žalostna ker imam 6.4 ponovni pregled pri dr.Drobniču, kjer bom izvedela za rezultat spermiograma mojega dragega in upam,da bo zadeva stekla v pravo smer! če je z njim vse v redu me čaka laparoskopija, sej pol pa tudi bo! edino, žalostna pa sem zato,ker ne morem :sloncek::sloncek::sloncek:!haha
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 16.3.2005 11:53:57
|
|
|
|
wawa
|
Ohoj da se vam javim, še sem tukaj, a me je včeraj dragi ugrabil in me ni in ni želel spustiti:)-:)-:)- tako da niti do računalnika nisem mogla.....:zmeden::zmeden: Vsaki pošiljam en nasmehec vsaki eno goro :pujs: za srečo :rozica: za nasmeh pa čim več novih :nosecka: v naslednih mesecih........ naj pomlad naredi svoje;) lp
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 16.3.2005 13:01:32
|
|
|
|
bambi
|
Evo me, evo me.... tudi jaz sem tukaj, sicer bolj poredko, ker mi je skoz slabo in še dela imam vrh glave.... Ko sem brala vse te pesmice in tista, ki jo je Anitka zopet napisala, so se mi nabrale kar solze.... Koliko bolečine in žalosti se skriva tukaj in koliko lepih trenutkov, pomoči in tolažbe.... Ah, kaj bi brez vas!! Danes sem jaz tista, ki je srečna, jutri bo druga, pa tretja in tako bomo vse ena za drugo v 9nebesa. Saj veste, moja pot je bila res kruta in težka, v 2 letih sem res veliko prestala, danes imam svojega :angel: in :duda: v trebuhu in tako kot sem prej iz dneva v dan mislila na to kdaj bom :nosecka:, tako sedaj iz dneva v dan mislim na svojo :duda: in priznam da me je strah, da se ne bi spet kaj zgodilo. Danes sem bila pri G zaradi močnega izcedka in mi je naredila UZ, moja pikica je vredu, zrasla je in lepo se je videl srček. Vedno ko moram na UZ mi je kar slabo od strahu..... a mislim na najboljše in vem, da bo tokrat vse OK! Tia, vesela sem da čutiš mehurčke, to je tvoja :duda: ki bo iz dneva v dan intenzivnejša, doklet te ne bo čez kakšna 2 tedna že pošteno brcnila :bravo::bravo::bravo: Astra, hvala bogu da je bi HSG vredu in da si tudi ti vredu, tako da bo poletje tvoje in seveda od vseh ostalih fosilk (Gea1 oprosti, bork).... Anitka, kaj je sedaj s srečanjem???? A si bomo izmenjale jajčke??? Pobarvane mislim in tiste kurje ;) Zdaj pa grem na Davčni urad in malo ven na sonček... LP Bambi
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 16.3.2005 13:03:33
|
|
|
|
bambi
|
JA za vsako :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: in za vsako še :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 16.3.2005 14:17:50
|
|
|
|
Gea1
|
Diamantak zakaj pa ne smeš :sloncek::sloncek::sloncek:??? Bambi si tako lepo napisala, da sem kar ganjena, ja ena za drugo bomo stopale v 9nebesa, samo za vrstni red se še ne ve. :zmeden: Ti pa le pozitivno misli in bo. :bravo:
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 16.3.2005 17:13:45
|
|
|
|
emaa
|
da se še jaz javim v to jubilejno nadaljevanje. Pri meni zgleda, da me moja M zafrkava, ko jo rabiš je ni. Od nedelje čakam, da pokličem za laparo, pa si je dama čas vzela. Se mi je pa herpes včeraj naredil, je tako podlo prišel, da je samo zacvetel, brez opozorila. Me je drgač zjutraj glava bolela za znoret, pol se v avto usedem, za na seminar, pa sem sam še na wc letela bruhat. Ampak testa pa ne delam, ker na takole zafrkavaje pa ne bom padla. Če je v ponedeljek ne bo, ga kupim in v torek naredim, razen, če ne bo testerja kupil dragi, jaz ga namreč prej ne bom. Punce držte se, grem peljat naši dve :kuza: na psrehod, pa vas pol kaj berem in pišem. LP Ema:rozica:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.