Gea1 -> ZA NAS (200.nadaljevanje) (16.3.2005 8:34:15)
|
Sem danes že malo boljše volje. Vsaj boleča ni :hudicek:. In upam, da nam borkam (fosilke se mi zdi tako poniževalno in zastarano, da imam kar cmok v grlu, ko se spomnim, da sem med njimi) čim prej uspe. Če ne že naslednji mesec, pa vsaj do poletja. :bravo: Ko bi znala čarati bi nam vsem pričarala eno majhno :duda: pod srčkom, a ne znam. Zato bomo to morale prepustiti kar naključju in slepi sreči. Eh, enkrat že bo. :ups: Tia, kako lepo je slišati, ko že tvojega :duda: čutiš. Sploh si ne znam predstavljati, kako to izgleda, a mora biti čudovit občutek. Anitka, borka, da je ni. Se zdi kot, da od ta starih še samo midve sodelujeva na teh nadaljevanjih. In še nisva :nosecka:. Aja, pa Pike ne smem pozabit. Goya, Klarisa in Neni držite se in upajte na najboljše, saj kot pravi Bambi, upanja nikoli ne smeš zgubit. Držim :miska: za vas. Pa res, kje si Bambi, a si od slabosti čist hin? :( Kaj pa Koala, kako si kaj. Hitro se pofočkajte še vse ostale, da bo 200. obletnica kot se šika. Kajti na 300. nas ne bo več. :)- Pozdravček vsem! :kuza:
|
|
|
|