Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 13:21:48
|
|
|
|
borovnička
|
ja, a ne kako je dons lep dan. Jest se bom tud skobacala mal na sončka, ker bi ga bilo škoda izpustit. ooo pa res okrogla obletnica :bravo::torta::bravo: no, sama sem se velik kasneje pridružila, ampak vseeno. lahko bi mal čaral, pa seveda :sloncek::sloncek::sloncek:, pa bi vsaj do konca letošnjega leta vse čakajoče spremenil v srečke :nosecka::bravo::bravo::bravo::bravo: kok bi to blo super :sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek: pozdravček :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 13:24:36
|
|
|
|
pika74
|
Se morm pofočkat na 200 obletnco ZA NAS :bravo::bravo::bravo::bravo::torta::torta::torta::torta::torta::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 13:43:30
|
|
|
|
Gea1
|
Pa zakaj niste Anitki pustile tega veselja otvoritve 200 - obletnice. Drugače pa vse naj in tako še naprej :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 13:44:32
|
|
|
|
anadejka
|
Ja Tantra 200-ta je bila za Anitko!!!!! Drgač pa ja velik sreče vsem!!!!
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 13:44:53
|
|
|
|
pika74
|
Jst sm tud mal huda :grrr::grrr:, da Anitka ni mela te šanse ;) da bi odprla 200-tko
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 13:45:30
|
|
|
|
Mijavček
|
:torta::torta::torta::torta: Pa še pooooomlaaaadd jeee priiiišla!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Pa še en pesniški navdih: In gnale bodo nov cvet bolj veselo, ko rože, kadar mine zima huda, In spet pomlad razklada svoja čuda, Razsipa po drevesih cvetje belo! (Prešeren, Sonetni venec) To je za vse nas, ki upamo, da se bomo razcvetele v nosečke to pomlad !!! Vse najboljše! Mijavček :muca:
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 13:51:06
|
|
|
|
TANTRA
|
Punce, zdej mi je pa res hudo, ker sem zamočila.:(( No, bil je lep dan, pa sem opazila, da se danes nič kaj ne piše in sem mislila, da bom naredila veselje, sem ga pa vzela Anitki... Anitka sorry :((:((:(( Ampak vsem želim lep dan :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 13:52:05
|
|
|
|
Anitka
|
Bom priznala, sem res malce žalostna:(, ker nisem mogla odpreti dvestotke. Bom šla zdajle na sončka pa bo bolje. Tole je pa ena Pavčkova pesmica, s katero sem želela otvoriti tole okroglo nadaljevanje in ki jo je naša Bambi napisala v 70. nadaljevanju: Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca. Spomladi do rožne cvetice, poleti do zrele pšenice, jeseni do polne police, pozimi do snežne kraljice, v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice, a v sebi - do rdečice čez eno in drugo lice. A če ne prideš prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova. Se beremo, Anitka:metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 13:52:50
|
|
|
|
Anitka
|
Tantra opravičilo sprejeto :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:;)
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 13:54:59
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anitka kakšna lepa pesmica:rozica::rozica::rozica::rozica: Ne bit žalostna no:(:rozica::rozica::rozica: Poljubček*, Tinka
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 13:55:29
|
|
|
|
anadejka
|
Iiiiii mijavček in Anitka full lepo!!!:bravo::bravo::bravo: Anitka ti pa ne bit žalostna,sej se bodo ta nadaljevanja še nadaljevala,pa ne bom rekla da ti želim čast odpreti 300 nadaljevanje tukaj ampak 300 nadaljevanje v 9.nebesih9nebesa,ko boš že :nosecka:. Mejte se radi,lupčka:love:in uživejte na sončku:)
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 14:05:22
|
|
|
|
TANTRA
|
Anitka, eno pesmico samo zate, ker mi je res žal.... Bodi sonček, kjerkoli si :love: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Je vsako srecanje majhno rojstvo, je vsako prijateljstvo lucka v srcu, je vsak nasmeh zarja srece in je nekje nekdo, ki iz temnih oblakov prinaša soncno nebo! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: TEBI ANITKA:rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 14:07:16
|
|
|
|
Anitka
|
Tantra :love::love::love::love::love::love: P.S. Nisem več žalostna, to pa zaradi vas :):):):):):):):):):) na RR-ji.
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 14:08:22
|
|
|
|
tinkamiška
|
:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 14:11:13
|
|
|
|
anadejka
|
hi hi a se spomnete te..... Lisička je prav zvita zver, pod skal'co ima svoj kvartir. Pa z repkom mahlja, pa s kremplji prasklja, pa vpraša, če je lovec doma. Oj lovec pa na skal' sedi, nabito puško v rok' drži. Pa čaka na njo, da ustrelil jo bo, če le prikazala se bo. Lisička pa je zvita b'la, pri drugi luknji ven je šla. Na hribčku sedi, se sladko smeji, pa jagrčku fig'ce moli. ;):)-;)
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 15:48:00
|
|
|
|
Gea1
|
Ja tele se spomnem, vendar je na pamet ne bi več znala. Punce jaz sem pa kljub jubilejnemu nadaljevanju kar en majčkeno žalostna :(:(. Me je zopet obiskala ta :hudicek: M. Ne vem zakaj, zakaj, zakaj. :((:((:(( Saj sem jo na tihem pričakovala, ker ni bilo nikakršnih znakov in sem bila zadnje dni prehlajena, zdaj še ta herpes, pa cepila sem se proti klopom, a vseeno. Le kdaj bo tudi za nas maj. :zmeden:
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 16:55:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke punce:) Oz. zame boste kar going-to-be mamice od zdaj naprej, a prov?:) Pa prosla bi vas...če pogledate med zadnjih 20 album..naslov albuma je katero 2.? pa povejte kera slikca je najboljša :) Mene full mika ta druga:) lp,:fis:
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 20:36:07
|
|
|
|
neni
|
JUPI!!!!!!!!! Kaj pa kričim, jaz pa še vedno tu!?:zmeden: Svečano obljubljam, da se na 300. nadaljevanje ne bom javila.:miska: Danes sem začela z inekcijami, čez kakšen mesec pa bomo vedeli kaj več. Lep večer punčke moje Neni:rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 20:57:04
|
|
|
|
Pia73
|
Hojla! Anitka upam, da boš pri 300.tem nadaljevanju tako zaposlena z :nosecka: , da ga ne boš uspela odpreti,... Sem vse pripravila, da bi bilo 200. tvoje, pa ni šlo,........ Bravo za Pikino74 M. :bravo::bravo::bravo: :miska::miska::miska: za neni, GoYo in Klariso,.... AAAAAAAASTRAAAAAAAA kje si? Pograšamo te! :rozica: Koala je polna enrgije! :bravo: Jaz pa sem danes imela dolg razgovor s šefom,... Zraven sem jokala kot dež, verjetno me tile hormoni mal dajejo saj sicer to ni moja navada,..... in šef se mi je opravičil,.... S tem problem ni rešen a jaz sem totalno pomirjena. Še sreča, da sem tip človeka, ki hoče vse takoj rešit. Lepo se imejte,... :kuza::kuza::kuza: , ker sem noro utrujena,... od vsega pa tudi od joka,... LP Pia73 in danes zaspan :duda: 21t 4/7
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 21:06:31
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj PIA73 vsekakor računam na polno zaposlitev z :duda: ali morda celo :duda::duda: pri 300. nadaljevanju.:)-:)-:)- Pa naj se tvoje solzice čimprej osušijo. Pa dobro se naspi. Grem zdajle pod tuš, potem pa me že čaka :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Sicer je O mimo, a morda kateri novi paglavec spodbudi katerega "starega" ali pa sam priskoči na pomoč h gdč. jajčki in jo prilima v gnezdo.:)-:)-:)-:)- PIKA 74 še enkrat čestitke tvoji :hudicek: da se je spomnila nate.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ASTRA tudi jaz te že mooooooooooočnooooooooooooooo pogrešam.:((:((:(( :fis:ika lepo, da še kukaš k nam in tudi jaz tebi pošiljam en prav prisrčen pozdravček:love::love::love: GEA 1 :((:((:((:(( pa zakaj te ta pras... ni pustila pri miru. :grrr::grrr::grrr::grrr: Joj bi jo prebunkala, če bi lahko. Upam, da bo za fosilke maj že v aprilu.:miska::miska::miska::miska::miska: NENI pridno se špikaj, čez en mesec pa boš že itak v 9nebesa :miska::miska::miska::miska::miska::miska: Pa pestke še za Klariso in GoYo :miska::miska::miska::miska::miska: KOALA s polno energije, le kje se skrivaš?:zmeden2::zmeden: Vsem :nosecka: in še ne:nosecka: lep pozdravček, vaša Anitka:metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 15.3.2005 21:21:07
|
|
|
|
tia
|
Pozdravček, naj se tudi jaz malce javim v tem 200. nadaljevanju. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: res smo že daleč.Jaz močno upam,da res več ne bo fosilk v 300. nadaljevanj.Gremo punce na :modri:. Morem vam povedati že dva dni čutim mojo :duda: ali do danes nisem vedela da je to to ,a sedaj pa vem saj vmes kar orink čutim nekakšne metuljčke.:love: mojo :duda:. Jutri pa pregled,res si močno želim,kakšen UZ,da bom videla kako napreduje moja zlata :duda:. Gea1 pa sem že tako po tihem upala,da vama je ta mesec uspelo,nič ne :((,držim že psti za nasldnji mesec. Anitka želim ti ,da tja za 10 dni poročaš,jaz pa sem :nosecka:. Pika74 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za tvojo M.,da se je prikazala,res ti želim da je to zadnja. Astra,Bambi ,Koala ,Pi in vse ostale kej se potepate? Neni,Klarisa in Goya naj vam tokrat uspe,sem z mislim z vami. Pia73 dobor ,da si rešila ta spor saj veš,da sekiranje lahko škodi :duda:. Tako grem počasi v postljo,saj jutri že komaj čakam. pa pa Tia
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 16.3.2005 7:16:04
|
|
|
|
Anitka
|
TIA danes dobro opravi :miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 16.3.2005 8:34:15
|
|
|
|
Gea1
|
Sem danes že malo boljše volje. Vsaj boleča ni :hudicek:. In upam, da nam borkam (fosilke se mi zdi tako poniževalno in zastarano, da imam kar cmok v grlu, ko se spomnim, da sem med njimi) čim prej uspe. Če ne že naslednji mesec, pa vsaj do poletja. :bravo: Ko bi znala čarati bi nam vsem pričarala eno majhno :duda: pod srčkom, a ne znam. Zato bomo to morale prepustiti kar naključju in slepi sreči. Eh, enkrat že bo. :ups: Tia, kako lepo je slišati, ko že tvojega :duda: čutiš. Sploh si ne znam predstavljati, kako to izgleda, a mora biti čudovit občutek. Anitka, borka, da je ni. Se zdi kot, da od ta starih še samo midve sodelujeva na teh nadaljevanjih. In še nisva :nosecka:. Aja, pa Pike ne smem pozabit. Goya, Klarisa in Neni držite se in upajte na najboljše, saj kot pravi Bambi, upanja nikoli ne smeš zgubit. Držim :miska: za vas. Pa res, kje si Bambi, a si od slabosti čist hin? :( Kaj pa Koala, kako si kaj. Hitro se pofočkajte še vse ostale, da bo 200. obletnica kot se šika. Kajti na 300. nas ne bo več. :)- Pozdravček vsem! :kuza:
|
|
|
|
ZA NAS (200.nadaljevanje) 16.3.2005 9:09:43
|
|
|
|
tejč
|
Pozdravljene, punce. Tudi jaz sem bil anekaj časa z vami. Rada se vam še oglasim in držim pesti, da čim prej pridete na Prvič noseča. :bravo: Anitka, tudi če nisi ti odprla tega nadaljevanja, menim, da si TI tista, ki vedno vlivaš pogum, daješ moči in voljo ljudem okrog sebe. Prav občudujem te. Drži se! :bravo: Jaz vem, da ti ne boš več dolgo na tem forumu...:roza::modri::roza::modri::duda: Hvala za lepo Pavčkovo pesem, men so šle kocine pokonci. Punce, ne se dat! 300. obletnica? Ne ga hecat, punce, takrat boste ve že vse :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: velik sonca v srce :angel: Tejč:sloncek::sloncek:
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.