|
RE: enostarševska družina, CSD.... 22.11.2008 9:16:45
|
|
|
|
js
|
vsak naj pred svojim pragom pomete. Odlično. potem ne bi rabili zakonov, predpisov in vse ostale šare. Zakaj rabimo semafor na križišču ? a se ljudje lahko zmenimo kdo bo prvi speljal ?. Ko bomo vsi tako pošteni , da bomo sami od sebe vzeli samo tisto, kar nam resnično pripada, potem bo kaj ? nekoč so me v neki šoli učili, da bo to komunizem. Pa smo se odločili, da bomo mali zavili in sedaj imamo kar imamo. moje mnenje je takole, forum je javen, me pa zanima, koliko bi bilo debate, če bi tukaj postavil vprašanje: "KAKO OROPATI BANKO?" ali pa da ne bo to kaka institucija "KAKO OKRADEM DOBRO STOJEČEGA DRŽAVLJANA?" ali pa "KAKO KOGA UBIJEM ?" Po drugi strani pa takole, dodatki so dani, tukaj bi se morali samo pogovarjati o tem, kakšna naj bi bila kontrola. Kolikor je pa meni znano, pa ni nobene kazni , če podaš napačne podatke za pomoč, ki jo daje csd, samo vrniti moraš, kar si dobil z lažnimi podatki. Pa še to pokomentirajte. Seveda ima nekdo pravico vprašat, kako do nečesa pride, kar je ponujeno. Tukaj se je debata razvila v smer , da če nekdo vpraša, je že lump. Lump bi bil pa tisti, ki bi tu svetoval, kako dobiti tako, da dobiš, čeprav ti ne pripada. Kdor je postavil vprašanje še ni lump, ko ga je zastavil, bo pa tisti trenutek, ko bo ( če bo ) dobil od države samo en cent, glede na lažne podatke, ki bi jih podal. pa lep pozdrav
|
|
|