|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vozichki
4.8.2008 14:23:07   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

chebeltza, če imaš preveč časa, ti lahko pošljem kakšno čtivo v bohoričici, dančici ali metelčici ... Res. Samo ne utrujaj in ne pametuj po forumu s svojo čebelščino.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to bo, verjetno je novo pisavo izumla.

sploh so pa šunmiki na vseh sloveskih tipkovnicah in je verjetno lažje eno tipko uporabit, kot pa treh.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: voziČki
4.8.2008 14:29:30   
mama54
vsako "tele ima svoje vesel'e", itak, če se bo hotela vključit bo morala normalno komunicirat, do takrat bom pa jz preskakovala njene teme ker se mi ne ljubi vsak njen stavek dešifrirat. Simpl ko pasulj.
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

IZVIRNO SPOROČILO: chebeltza

Drage (trenutno aktivne) ringarajchice, kako naj vam povem.. ?
Kot recheno takega odziva do sedaj she nikoli ni bilo. Na nobenem portalu oz. forumu do sedaj, tudi na ringaraja.net pred trichetrt leta ne, ko sem bila ravno tako aktivna.

Mogoče pa nihče ni bral tvojih postov v chebelshchini, pa si mislila, da so te sprejeli.user posted image  Kdo bi vedel?

Točno to.user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 127
4.8.2008 14:30:40   
barika
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 4.8.2008 14:31:20 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 128
4.8.2008 15:22:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barika

user posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
4.8.2008 15:24:40   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
4.8.2008 15:53:37   
Rubin.
sploh so pa šunmiki na vseh sloveskih tipkovnicah in je verjetno lažje eno tipko uporabit, kot pa treh.

Jaz imam avstrijsko tipkovnico, pa je č tam ko je ö in  š tam ko je ü. Sej vidiš da zajeb.ava.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 4.8.2008 15:54:02 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 131
4.8.2008 16:03:52   
bini
ko sem pa tole preletela, mi je čist jasno postalo zakaj vedno manj visim na RR...
KER je tukaj čist preveč zaplankanih slovenceljnev - bi rekla ena dokaj znana slovenska intelektualka...
jaoooo nam... user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 132
4.8.2008 16:13:29   
r1ta
IZVIRNO SPOROČILO: bini

ko sem pa tole preletela, mi je čist jasno postalo zakaj vedno manj visim na RR...
KER je tukaj čist preveč zaplankanih slovenceljnev - bi rekla ena dokaj znana slovenska intelektualka...

Tole si je pa možno razbrati precej dvoumno. Hmmm...user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 133
4.8.2008 17:17:37   
Pikec

Si mislila ''intelektualka'', anede?
Joj bini si pozabila dat narekovaje na intelektualka.

< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 4.8.2008 22:12:55 >

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 134
4.8.2008 22:12:12   
bini
ne, nič ni dvoumno...
ne morem razumet, da se na enmu postu nabere tolk negativne energije samo zato, ker ima punca pač svoj stil pisanja ... so what??? a se bo RR podrl zarad tega?? in zakaj boga to berete, če pa 'ne znate'... jaooooo ... puste pri miru...
in ja, na tujih forumih je dost več tolerance ali pač ingorance tistega kar človeku ne paše... tukaj pa takoj ko ko ko ko...
eh, kdor hoče pač razume, ostali gremo pa spat user posted image

in ja, pikec - sem pozabla narekovaje user posted image

< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 4.8.2008 22:13:08 >

Svet je lep!!

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 135
4.8.2008 22:13:47   
Pikec
Če jo drugi lahko blokirajo je jest ne morem....

Torej....

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 136
4.8.2008 22:50:25   
sirenetta

ne, nič ni dvoumno...
ne morem razumet, da se na enmu postu nabere tolk negativne energije samo zato, ker ima punca pač svoj stil pisanja ... so what??? a se bo RR podrl zarad tega?? in zakaj boga to berete, če pa 'ne znate'... jaooooo ... puste pri miru...
in ja, na tujih forumih je dost več tolerance ali pač ingorance tistega kar človeku ne paše... tukaj pa takoj ko ko ko ko...

No, vidiš čebelca, pa si končno le našla eno somišljenico user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 137
4.8.2008 23:08:46   
r1ta
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

ne, nič ni dvoumno...

No, vidiš čebelca, pa si končno le našla eno somišljenico user posted image user posted image user posted image .

Chebeltza in bini Maja. Saj je vseeno če ne napišem prav, ne?!user posted image user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 138
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?