centaur
|
Danes sem pogledal tole temo. Res je dvignila precej perja v zrak. ... in videl, da si precej članov foruma moje vprašanje razlaga še vedno na napačen način. Spet bom dodal vprašanje v citatu, na katerega iščem odgovor. PROSIM PREBERITE SI GA KONČNO! Odgovore na moje vprašanje sem pa sicer že dobil na privat. četrtič: IZVIRNO SPOROČILO: centaur O.k., bom bolj jasen, če sem bil prej premalo. Iščem namreč informacijo, na katero agencijo se obrniti, v primeru, da nekdo ne plačuje davka, ki bi ga moral, zaradi dajanja stanovanja v najem. Tukaj namreč nisem pisal vsega, kaj se je že v osmih letih zgodilo in tudi ne mislim. Če ima kdo kakšno infomacijo, lepo prosim. :) ... in še en citat, ki sem ga zapisal na koncu: Hvala vseeno nekaterim za odgovore, ki so se vsaj držali moje teme. Drage dame, temo bi tukaj zaključil, ker vidim, da ne bom prišel nikamor. Začele ste analizirati vsako besedico (ki vam ne paše) v mojih stavkih. Če ima pa kdo še vedno kak pameten odgovor, ki je v kontekstu, ga pa z veseljem sprejmem na privat. Hvala. ... drage dame, zdi se mi nesmiselno, da komentirate nekaj z svojimi nebulozami in sarkazmi ter delate izseke samo parih mojih stavkov. ZGORAJ JE ČETRTIČ NAPISANO VPRAŠANJE NA KATEREGA SEM ISKAL ODGOVOR (napisano z velikimi črkami, da bodo nekatere med vami končno dojele kaj sprašujem in kaj si morajo pogledati). Pa še nekaj... ponavadi ko nekdo začne forum in ga konča, je vljudno, da ga končate tudi ve. Mogoče imate doma vedno zadnjo besedo, vendar je vljudnost na forumih le na prvem mestu. Občutek, ki sem ga dobil pri branju sporočil je naslednji: Spoznal sem, da se gre enim res samo za to, da si pridobite tiste zvezdice pod svojim nickom z številom komentarjev le zato, da se zdite sami sebi močne, četudi so le-ti neumni in nedorasli. Verjetno to svojo moč prenašate potem na vse nove mamice, ki se vključujejo v ta forum misleč, da bodo dobile prvo pomoč pri korakih v nov svet širše družinice in jim daste vedeti, da so šele začetnice in se ne morejo kosati z vami. Sedaj pa res zaključujem temo in se poslavljam iz tega foruma, kjer frči samo perje in se kaj resnejšega od kokodajsanja, ne da pogovoriti. Hvala pa še enkrat tistim, ki so mi odgovorili konkretno in korektno, brez sarkazma in pikrosti. .... pod tem se bo pa spet pokazalo, kdo hoče imeti vedno zadnjo besedo, kajne?
|