beli
|
Moja tašča vem, da je dobra oseba, je pa trmasta in svojeglava. V tvoji navzočnosti prikima, ko te pa ni zraven, pa naredi drugače in na koncu še prizna ne. Moti me to, ker se zelo rada zlaže. Rada jo imam in vedno ji vse, kar me moti povem v obraz in jaz bi si želela, da bi bilo z njene strani enako, pa ni. Ona se potoži samo svojemu sinčku, ampak potem grem takoj k njej in jo vprašam zakaj ne pride meni povedat, pa se nekaj zgovarja, da sej ni tak mislila. Rada imam odprt odnos, sploh, če živiš v isti hiši, ampak ljudje smo različni, to dejstvo moramo sprejeti. Zdaj se res živciram, ko so mali otroci zaradi vtikovanja v vzgojo, ampak se tolažim, da otroci zrastejo in bo potem bolje. Sicer se pa malo vidimo in to je res fino. Bolje bi bilo, če bi živeli nekje čisto na svojem in bi bila čisto sproščena in bi prišli tu in tam na obisk in se imeli raje. S tastom se super razumem, ker lepo pove svoje mnenje,ampak ne vztraja pri svojem, je redoljuben in natančen in nasploh sva si podobna. Se ne vtikuje, zato je ta teden tak fajn, ko je šla tašča na dopust. Drugačni pogledi na svet, drugačen način življenja, različno vidiš stvari- pač nisva na isti valovni s taščo. To pa ne pomeni, da je slaba, ker to bi težko rekla za bilokaterega človeka, enostavno ne verjamem v slabe ljudi.
|