|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako se razumete s taščo?
9.8.2008 18:54:28   
Anonimen
Moja tašča je ena najboljših žensk kar sem jih kdaj spoznala...se lahko sliši osladno ampak je čitsa resnica.
Blizu mi je čisto enako kot moja mami...Meni je res svetovnauser posted image user posted image user posted image .

Nikoli ne pametuje, se ne vmešava...z njo se pogovarjam tako kot s prijateljico...ma, lahko bi pisala in pisalauser posted image ...
Res je krasna ženska!

Tamala jo sploh obožuje, ona pa njo , itakuser posted image ..in kadarkoli jo pazi sem pomirjena najbolj na svetu!

< Sporočilo je popravil poopsika -- 9.8.2008 18:59:05 >

(odgovor članu idija)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
9.8.2008 21:47:17   
Teni_
Tako zelo, da se niti ni spomnila, da sem pred dvema dnevoma imela rojstni dan. Ah ja, lepo vsem vam, ki se s taščami super razumete. Midve imava bolj kot ne uraden odnos. Kolikor se pač morava, se pogovarjava, kar pa me niti ne preseneča, glede na to, da moj vedno pove, da se z mojimi starši razume bolje kot s svojimi.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 9.8.2008 21:55:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
9.8.2008 22:34:46   
sanasan
zelo dobro. imava radi podobne stvari in obe zelo radi klepetavauser posted image mož ne pride do besedeuser posted image
ne živimo skupaj, z možem sva jo sicer vabila, da bi prišla k nam, pa ne želi. pri svojih skoraj 80 je zelo samostojna ženska.
včasih jo imam raje kot možauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
9.8.2008 22:47:34   
wing
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan
pri svojih skoraj 80 je zelo samostojna ženska.

Zmagovalna!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 54
10.8.2008 9:47:10   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: wing

se strinjamuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 55
29.8.2008 22:35:57   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: wing

user posted image user posted image user posted image ista kot moja user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 56
29.8.2008 23:44:07   
Anonimen
Načeloma kar uredu, včasih ima svoje fore. Ampak kdo jih pa nima. Grem pa rada k njej na obisk-sploh takrat, ko skuha kosilo user posted image , da malo poklepetam, jo pokličem, ona mene manjkratuser posted image ! Jo pa moj mali obožuje in to mi je glavno.

(odgovor članu ELMA)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   [Brisano sporočilo]
29.8.2008 23:54:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
3.9.2008 9:40:29   
Martinčka
moja je tudi super.. no ma svoje dneve ko ni ravno prešerne volje, ampak sicer je vse super.. veliko me je naučila in rada z njo kaj počvekam, kljub temu da imava velikokrat drugačno mnenje..
me je pa strah kaj bo ko bojo vnučki, ker že vnaprej vem da bodo tam problemi (jaz se izogibam beli moki in rdečmu mesu npr,; ona pa je tega občudovalec).. pač imava drugačen pogled na mnoge stvari; ampak načeloma je super ženska in super mama, delovna in po zadnji modiuser posted image ..

tast je pa bolj malo doma, ampak če ni preutrujen je tudi super..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 59
7.10.2008 13:40:06   
_mili86_
tudi pri meni je tako, sama se veliko bolj razumem z mojimi starši  in fant prav tako. s taščo in tudi s tastom se sploh ne razumemo oz smo bolj na uradni distanci. sej če bi nas kdo videl od daleč bi reku, glej kako se ti lepo razumejo user posted image , ampak resnicauser posted image je čisto drugačna.
Pravzaprav so njegovi starši čudni, ok sej je vsak po svoje..ampak za njih se človek res vpraša s kje pa so tile padliuser posted image .
Če smo že pri tem, je tast veliko bolj zainteresiran tudi glede sina ( mojega fanta), kot pa mama. nje se sploh ne tiče. Tako da, glede na to da so ga vrgli z bajte, in nekaj časa se niso niti brigali zanj, kao itak sm bla jst kriva, ne vem kako bo, ko bomo imeli otroke. Sej niti nočem imet opravka z njimi, tko da razdalji, da bo ql. user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 60
7.10.2008 14:00:43   
Kerensa*
Sporazumevava se večinoma v slovenščini - ko sva jezni, pa v hrvaščini user posted image ... ampak razumeva se pa kar solidno... vedno je pripravljena pomagati, če je le v njenih močeh in, kar je bistvo, vnuka ima rada... ima svoje tipične finte okrog vzgoje in gospodinjenja, ampak se je že navadila odnehati, ko vidi, da ni efekta... videvamo se cca. 1x na teden (smo doma v istem mestu), za obiskovanje se pa nekako izmenjavamo - 1x mi k njej, 1x ona k nam... ne spomnim se, da bi kdaj prišla praznih rok... v odnos med mene in moža se skorajda ne vmešava, je pa res, da tudi midva nje ne obremenjujeva z najinimi problemi, ko jih imava... in enako velja za tasta... v primerjavi z bivšo taščo je sedajšnja zakon. user posted image

(odgovor članu Klaudy)
Neposredna povezava do sporočila: 61
8.10.2008 11:13:31   
beli
Moja tašča vem, da je dobra oseba, je pa trmasta in svojeglava. V tvoji navzočnosti prikima, ko te pa ni zraven, pa naredi drugače in na koncu še prizna ne. Moti me to, ker se zelo rada zlaže. Rada jo imam in vedno ji vse, kar me moti povem v obraz in jaz bi si želela, da bi bilo z njene strani enako, pa ni. Ona se potoži samo svojemu sinčku, ampak potem grem takoj k njej in jo vprašam zakaj ne pride meni povedat, pa se nekaj zgovarja, da sej ni tak mislila. Rada imam odprt odnos, sploh, če živiš v isti hiši, ampak ljudje smo različni, to dejstvo moramo sprejeti. Zdaj se res živciram, ko so mali otroci zaradi vtikovanja v vzgojo, ampak se tolažim, da otroci zrastejo in bo potem bolje. Sicer se pa malo vidimo in to je res fino. Bolje bi bilo, če bi živeli nekje čisto na svojem in bi bila čisto sproščena in bi prišli tu in tam na obisk in se imeli raje. S tastom se super razumem, ker lepo pove svoje mnenje,ampak  ne vztraja pri svojem, je redoljuben in natančen in nasploh sva si podobna. Se ne vtikuje, zato je ta teden tak fajn, ko je šla tašča na dopust. Drugačni pogledi na svet, drugačen način življenja, različno vidiš stvari- pač nisva na isti valovni s taščo. To pa ne pomeni, da je slaba, ker to bi težko rekla za bilokaterega človeka, enostavno ne verjamem v slabe ljudi.

(odgovor članu idija)
Neposredna povezava do sporočila: 62
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?