|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako se razumete s taščo?
18.7.2008 20:48:52   
Klaudy
Ojla,

mene zanima, kako se sporazumevate s svojo taščo?
Mene včasih moja tašča prav spravi ob živce in je pravi user posted image .

Sploh me ne posluša, ko ji včasih povem, da česa pri moji hčerki ne dovolim in me enostavno ignorira.
Najhuje je, ko sve sami, ko je mož še nekako zadeva funkcionira.
Od nje pridem domov prav histerična ter user posted image user posted image user posted image user posted image .

Klaudy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako se razumete s taščo?
18.7.2008 20:51:14   
Naja30
Moja tašča je super oseba. Upošteva naju z možem in spoštuje najino vzgojo in vse, kar rečeva glede hčerke. Seveda pa tudi razvaja svojo vnukinjo in dokler je v mejah normale, je vse ok. Na splošno se zelo dobro razumemo.

(odgovor članu Klaudy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2008 21:07:33   
lelčy
Jaz se tudi s svojo dobro razumem, nimam nobenih pripomb čez njo, ker je zelo v redu oseba.
Vnukinjo seveda, da razvaja, ampak da bi se pa vpletala v vzgojo otroka, to pa ne. Se raje drži postrani kar se tega tiče.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2008 21:12:08   
koala
Sporazumevamo se v slovenščiniuser posted image user posted image .

Je pa zlata tašča in babica.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2008 21:16:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Sporazumevamo se v slovenščiniuser posted image user posted image .

Pri nas pa ne.

Mogoce se zato bolje razumemo...ker bolj pozorono poslusamo user posted image . Drugace je pa v redu, dobro me prenasa.

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2008 21:23:57   
pufka
user posted image Vredi se zastopima,jo vidim samo enkrat na letouser posted image user posted image user posted image je iz Beograda tak da se nima cajta vmešavatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2008 21:51:51   
tintin
Najraje nebi komentirala...user posted image

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.7.2008 21:54:24   
frutka_
Super se razumeva.Moja taščica je res fejst ženska. Prav lepo nam je ko smo skupaj.

(odgovor članu Klaudy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2008 22:04:41   
Zofy
Jaz nekako srednje. Skozi ima ene pripombe čez najino hendlanje s tamalo. Pa ne reče direktno, ampak se naredi kao ful sočutno do bogega otroka, ki ga trpinčimo in reče: neeee tako, boooga.user posted image
Ji vsakič rečem, da je to nov pristop, da se temu reče handling oz. rokovanje, pa vseeno še komentira. Zadnjič je celo mojemu možu rekla, da je butelj, ki tako dela z njo. Oziroma je tamali rekla, da je njen oče butats. WTFuser posted image
Pol pa, ko je vidla, da jo uspava tako, da je pri njej in jo drži za roko, je tudi takoj rekla, naj jo spusti, ker bo pol mogel skozi to počet. Mislim, to je najin otrok!!! Meni se pa ne upa tako direktno rečt, reče bolj v smislu bogi otroček... al pa se z njo pogovarja: joj, boga, bruhaš ker je mama včeraj jedla svinjskouser posted image . Pa sem ji že 100x rekla, da to ni bruhanje ampak polivanje, da je to dokaj pogosto in normalno in da je to najverjetneje zato, ker se prenažira, saj se pridno redi. Ah, bv.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2008 22:17:50   
Nasy
Sporazumevam se v slovenščini, razumeva se pa ne glih..če ti samo povem, da sem bila zaradi nje ob mleko prve dni po porodu, ti bo vse jasnouser posted image user posted image
Se kar bojim uvajanja GH, ker je že rekla, kako bo ONA dala mali bananico..,pa ja de. Je pri nam isto, dokler je moj zraven, še nekak gre, ko pa sva sami, ziher spusti kako nizko. Zato sva tudi redko sami. Ne vem, kako bom prepovedala nosit sladkarije in vse možne reči, ker že vem, da bo izkoristoila vsako možno šanso, da mali kaj poturi, če me le ne bo zraven.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Klaudy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.7.2008 22:20:16   
Nasy
Zofy, pr nam je pa bilo tako, da je ona vse otroke vedno uspavala(tko je rekla), jst itak nimamo pojma, ker je to moj prvi otrok..mala se je jokala,ma kaj jokala, histerično se je drla sem jo mogla skoraj iz rok scukat, da sem jo nazaj dobila, da sem jo lahko podojilauser posted image Še danes se joka, če jo prime v rokeuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.7.2008 22:27:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudy

Ojla,

Ojla...

mene zanima, kako se sporazumevate s svojo taščo?

V arabščini.
Mene včasih moja tašča prav spravi ob živce in je pravi user posted image .

Mene ne spravi ob živce samo včasih, to ji uspe prav vsakič ko sva skupaj več kot 10 minut.

Sploh me ne posluša, ko ji včasih povem, da česa pri moji hčerki ne dovolim in me enostavno ignorira.

Ma kaj ignorira? Če nekomu 10x poveš nekaj in še vedno to počne bi jaz rekla da izziva. Torej moja tašča me prav izziva.

Najhuje je, ko sve sami, ko je mož še nekako zadeva funkcionira.

Hvala enako.

Od nje pridem domov prav histerična ter user posted image user posted image user posted image user posted image .

Saj bo bolje, jaz sem se je z leti navadila in igram njeno igro pod mojimi pravili.Točno imam preštudirano kaj bo in to že v naprej preprečim. Po domače povedano na diplomatski način jo obrnem - taščo namreč.user posted image user posted image user posted image

Klaudy

Drugače pa moja tašča je čist o.k. oseba in imam jo zelo rada vedno ko je več kot 500m stran od mene...user posted image user posted image
No, mal se hecam.

Glede tašče moraš biti pametna, ker je konec koncev to mama od moškega ki ga ljubiš...

V naprej moraš predvideti kaj bo rekla  ali naredila in biti pripravljena ali pa celo preprečiti. To je moja taktika in se prav super zastopiva.

(odgovor članu Klaudy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.7.2008 23:21:51   
lelaval
mene zanima, kako se sporazumevate s svojo taščo

Manj se vidiva, bolj se razumeva user posted image  - dobesedno, ker je ona edina oseba na svetu, ki vse ve, ima seveda le ona prav itd.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Klaudy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
18.7.2008 23:52:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.7.2008 23:59:35   
Peli
Po večini se dobro razumeva, včasih je pa treba kej preslišat, pa mal zamižat...pa kr gre.

Sicer se vedno me zgovarjamo o taščah, me prav zanima kakšen pogovor bi imele tašče med sabo o svojih "ta mladih"user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.7.2008 0:03:41   
Anuška79
Hja, midve sva na začetku štartali tako, da me je vzela za hčerko in prijateljico, ampak meni to nekako ni potegnilo, pa je vseeno kar šlo. POtem pa se je eno obdobje začela čisto preveč vsiljevat med naju - praktično nisva imela več časa zase, ker je imela ona non stop neke potrebe in zahteve. Ko nama je sama ponudila denar za pomoč pri reševanju stan. problema in nato čez pol leta k temu denarju postavila še pogoj kam ga lahko vloživa (v stanovanje in ne v nakup hiše), midva pa sva imela pogodbo in vse že podpisano in sva morala samo še izročiti ta denar, sva se pa počili. Kako leto sva bili potem zelo tiho, zdaj pa sama priznava, da je bila to njena napaka in se razumeva vedno bolje.

DRugače je pa super:
- upošteva najino vzgojo
- mala dva razvaja, a ko midva rečeva dovolj, to upošteva
- vedno ponudi pomoč, a ni vsiljiva (pomoč koristiva le, če se sama res ne moreva uskladiti)...

Ma tu bi se dalo povedati še pa še.

Če bi živeli skupaj, bi pa jaz verjetno dobila živčni zlom. Ona je impulziven in GLASEN človek, jaz pa umirjena, tiha in premišljena.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.7.2008 0:37:55   
angel_rebelde
Je nimam user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.7.2008 8:39:36   
poka1
S taščo se razumem super dobro...do zdej sem jo 2krat vidla..je na drugi strani Slovenije...in naj bo kr tamuser posted image user posted image user posted image
Take probleme kot imate nekatere s taščo imam pa jaz z mamo..pa se da vse preživet.

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.7.2008 8:59:03   
scubadiver
Moja tašča je kr ok. zelo cenim to, da odkar imamo otročička se NIKOLI ne vmešava v vzgojo. Zdej ko smo že ornk na GH vedno vpraša če lahko da tamali to in to in če rečem ja, ji da, če rečem ne, brez komentiranja ne sili več.
Je pa res, da se prav pogosto ne vidimo. Cca enkrat na mesec. Mal poklepetamo, ona se igra z malčico in to je to.
Nimam nobene pripombe, ji pa tud ne padem v objem ko jo vidim user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.7.2008 8:59:25   
katy82
Jst se razumem tko da bi ji najraje vsaj 2x na dan skočila za vrat,odkar imava malo piko je še slabše

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.7.2008 10:20:17   
PikicaStonoga
Uf, dekleta, če bi me vprašali to 5 let nazaj, bi rekla, da bo zaradi nje živčni zlom dobila user posted image  in da naju bo (takrta še s fantom) narazen spravila (sva živela pri njehgovih starših) No, pol sem pa mela vsega poln kufer in se fantu rekla, da grem, da ne zdržim več, da ne morem več živet pri njih(zdržala sem cele pol leta) in da vem, da je njegova mama, ampak da on ne more bit nekje vmes, da more zbrat in se enkrat končno postavit zase, zame, za naju, če se misliva poročit in ustvrit družino. In se je! user posted image  Povedal ji je svoje, poročila sva se tako, kot sva midva želela in nisva pustila vmešavanja, pa čeprav sva s strani staršev poslušala, da ne bodo pripli na najino poroko, ker jih nič ne upoštevava - pa sva rekla, pa ne rpit, povabljeni ste, če pa mislite, da je tako prav, d avas ni zraven na najin dan ok! Uf, kolk sva jokala, ko sva postavljala meje in sva se bala, da bomo čist stike pretrgali. Ampka zgodba se je končala tako, da je tašča potem skor živčnega fasala zarad naju user posted image  haha no in zdaj po petih letih (dve leti poročena) pričćakujeva prvega dojenčka. Že skoraj 4 leta živiva zase in se s taščo (in tastom) odlično razumeva. vesta, do kam lahko gresta, velikokrat med vikendom ostaneva pri njih. Danes torej, nimam žal besede proti svoji tašči, je zlata in je ne bi zamenjala. Očitno je pa tako, d anekateri starši težko razumejo, da so njihovi otroci odrasli! In na nas je, da jim damo to jasno vedet, za vsako ceno!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.7.2008 10:22:10   
Skratek46
Hahahahahuser posted image user posted image user posted image jst se kr smejim ko to berem... Jst z mojo taščo??? Hmmm-od kje naj začnem-pač jst sm druge "rase" in jo včasih sploh ne štekam in njenega sina sm nekako "prisilla" v poroko itd.,itd. Sam je pa mal manično depresivna po moje. Vzponi in padci. Pred prijateljcami me razkazuje ko deveto čudo sveta, pa zadnjič mi je neko darilo kupla kr tako, pa vsa sladka je bla, sam jst se ne morem sprostit ob njej, ker nikoli ne vem s kero nogo se je vstala in kdaj bom kako nizko pokasirala-tko, da sm vedno zategnjena , pa mi marsikdo reče, da kako sm lahko tko prijazna s takim "zmajem"-sam ne da se mi kregat-če bi se hotla, bi pa mela parkrat na teden razlog. Sam kaj češ...važno, da moj ve za kaj se gre in je 100% z glavo in srcem pri meni. Ona če pa iskreno povem mislim, da ni prav zlobna no-reče tisto kar ji švigne po glavi in ji je pol žal čeprav se redkokdaj opraviči-enkrat se mi je res opravičla, ker me je čisto razžalla-sam je mela napad živcev po moje tisti dan. Vsak ima pač svoje-kaj naj-njegova mama je in to je to. Jst sm to nekako tako nardila da je že ok če se vidimo enkrat na 2 tedna in se mamo radeuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.7.2008 10:47:54   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Zofy, pr nam je pa bilo tako, da je ona vse otroke vedno uspavala(tko je rekla), jst itak nimamo pojma, ker je to moj prvi otrok..mala se je jokala,ma kaj jokala, histerično se je drla sem jo mogla skoraj iz rok scukat, da sem jo nazaj dobila, da sem jo lahko podojilauser posted image Še danes se joka, če jo prime v rokeuser posted image

Mislim, najbolj me razkuri, ko se ponašajo z izkušnjamiuser posted image . Tudi one so bile nekoč 1. mamice in so delale po svoji vesti. Ne pa da mi spušča, da je mala razvajena, ker jo nočem pustit jokat. A jok je baje kul, ker se pljuča preluftajo. WTF???

Verjamem, da se v sebi smejiš, ko pri njej joče, pri tebi se pa pomiriuser posted image

A se mi samo zdi, ali se nič kaj preveč ne oglašaš pri marčevkah??? Lupma! V ponedeljek imamo srečanje, upam, da prideš tudi ti!!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.7.2008 11:17:43   
Anonimen
Jah moja v.d. tašča je pa prav super ... nisva pač tako, da bi kofetkali skupaj, samo vem da me ima rada, ker to tudi pokaže. Drugače pa živimo v isti hiši, pa še nikoli ni prišla k nama nenapovedana ... vedno prej pkliče, če lahko oz. jo morava midva včasih kar prisilit, da pride pogledat gor. Njena filozofija je pač taka, da vemo kje je, in če jo bomo potrebovali, jo bomo že poiskali.
Kako bo pa decembra, ko pride najina bebika na svet, bomo pa še videli ;)

(odgovor članu Zofy)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
19.7.2008 13:32:52   
Ninica
user posted image user posted image moja je user posted image . vedno se hoče nekaj vmešavat in vedno ona najbolj ve, kako je treba in kako je prav, včasih je imla ful probleme s spoštovanjem zasebnosti (sedaj je malo bolje). Enostavno jo moram zabiti nazaj in tako jo edino lahko utišam. Je pa nepopravljiva in vedno jo moramo opozarjati, da je otrok naš in ne njen. Skratka je pravi user posted image . Nekao smo se navadili na to user posted image  ženskico.

LP, Ninica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?