Sonnja
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka IZVIRNO SPOROČILO: caffee Enako Samo, ko pa gledam tisto oddajo na Zone Reallty je pa tut mene včasih pošteno strah. Ps.: a se mogoče še kateri dogaja, da se med spanjem odlepi od lastnega telesa? Jz imam pogostokrat tak ful čuden občutek - spim, pa vendarle plujem po prostorih. V teh "čudnih sanjah" ali nočni mori, al kako naj temu sploh rečem, ponavadi hočem prižgati luč - pa nobena ne dela oz. nikakor jo ne morem prižgati. Enkrat se mi je v takih "lebdečih" sanjah zgodilo, da sem v kuhinjskem oknu videla svoj odsev - kako lebdim. Ful sem se ustrašila, kot da bi videla duha - samo sebe . S krikom sem se zbudila, vsa sem se tresla. Kar je bilo pa še najbolj "čudno" je bilo pa to, da je bilo moje telo na otip hladno - roke in noge mrzle, trebuh hladen...Ko sem babici to povedala je na moje začudenje rekla samo: "nič hudega, tudi to se dogaja" Pravi, da sem tako kot ona, rojen medij, ampak, da še nisem dovolj zrela. Da bo že prišel čas...Po teh sanjah in babičini reakciji sem spoznala, da verjetno to sploh niso sanje, ampak dejansko se lahko odlepim od svojega telesa Mah...bom rajši nehala z mojimi zgodbami, ker tiste ki v te stvari ne verjamete me boste imele za čudno Za to kar si ti doživela je en izraz, ampak se ga za hudiča ne morem spomniti. To zapuščanje telesa je treniral en moj kolega in ko mu je uspelo, se je tako prestrašil, ker obstaja tudi možnost, da se ne vrneš, da ga je minilo. Mi je razlagal, da je to počel Nikola Tesla. Gre za to, da ti telo počiva, tvoje misli pa lahko delujejo normalno oz. še bolj intenzivno kot v budnem stanju. To naj bi trajalo od 2-3 ure in ko se "zbudiš" si spočit kot bi spal 10 ur. Je pa kot sem že rekla to lahko nevarno, ker se moraš znati tudi "vrniti". Velko mi je razlagal o tem, pa sem na žalost kar nekaj že pozabila, verjamem pa, da je to možno. Kar pa se duhcev in otrok tiče, sem nekje prebrala razlago, da naj bi mali otroci (dojenčki) imeli to zmožnost, da zapuščajo svoje telo in se vračajo v svet iz katerega so prišli, po treh letih pa naj bi jih ta sposobnost zapustila. Zato naj bi tudi imeli sposobnost videnja duhcev in komunikacije. Ne vem če je to res, ampak sinova izkušnja (njegovo obnašanje v nekem trenutku) kmalu po smrti mojega očeta mi je dala malo misliti tudi o tem. Imam pa izkušnjo, ko se je ob smrti mojega očeta javila žena enega njegovega prijatelja, ki naj bi komunicirala z mrtvimi in se je odločila, da bo poklicala mojega očeta. Ga je, posnela se je na kaseto in nam jo dala. Ne vem kaj sem pričakovala, ampak tisto kar je ona posnela definitivno ni bil moj oče, temveč nas je gospa gladko nasmodila. Da o tem, da je trdila, da se moj oče zdaj na Merkurju ukvarja z medplanetarnim pravom ne bi izgubljala besed. Več kot očitno je bilo, da je teta ena velika šarlatanka. Je pa tudi res, da nam je smrt taka skrivnost in vse okoli tega se nam zdi zelo skrivnostno, že kar strašljivo in mogoče ravno zaradi tega in ker se ne moremo sprijazniti, da potem ni nič več, iščemo razne duhce in s tem dokaz, da obstaja življenje po življenju. p.s. caffee nisi edina s takimi zgodbami no tole se meni dogaja že od malih nog in nikoli nisem vedela kako naj opišem včasih prav trznem in se zbudim mislim da v trenutku "ko se vrnem nazaj" ampak nisem vedela a je to nekaj neobičajnega sem mislila da je to del spanja in sanj se pa že cel čas izogibam tej temi zdaj pa sem morala pogledat za kaj se gre.(ker sem sama doma moj ej službeno odsoten in potem moram zvečer sama zaspat)
|