amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee IZVIRNO SPOROČILO: Nalin No takole je videl angele od prijateljice sin. Tudi ona jih je videla. Me je pa tole na nekaj spomnilo, veliko otrok ima namišljene prijatelje, sedaj pa se vprašam, če so ti prijatelji res namišljeni, mogoče pa gre samo za angele in otroci dejansko tega ne vedo, jih samo vidijo in njim to zadostuje. No, tole se je zgodilo tudi meni. Pomojem sem bila stara okoli 4 leta, spala sem v mamičini postelji tik pod oknom. V spanju sem slišala kako nekdo kliče moje ime, ljubkovalno (Nika-Nikica). Zbudila sem se in se dvignila k oknu. Zunaj je na travniku stala bela, skoraj prozorna ženska postava v pajčolanasti obleki do tal. Ženska je imela dolge rjave lase, ki so plapolali v lahnem vetriču tako tudi njena obleka. Ni me bilo strah niti najmanj, zdelo se mi je kot da je to nekdo, ki ga poznam. Ženska mi je nalahno pomahala, pomahala sem nazaj in se nato ulegla v posteljo. Zjutraj ko sem to povedala babici in mami, mi nihče ni verjel, češ, da se mi je sanjalo. Še zdaj, ko sem odrasla imam pred očmi tega angela, jasno kakor, da bi ga videla včeraj. Babica mi šele zdaj verjame, da sem kot otrok zares videla angela. Meni se je tudi to zgodilo, vendar sem bila že starejša. To je bilo nekje 7 let nazaj. spala sem pri prijateljici in sva bili sami doma. V sobi ima okno in skozi okno sveti ulična svetilka. Sredi noči se zbudim, ker čutim prisotnost nekoga in pri oknu zagledam postavnega gospoda, ki neju opazuje. Bil je oblečen v črno obleko 8tako za sestanke ). V vseh primerih bi se ustrašila: jaz sem se pa počutila ful mirno in sem se mu lepo nasmejala, se obrnila in zaspala nazaj. Zjutraj to omenim kolegici, da kdo še živi z njimi ali pa da je bila mama, pa sem slabo vidla. Pa mi pove, da njena mama spi pri babici in je ni bilo domov ponoči. Pa fora je res v temu, da se nisem prav nič ustrašila. Pravijo tudi, da takrat, ko se ti zdi, da te nekdo kliče, oz. da zaslišiš svoje ime, pa vidiš, da ni nobenega, so to dušice, ki te usmerjajo oz. hočejo komunicirat s tabo...... Imam pa še eno zgodbo. Ko sem bila noseča, tam okoli 8 meseca, sem hodila po KP. Pa gresta dva fanta mimo mene in zaslišim: "fantek bo". Ful začudena se obrnem za njima onadva pa kar naprej. Fora je bila v temu, da mi onadva sploh nista nič rekla, amapak ne vem kdo. In res: imam fantka Ah...jaz sem čisto nora na to....in bi se ure in ure pogovarjala o tem