Anonimen -> RE: zone reality- prikazovanje duhov (16.7.2008 11:52:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Ravno pravšnja tema! Jaz imam že več kot mesec dni občutek, da nismo sami v naši hiši. Pa je novogradnja, torej naj ne bi bilo prejšnjih stanovalcev. Ta duh, če ni samo plod moje domišljije me je že 2x zbudil ponoči. Prvič se je zgodilo, ko je imel moj mali sine ful visoko vročino ponoči. Mali je sicer spal poleg mene in se mi je skoz zdelo, da nekak glasno diha (vedno diha glasno, ko ga kuha) , no in ko jaz tako v polsnu razmišljam, ali res glasno diha, ali se mi samo zdi, se začne majat postelja. Čutit je bilo kot rahli udarci vanjo. Najprej seveda nisem najbolj dojela za kaj gre, ampak kmalu se je ponovilo. Vstanem, prečekiram malega, mu zmerim vročino in me je skoraj kap, ko je imel skoraj 40. Miniju sem potem vročino zbijala še kkašno uro, in ko mi je uspelo sem šla spat - nič me ni več zbudilo. Par dni nazaj - takrat ko je klestila toča, pa ponovno, majanje postelje. Ni mi bilo jasno kaj bi bilo, sem šla do otrok ju pogledala, oba spala vse OK, pregledala okna, če kje zamaka,... nič. Grem nazaj v spalnico, vgasnem luč in sem videla senco. Tolažim se, da je bila ta senca samo plod domišljije, ampak, kaj pa če ni bila? In ponovno včeraj zvečer. Sama doma, sedim v dnevni sobi in začne nekaj piskat. Pojma nimam kaj bi to lahko bilo, kamor koli sem pogledala vse OK. Piskanje se je najmočneje slišalo na sredi dnevne sobe, ko sem se odmaknila stran je pojenjalo,...skratka spuki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . No potem je samo od sebe nehalo in bilo vse OK. Spala sem v redu, budilo me ni nič. Je vse to samo plod domišljije, ali dejansko nismo sami? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] jz verjamem v duhove in tole kar sem prebrala; jz bi se pozanimala kaj je nekoč stalo na tem mesu kjer je zdaj vaša hiša. Čigava zemlja je to bila? Po napisanem sodeč je to "dobri"duh, saj te je opozoril, da z malim nekaj ni v redu.
|
|
|
|