|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje želatina
5.7.2008 22:11:18   
malika
Rada, bi naredila torto po spodjem receptu, ki jo je spekla Volga. Naredila pa sem eno sranje in sicer kupila sem želatino v prahu namesto lističe user posted image

Evo vprašanje pod nujno, ker moram torto delat še danes!
V receptu piše 6 lističev želatine, torej koliko želatine v prahu moram dat, da bo to to? Na pakungi od te moje želatine piše, da je notri 30g če to kaj pomaga.

Prosim za hitro pomoč!

Hvalauser posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje želatina
5.7.2008 22:22:01   
al1*
6 lističev želatine je 10g. Po mojem bo tudi vrečka praška ok.

lp

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2008 22:26:09   
Vrtnica79
En zavitek želatine v prahu bo dovolj za eno torto. Saj boš videla ko boš zmešala kakšna je gostota.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2008 23:29:49   
malika
evo, sem naredila tako kot sta napisali. Zdaj sem dala vse skupaj v hladilnik, ma nekam tekoče mi vse skupaj deluje user posted image  čisto nič se še ni vezala. Z želatino delam čisto prvič in nimam pojma, ali je tako Ok, ali ne. No bom videla zjutraj, če se je zgostila, ali bo zanič - upam da ne user posted image

grem spat

Lp

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2008 23:58:22   
Vrtnica79
Saj bo, se strdi ko je na hladnemuser posted image . Pa lepo se sladkajte!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2008 7:22:33   
malika
trdo, trdo, trdo user posted image user posted image user posted image , mogoče celo malo preveč, ampak nič hudega. Samo, da je šlo skupaj. user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2008 8:09:09   
al1*
Super!user posted image user posted image user posted image user posted image  

lp

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.7.2008 8:58:30   
ninataja
Jah to je pa že želatina. Jaz ponavadi vzamem tisto od dr. Ötkerja v prahu. In potem jo pa po navodilih na vrečki - najprej da nabrekne, potem jo še stopim v vodi (ne sme zavreti). Potem jo ohladim in ko je resnično ohlajena jo primešam v maso z jogurtom in sladko smetano in zlijem v pekač. Dam v hladilnik za kake 3 ure in potem ko je resnično trda, naredim še želatinasto glazuro čez. Pri želatini ne smeš hiteti in tudi meni se je že vse sfižilo, ker sem hotela vse naredit v eni uri zaradi obiskov user posted image  Drugače pa probaj še panna coto. To pride pa malo bolj sladko kot tale jogurtova strjenka. user posted image

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2008 10:29:11   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: malika

trdo, trdo, trdo user posted image user posted image user posted image , mogoče celo malo preveč, ampak nič hudega. Samo, da je šlo skupaj. user posted image

Samo da je ratalo. Mah, jaz tudi ne bi vedela, koliko prahu, zame mora biti točno tako, kot piše v receptu, drugače sem zgubljena. Povej še, če je dobra?

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.7.2008 9:58:28   
malika
Dobra je bila user posted image  . V bistvu nisem naredila torte, ampak pecivo stil , tako da sem vzela dve masi in napolnila cel pleh. Aja pa ker sem površno brala sem dala samo navaden jogurt, pa je bilo čisto OK.
Definitivno jo bom še naredila in to že čez dva tedna, ko ima mali rojstni dan, pa tudi želatina sem ugotovila, da ni bavbav user posted image

Aja, delala pa sem malinovo, drugič bom poskusila borovničevo in pa podlago iz piškotov(kot je kot dodatek opisana v receptu)

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?