Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 10:52:56
|
|
|
|
Žan Luka
|
Bambi :bravo::bravo::bravo:. Upam, da bom tudi jaz kmalu zagledala :roza:, saj se že tudi mi trudimo, da bi naš mali :duda: dobil bratca ali sestrico. :bravo::bravo::bravo: :nosecka::angel::nosecka: :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 11:33:28
|
|
|
|
Miškolinka*
|
Iskrene čestitke še od mene. Zelo vesela za vaju z možekom.:) zdaj pa uživaj v 9nebesa, čuvaj sebe:nosecka: in pikico :duda: in vse lepo ti želi M*
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 14:00:11
|
|
|
|
Kornelija
|
Naj bo tvoja nosečnost izpolnjena s srečo in zadovoljstvom, da boš čez devet mesecev v svojem naročju pestovala majhno dišečo štručko.. Sonček, ki je zasijal v vaši družini, naj vas čuva in greje še nadalje! LP Kornelija
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 24.2.2005 8:58:49
|
|
|
|
A & T
|
Cestitke tudi od mene :bravo::bravo::bravo:. Zele sem vesela, da vama je koncno uspelo. Super :rozica::rozica::rozica: Zdaj pa kar pazi nase. :kuza:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Energijske pijačeMichonne RRAli svojim otrokom do 10 let dovolite piti energijske pijače?Da (
30%)
Ne (
65%)
Občasno (
5%)
Število vseh glasov: 20Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!