Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:29:34
|
|
|
|
bambi
|
Ja, prav ste prebrale, danes zjutraj ob pol desetih sem zagledala :modri:, na 37. dan po zadnji M.... Sploh ne morem še dojet, ne morem verjet, da je po 13 mesecih res uspelo.... in to ta mesec, ko mi sploh ni pokazalo O, oz. sem jo morala imet nekje pred ali po merjenju..... Juuuuuuuuuuuuuuuhhhhuuuuuuuuu, res sem vesela, me je pa vseeno zelo strah da ne bi bilo kaj narobe. Prvi pregled imam drug teden v četrtek in želim si, da ti dnevi čimprej minejo..... Tudi moj mož je še čisto iz sebe, sploh ne more dojeti, pa tudi želi vedeti in se prepričati, da je vse OK... Sem pa imela ta teden tudi gripo, še vedno sem na bolniški in jemala sem Lekadol, pa me je strah, da ni kaj škodovalo..... Tako, drage moje, sedaj veste, da tudi fosilkam enkrat uspe, samo čas je potreben.... aja, pa odklopila tudi nisem, pa je vseeno ratalo, tako da je dokazano, da to nima vpliva.... Bambi :nosecka:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:30:50
|
|
|
|
biba77
|
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Pa si povedala!!!! :bravo:9nebesa:nosecka:9nebesa:bravo:9nebesa:nosecka:9nebesa:bravo: Mene je ze tako srbel jezik... In prsti!! Cestitke srecka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :torta::darilo::rozica::darilo::torta::darilo::rozica::darilo::torta::darilo::rozica::darilo::torta:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:32:13
|
|
|
|
pipi1
|
Tudi od mene :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:32:17
|
|
|
|
Pia73
|
To je pa res krasna novica! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ČESTITKE TEBI IN BODOČEMU ATIJU!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:32:47
|
|
|
|
tinkamiška
|
Juhuhuhuhu!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ČESTITKE BAMBI!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Foslika srečka:nosecka:!:angel: Vse lepo ti želim! Tinka
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:33:23
|
|
|
|
mujcek
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Letos pridemo vsi na vrsto:)-:)-:)- ampak za tabo:)-:)- Čestitam:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:33:53
|
|
|
|
žužu
|
čestitke:bravo::bravo::bravo: tudi jaz sem imela gripo še preden sem vedela, da sem noseča. lekadol ti po moje ni škodoval.
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:34:11
|
|
|
|
Skorpija
|
No zdaj pa lahko - :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:38:50
|
|
|
|
KIRA
|
bravo! čestitke!!! :)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa:rozica::rozica::rozica::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:39:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke! jst mam že odprtga - pir namreč.
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:40:16
|
|
|
|
špelin@
|
Juuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuu !!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Verjela ali ne, od sreče zate sem se ravnokar zjokala, mož me pa čudno gleda ;) Aja: ni treba glih piva, lahko tud sok :)- TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :love: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:42:51
|
|
|
|
bambi
|
Hvala vam, sem se kar razjokala... Glede piva pa nisem mislila resno, ampak smo na zadnjem srečanju določile za vsako eno geslo, ki ga bo napisala, kar bo pomenilo da je noseča... no in moje je bilo: Gremo na pivo! BAmbi
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:43:59
|
|
|
|
borovnička
|
jejejejuhuhuuuuuu!!!!!!!!:bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek: :rozica::rozica::rozica:ISKRENE ČESTITKE!:rozica::rozica::rozica: Zdej pa hitr ati mamico cartat, pa fejst bušija božat pa na same lepe stvari mislit! 9nebesa:duda::angel:9nebesa:duda::angel:9nebesa:duda::angel:9nebesa:duda::angel:9nebesa:duda::angel:9nebesa:duda::angel:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:44:23
|
|
|
|
biba77
|
:)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)- Joj, me razganja od tvoje srece, bambi! :ups:9nebesa:ups:9nebesa:ups:9nebesa:ups:9nebesa:ups:9nebesa:ups:9nebesa:ups:9nebesa:ups:9nebesa
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:44:25
|
|
|
|
Lunca1
|
:bravo::bravo::bravo:, ampak zdaj boš morala na sok, pivo pa črtaj:)
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:45:44
|
|
|
|
Lunca1
|
Kar se bolezi tiče: tudi jaz sem na začetku preboleela virozo in jemala celo amoksiklav, pa ni bilo nobenih problemov. Lepo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:48:29
|
|
|
|
mala maja
|
9nebesa:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ČESTITKE, :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :angel:9nebesa:angel:9nebesa:angel:9nebesa:angel:9nebesa:angel:9nebesa:angel:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:48:52
|
|
|
|
Sandra*
|
:bravo:BRAVO!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ČESTITKE!!!!:bravo::bravo:9nebesa:bravo:9nebesa :miska::pujs::miska::pujs::miska:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 18:54:39
|
|
|
|
AKŠ
|
:bravo::bravo::bravo::rozica::bravo::bravo::bravo::rozica::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:00:26
|
|
|
|
ZARA
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: OOOOO bambi,veselje u bajti !!!!! CESTITKE!!!!!!!!!
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:15:06
|
|
|
|
cmokec
|
Bambi , juuuuuuuuuuuuuppppppppppi NOVA NOSEČKA. :rozica::roza::duda::love::)-9nebesa:bravo::rozica::darilo::zajcek::modri::love:9nebesa:)-:miska::duda::bravo:9nebesa iskrene čestitke. Res sem vesela zate, :bravo::bravo::bravo: cmokec
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:15:41
|
|
|
|
Pikapolonica
|
A lahko brezalkoholno.... :)-:)-:)- BAMBI, tako sem vesela zate. KONČNO!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ČESTITKE iz vsega srca!!! LP, Pikapolonica :pika: in Tia :duda:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:15:55
|
|
|
|
pika74
|
Yessssssss :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek: :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek: :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2005 19:16:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:18:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooooooooooooooooo, Bambi, suuuuuuuuuper!!! Bravo, čestitke!!! Ma sej ne vem kaj nej napišem, sem fuuuuuuull vesela!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: lp,:fis:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.