Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:19:58
|
|
|
|
urši77
|
:bravo: ČESTITAMO:bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:21:02
|
|
|
|
anajmad
|
Res iskrene čestitke.Mislim,da so to najbolj happy:modri:na tem forumu v zadnjem času.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: en lp:morje:D.
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:23:25
|
|
|
|
GoYa
|
TO FOSILKA :bravo::bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:25:03
|
|
|
|
luna39
|
čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: čestitam tud atiju :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::racka::racka::racka:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:25:51
|
|
|
|
simi73
|
Čestitam!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pa pazi nase in na svojo:duda:. upam, da se ti kmalu pridružim:)-;) lp, simi73:rozica:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:28:06
|
|
|
|
tia
|
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Saj ne morem verjeti,KONČNO,tako sem vesela da bi se res napila ali ne smem.Pa grem na kakšno brezalkoholno. :):):):):):):):) samo se mi smeji. Sedaj še more priti nazaj Biba77,je že na 3/4 poti. Pa Koala je nekaj pisala ,da ji zamuja,pa Anitka je tudi pred :hudicek: M.,boste videle punce ta mesec je čas fosilk.Gremo punce,se veselit. 9nebesa9nebesa:angel::angel::angel::angel::angel::angel: Še enkrat JJJJJJJJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIII!! pa pa Tia
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:28:17
|
|
|
|
Anitka
|
JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Pa mi je bilo že kar malce sumljivo, da se nisi nič oglasila. Lepo nosečnost ti želim in zdravo :duda: :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:29:50
|
|
|
|
Skye
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:31:28
|
|
|
|
NENAJANI
|
Č9nebesaE9nebesaS9nebesaT9nebesaI9nebesaT9nebesaK9nebesaE9nebesa :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :rozica::rozica::rozica:, TEBI IN ATIJU +:duda:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:38:43
|
|
|
|
bambi
|
Drage moje, jaz kar jočem od vseh teh čestitk........ HVALA VAM! Po vsem tem kar sem prestala v zadnjih 2 letih, upam da mi bo pa zdaj končno sijlao sonce.... Bambi :nosecka:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:53:43
|
|
|
|
pi
|
JUUUUUUUUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Tako sem srečna za tebe.:bravo::bravo::bravo::bravo: Želim ti lepo :nosecka: in zdravega :duda:. Pi:nosecka:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 20:35:05
|
|
|
|
tejč
|
Bravo, bambi, kr kocine mi gredo pokonci!!!!
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 21:35:12
|
|
|
|
buškica
|
bravo bambi:bravo::bravo::bravo::bravo: Zdej pa se pusti razvajati, pa čestitke tudi atiju.:bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 21:55:41
|
|
|
|
Pepa-2
|
kako lepo je pogledati podpis Bambi:nosecka: čestitke:bravo:9nebesa:duda:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 22:15:46
|
|
|
|
Špela100
|
Ma bravo fosilka, pa prosim,takoj jo dajte dol s seznama fosilk med srečke nosečke. Ful lušno, letos bo punce šlo kar po vrsti boste vidle....:bravo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 6:56:37
|
|
|
|
emaa
|
Čestitam še eni od nas je uspelo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 7:16:00
|
|
|
|
klarisa
|
Bambika, tolk sem vesela, da ti ne znam povedat.......Lahk samo rečem KONČNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO in ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!Zdej pa ne uživaj pa prosim,prosim čim manj se obremenjuj!! JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 7:43:24
|
|
|
|
Natka1
|
Iskrene čestitke! Bambi vse dobro ti želim in misli pozitivno! :bravo::bravo::bravo: Natka
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 7:59:41
|
|
|
|
larisa
|
Ja BAMBIIIIII, BRAVOOOOO:bravo::bravo::bravo::bravo: Ja tko si se nekam potuhnila pol pa bum pa ta krasna novicka. Kako si, kako se pocutis, kaksne si imela znake....v glavnem vse me zanima in cestitke:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 8:43:34
|
|
|
|
žlička
|
cestitam bambi.........:bravo::bravo::bravo::bravo: kdor caka docaka9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 8:44:51
|
|
|
|
Sulfinija
|
Bambi!!! 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa:duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:BAMBI ISKRENE ČSTITKE TUDI IZ MOJE STRANI SEM ZELO VESELA,DA VAMA JE USPELO. PRIDEM KMALU ZA TABO LEPO 9nebesa IN ZDRVAO :duda:. MOJCA :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 9:05:08
|
|
|
|
saba
|
bravo bambi, tako sem vesela zate:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: bravo :duda: končno si našla Bambi.9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 9:18:15
|
|
|
|
Špelka
|
Jooooj, draga Bambi, iskrene čestitkeeeee!:darilo: Zdaj pa merkaj svojo pikico in samo sebe. Veliko sreče!
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 9:57:31
|
|
|
|
Andy13
|
Bambi, ful, ful, ful sem vesela zate, jupiiiiii! :bravo::bravo::bravo: No, obema čestitke! :bravo: Za vse sem zelo vesela, vendar še bolj mi je pri srcu, ko postanejo fosilke srečke :nosecka:. Bambi, čuvaj svojo pikico! :duda::love::angel: Lp, Andy
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 10:46:20
|
|
|
|
baguSka
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :angel::angel::angel::angel:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.