Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:19:58
|
|
|
|
urši77
|
:bravo: ČESTITAMO:bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:21:02
|
|
|
|
anajmad
|
Res iskrene čestitke.Mislim,da so to najbolj happy:modri:na tem forumu v zadnjem času.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: en lp:morje:D.
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:23:25
|
|
|
|
GoYa
|
TO FOSILKA :bravo::bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:25:03
|
|
|
|
luna39
|
čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: čestitam tud atiju :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::racka::racka::racka:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:25:51
|
|
|
|
simi73
|
Čestitam!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pa pazi nase in na svojo:duda:. upam, da se ti kmalu pridružim:)-;) lp, simi73:rozica:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:28:06
|
|
|
|
tia
|
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Saj ne morem verjeti,KONČNO,tako sem vesela da bi se res napila ali ne smem.Pa grem na kakšno brezalkoholno. :):):):):):):):) samo se mi smeji. Sedaj še more priti nazaj Biba77,je že na 3/4 poti. Pa Koala je nekaj pisala ,da ji zamuja,pa Anitka je tudi pred :hudicek: M.,boste videle punce ta mesec je čas fosilk.Gremo punce,se veselit. 9nebesa9nebesa:angel::angel::angel::angel::angel::angel: Še enkrat JJJJJJJJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIII!! pa pa Tia
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:28:17
|
|
|
|
Anitka
|
JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Pa mi je bilo že kar malce sumljivo, da se nisi nič oglasila. Lepo nosečnost ti želim in zdravo :duda: :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:29:50
|
|
|
|
Skye
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:31:28
|
|
|
|
NENAJANI
|
Č9nebesaE9nebesaS9nebesaT9nebesaI9nebesaT9nebesaK9nebesaE9nebesa :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :rozica::rozica::rozica:, TEBI IN ATIJU +:duda:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:38:43
|
|
|
|
bambi
|
Drage moje, jaz kar jočem od vseh teh čestitk........ HVALA VAM! Po vsem tem kar sem prestala v zadnjih 2 letih, upam da mi bo pa zdaj končno sijlao sonce.... Bambi :nosecka:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 19:53:43
|
|
|
|
pi
|
JUUUUUUUUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Tako sem srečna za tebe.:bravo::bravo::bravo::bravo: Želim ti lepo :nosecka: in zdravega :duda:. Pi:nosecka:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 20:35:05
|
|
|
|
tejč
|
Bravo, bambi, kr kocine mi gredo pokonci!!!!
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 21:35:12
|
|
|
|
buškica
|
bravo bambi:bravo::bravo::bravo::bravo: Zdej pa se pusti razvajati, pa čestitke tudi atiju.:bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 21:55:41
|
|
|
|
Pepa-2
|
kako lepo je pogledati podpis Bambi:nosecka: čestitke:bravo:9nebesa:duda:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 22.2.2005 22:15:46
|
|
|
|
Špela100
|
Ma bravo fosilka, pa prosim,takoj jo dajte dol s seznama fosilk med srečke nosečke. Ful lušno, letos bo punce šlo kar po vrsti boste vidle....:bravo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 6:56:37
|
|
|
|
emaa
|
Čestitam še eni od nas je uspelo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 7:16:00
|
|
|
|
klarisa
|
Bambika, tolk sem vesela, da ti ne znam povedat.......Lahk samo rečem KONČNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO in ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!Zdej pa ne uživaj pa prosim,prosim čim manj se obremenjuj!! JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 7:43:24
|
|
|
|
Natka1
|
Iskrene čestitke! Bambi vse dobro ti želim in misli pozitivno! :bravo::bravo::bravo: Natka
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 7:59:41
|
|
|
|
larisa
|
Ja BAMBIIIIII, BRAVOOOOO:bravo::bravo::bravo::bravo: Ja tko si se nekam potuhnila pol pa bum pa ta krasna novicka. Kako si, kako se pocutis, kaksne si imela znake....v glavnem vse me zanima in cestitke:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 8:43:34
|
|
|
|
žlička
|
cestitam bambi.........:bravo::bravo::bravo::bravo: kdor caka docaka9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 8:44:51
|
|
|
|
Sulfinija
|
Bambi!!! 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa:duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:BAMBI ISKRENE ČSTITKE TUDI IZ MOJE STRANI SEM ZELO VESELA,DA VAMA JE USPELO. PRIDEM KMALU ZA TABO LEPO 9nebesa IN ZDRVAO :duda:. MOJCA :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 9:05:08
|
|
|
|
saba
|
bravo bambi, tako sem vesela zate:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: bravo :duda: končno si našla Bambi.9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 9:18:15
|
|
|
|
Špelka
|
Jooooj, draga Bambi, iskrene čestitkeeeee!:darilo: Zdaj pa merkaj svojo pikico in samo sebe. Veliko sreče!
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 9:57:31
|
|
|
|
Andy13
|
Bambi, ful, ful, ful sem vesela zate, jupiiiiii! :bravo::bravo::bravo: No, obema čestitke! :bravo: Za vse sem zelo vesela, vendar še bolj mi je pri srcu, ko postanejo fosilke srečke :nosecka:. Bambi, čuvaj svojo pikico! :duda::love::angel: Lp, Andy
|
|
|
|
Fosilki je uspelo, gremo na pivo!!!! 23.2.2005 10:46:20
|
|
|
|
baguSka
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :angel::angel::angel::angel:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
KAPLJICE AD3 s1o2mene pa zanima ali ste devale kapljice AD3 vašim malčkam ??? hvalada (
59%)
ne (
41%)
Število vseh glasov: 296Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!