Anonimen
|
jaz pa rajši kupim Pamperske, pa ima moj otrok rit brez izpuščajev, kot pa druge plenice- in probali smo jih že večino........ Ja pa imam tudi kremo od Dr. Hauschka, pa ne zato, ker kao ni testirana na živalih, ampak ker ima tamala bolj občutljivo kožo Pa sigurno ste vse vegeterjanke, aja, sej v klavnici pa živali ne trpijo , sej obstajajo predpisi kako morajo biti usmrčene- a pa mislite, da jih res upoštevajo, če pa pride ceneje, da v tisto komoro zbašejo 1 prašiča več, pa tudi, če se le-ta, ker je zadnji na vrsti, že zbudi preden mu vrat prerežejo......pa kaj mislite kje oz. na komu delajo raziskave za zdravila (ne samo kreme), v Leku ni oddelka za živali- ja no- jaz sem ga videla, pa da dobijo gojišča na katerih potem gojijo viruse.., pa kako preverijo, če gre za npr. eno bolezen- se nekatere testirajo tudi tako, da virus vnesejo v žival......a miške pa podgane se vam ne smilijo- samo kunci?!? Pa da lahko teste delajo na ljudeh, mora biti raziskava predhodno opravljena na toliko in toliko živalih....... Se mi zdi, da so zadnje čase živali bolj zaščitene kot ljudje, kot lastnik psa lahko odklonite, da bi mu kri vzel študent (večinoma je tako), ker kuža je pa bogi in ga bo bolelo, pa ste že odklonili, ko je vam kakšen študent jemal kri, a vas ni nič bolelo?!?! Drugače pa za to, da ste toliko zavedne, da kupujete in sploh, da si ogledate kateri izdelki niso testirani na živalih.....sama priznam, tega nisem gledala, pa sem zdaj ugotovila, da imam vseeno kar nekaj takih izdelkov doma....gledam bolj na to kaj je v kremi
|