|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelenjava za juho
12.6.2008 22:27:16   
kaya2007
očitno ni sezona za zelenjavo, ker je večine, ki sem jo do zdaj dajala v zelenjavno juho sploh ne dobim...in je malo neprijetno, ker tamala še vedno večinoma je samo zelenjavo iz juhe.
katero "poletno" zelenjavo dajete v juho??? (do zdaj sem kuhala zeleno, kolerabo, korenje, cvetačo, brokoli, por, bučke..) si sploh lahko kako pomagam s papriko, paradižnikom, melancanami...?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelenjava za juho
12.6.2008 22:28:55   
Strawberrie Cherrie
Kaj pa vem, pri nas dobimo še vedno vso to zelenjavouser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 22:33:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2008 7:04:31   
želva
s katerga konca pa si, da tega nimateuser posted image To je celo leto v trgovini

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2008 8:18:32   
Naja30
Pri nas se tudi vse dobi.
Drugače pa imam tudi jaz vedno tudi zamrznjeno zelenjavo in če nimam druga doma, naredim s tem.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2008 8:47:20   
snake
mi tudi imamo vse, pa lepše zgleda kot po pozimi

življenje je lepo

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2008 8:49:27   
kaya2007
iz lj in je ponudba grozna user posted image  tudi če imajo, je kvaliteta taka, da ni za nikamor (merkator, špar...)

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2008 9:09:17   
zvesta
pojdi na tržnico.... je že zdaj vse to domače na tržnici...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2008 9:41:37   
muška
Grahec je že domač, ga boš dobila, drugače pa tudi stročji fižol in vse ostalo kar si že naštela ( no še ni na vrtu, v trgovini user posted image  )

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2008 10:36:37   
Hope2
Za hude čase si nareži korenček na kolobarje in s pladnjem v zmrzovalnik, ko zamrzne, ga daj v vrečko in nazaj v zmezovalnik. Tudi grah lahko tako zamrzneš.

Jaz sem danes že naredila zelenjavno župo iz zelenjave, ki sem jo našla v hladilniku. Ponavadi dam še kak košček piščanca, danes pa nam je zmanjkal. Da je župca dobila barvo in okus, sem na olivnem olju prepražila por, kolobarje korenčka in na zelo male kocke narezano 1/4 rdeče paprike. Zalila z vodo, solila in ko je zavrelo, sem not fliknila kocke bučk, brokoli in cvetačo ter ugasnila šporhet, počakala 10-15 min da se je zadnja zelenajva podušila in smo jedli.

Včasih uporabim tudi malancan, vendar ga vedno narežem na male kocke, posolim in skupaj s porom ali piščancem prepražim na olju. Če ga dam kar tak kuhat, ga moj mož ne mara, ker ima ful bolj močen okus.

Vso mogočo zelenjavo lahko daš v župo, tudi paradajz, bo fajno barvico dobila. Paradajz jaz vedno dam v govejo juho.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2008 14:23:06   
januskica
tako kot so napisale ostale. danes sem bila na tržnici v BTC in so imeli lepo zelenjavo ... vse to kar si naštela. je pa tako, da ko bo sveža zelenava zrasla pr mojih na vrtu, jo sproti pobiram in zamrzujem ... tako, da mi ni potrebno kupovat pozimi une brez okusa iz trgovine. lp

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.6.2008 14:51:38   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Za hude čase si nareži korenček na kolobarje in s pladnjem v zmrzovalnik, ko zamrzne, ga daj v vrečko in nazaj v zmezovalnik. Tudi grah lahko tako zamrzneš.

Tako imam jaz zamrznjen korenček, cvetačo, brokoli, pa še grah in stročji fižol.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.6.2008 17:36:10   
kaya2007
danes sem bila na tržnici v BTC in so imeli lepo zelenjavo

zanimivo, mi smo bili včeraj in je bila bolj tema user posted image  bomo ponovili vajo

(odgovor članu januskica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.6.2008 17:45:43   
gojska
BTC tžnica je nadražja v Lj.
je pa res, da je edina kjer nimaš problema parkirat.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?