|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   marmelada
4.6.2008 13:24:16   
dana
Ker imamo veliko jagod doma, bi skuhala marmelado. Samo ko gledam recepte je na 1kg jagod 1kg sladkorja. To se mi zdi preveč, ker ne maramo presladkih marmelad. Zdaj pa ne vem, ali se bo pokvarila če dam manj sladkorja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: marmelada
4.6.2008 13:46:15   
mojsoncek
Zaradi manj sladkorja se pa res ne bo pokvarila. Ti daj sladkorja toliko kot vam pase.

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: marmelada
4.6.2008 16:08:55   
blak
Jaz delam tudi zelo malo sladkano marmelado (na 1kg jagod 200g sladkorja) in ti povem, da smo danes pojedli še zadnji kozarec predlanske marmelade. Naredila sem kakih dvajset kozarcev in se mi noben ni pokvaril.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: marmelada
9.6.2008 15:24:35   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: blak

Jaz delam tudi zelo malo sladkano marmelado (na 1kg jagod 200g sladkorja) in ti povem, da smo danes pojedli še zadnji kozarec predlanske marmelade. Naredila sem kakih dvajset kozarcev in se mi noben ni pokvaril.

kako jo pa pripraviš, če ti ni preveč težko napisat..jaz bi jo tudi letos delala in to prvič..in pojma nimam kako naj se zadeve lotim...
hvala

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: marmelada
12.6.2008 13:48:15   
dana
Obema hvala za odgovor. Marmelado sem skuhala, dala manj sladkorja kot je napisano (pa je še vseeno presladka). Bom drugič dala še manj sladkorja.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: marmelada
12.6.2008 15:00:14   
blak
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: blak

Jaz delam tudi zelo malo sladkano marmelado (na 1kg jagod 200g sladkorja) in ti povem, da smo danes pojedli še zadnji kozarec predlanske marmelade. Naredila sem kakih dvajset kozarcev in se mi noben ni pokvaril.

kako jo pa pripraviš, če ti ni preveč težko napisat..jaz bi jo tudi letos delala in to prvič..in pojma nimam kako naj se zadeve lotim...
hvala


Ups, sem komaj sedaj videla...

Torej...narezane jagode dam  kuhat v lonec na zmeren ogenj. Sproti mešam in pazim, da se mi ne prime. Ko se sadje zmehča, sladkam. Meni je všeč bolj džemasta varianta, tako da kuham toliko, da je sadje še vedno v  koščkih.
Kozarce segrejem v pečici, pokrove dobro umijem in obrišem. vrelo marmelado dajem v vroče kozarce, hitro zaprem in jih zavijem v dekico, dokler se popolnoma shladijo.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: marmelada
13.6.2008 11:45:33   
muška
evo, jaz sem pravkar skuhala 5 glažkov (po 2 dcl) jagodne marmelade. Dobra je, ker ni preveč sladka, edino kar me malo skrbi je to, da je tekočaaaa.  Žlatine nimam doma, dala sem navadni sladkor in ne želirnega, ma bomo videli no. user posted image

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: marmelada
13.6.2008 14:39:15   
blak
Ajoj, valda, pozabila napisat želirni sladkoruser posted image

muška, če bo preveč tekoča, jo lahko uporabiš za kakšno pecivo. Tudi meni je enkrat češnjeva ratala precej tekoča, a smo jo vseeno večinoma pojedli. Peciva je bolj amlo videla. Naš tamali jo je jedel kot kašico ali pa sem mu jo zamešala v jogurt.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: marmelada
13.6.2008 17:01:20   
muška
Ja kar tekoča je ja. Pa saj ni panike, bom kupila želatino in marmeladico ponovno prevrela. saj nebo neke škode ne? je pa res dobra, ker sem delala po tvojem receptu in dala samo 20 dag cukra na kilo jagod user posted image

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?