|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pizza
17.4.2008 13:54:21   
Tajduška
.....a ma katera dober recept za testo za pizzo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pizza
17.4.2008 13:56:01   
lelaval
Brez kompliciranja - moka, kvas, sol, voda in malo olja - jaz dam olivnega

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2008 13:57:15   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Brez kompliciranja - moka, kvas, sol, voda in malo olja - jaz dam olivnega

ne daš nič cukra v kvas?

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2008 13:58:00   
danijela in taja
za en normalen pladenj za štedilnik...sredneje debelo.....
20 dag gladke moke, 20 dag ostre moke, slabo polovico kocke kvasa....v 2,5 dcl MLAČNEGA mleka daš v moko ...malo soli...malo sladkorja....mešaš in po potrebi dodaš še malo mlačne vode.....ne sme biti zbito...ampak lepo mehko da gre od posode....vzhaja 1,5 ure,,,,,odlično...........vedno sem pohvaljena..........

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2008 14:02:45   
orhideja75
jaz pa 40 dag moke, pa en mali kvas gor razdrobim, mal solim in potem zalijem z mlačno vodo (cca 2 dcl), ki sem ji dodala mal ojla. potem daš vzhajat ,.....

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2008 14:20:23   
Katey
IZVIRNO SPOROČILO: Tajduška

.....a ma katera dober recept za testo za pizzo?

Meni je po tem receptu najboljši:
za 4 osebe
1/2kg moke, 1 vrečka suhega kvasa, 1žlička soli, olje olivno cca. 3žličke, 3dcl tople vode. Včasih že med testo dodam začimbe, nam je ful všeč (origano, timijan, .......)

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2008 14:21:15   
smigli
Jaz delam testo po receptu iz kruhomata in je ni pizzerije, ki bi naredila boljšega user posted image

voda
moka
kvas v prahu
sol
sladkor
olivno olje

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2008 14:56:00   
lelaval
ne daš nič cukra v kvas?

Ko dam kvas v vodo, dodam 1 žličko moke in 1 žličko sladkoraj - to se mi tako in tako zdi samo po sebi umevno user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2008 16:18:08   
pokica_
točno tako...tudi jaz tako delam. V kvasec nikoil ne dam soli, ker pol kvasec ne vzhaja tako kot bi moral, samo toplo vodo, moko, kvas in sladkor. Sol dam šele na koncu ko mesim testo, ko dolivam kanček olja, da je pica bolj prošna in se lažje valjauser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.4.2008 22:58:54   
luka jan
Jaz delam takole:

340g moke
170 ml vode
sol
pol kocke kvasa
0,5 dcl olja
malo sladkorja

V vodi raztopim kvas in sladkor, nato to vlijem v kruhomat in dodam še ostalo. Včasih je treba dal al mal moke al pa vode, odvisno katero moko uporabljam. Res mi pizza vedno fajn rata, pa tud drugi ki imajo ta recept so zadovoljni.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?