Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: iščem recept za torto,.... 8.4.2008 8:51:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jogurtova torta Biskvit: 5 jajc 5 žlic sladkorja 5 žlic moke 1 pecilni 1 vanilij Krema. 0,5 l sladke smetane 3 navadne jogurte 25 dag sladkorja v prahu 3 čajne žličke želatine v prahu lim.sok 1 dcl vode breskov kompot( ali po želji) Iz zgornjih sestavin spečemo biskvit in ga ohladimo. Smetano stepemo.Želatino segrejemo v 1 dcl vode, vendar voda ne sme zavreti. Potem damo v posodo jogurt, sladkor v prahu in dobro zmešamo.Dodamo smetano in na koncu ohlajeno želatino. Biskvit navlažimo s sokom od kompota, potem gor nadevamo sadje, po sadju pa jogurtovo kremo. Posujemo s čokolado ali kakavom. Jaz to delam v tortnem modelu(26cm) in ko je testo pečeno ga pustim v modelu, samo okvir dam dol, da se ohladi. Nato dam okvir spet gor, polijem s kremo, okrasim in dam za nekaj ur v hladilnik.Ohlajeni in strjeni torti vzemem dol okvir in jo še okrog premažem z jogurtovo kremo. Dober tek P.s. jaz delam to torto z borovnicami, ker je najboljša.
< Sporočilo je popravil kind lady -- 8.4.2008 8:53:09 >
|
|
|
|
RE: iščem recept za torto,.... 8.4.2008 9:59:18
|
|
|
|
kjava
|
Jaz sem enkrat naredila tole in je bla super : http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6783 Aja, samo ni samo z navadnim jogurtom
< Sporočilo je popravil kjava -- 8.4.2008 10:01:08 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?