|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   iščem recept za torto,....
8.4.2008 8:34:18   
mojcaziga
........, kjer je krema iz navadnega jogurta, seveda z želatino in sadjem. Ma enkrat sem pekla s torto z gozdnimi sadeži in s tako kremo, zdaj pa ne najdem recepta. Lahko bi sicer malo uporabila domišljijo in mal skup zmešala, ampak na te sadne torte se bolj malo spoznam, ker imam doma dva čokoholika in ponmavadi pečem saherco.

Hvala za nasvete in lp, Mojca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: iščem recept za torto,....
8.4.2008 8:51:14   
Anonimen
Jogurtova torta

Biskvit:
5 jajc
5 žlic sladkorja
5 žlic moke
1 pecilni
1 vanilij

Krema.
0,5 l sladke smetane
3 navadne jogurte
25 dag sladkorja v prahu
3 čajne žličke želatine v prahu
lim.sok
1 dcl vode
breskov kompot( ali po želji)

Iz zgornjih sestavin spečemo biskvit in ga ohladimo.
Smetano stepemo.Želatino segrejemo v 1 dcl vode, vendar voda ne sme zavreti.
Potem damo v posodo jogurt, sladkor v prahu in dobro zmešamo.Dodamo smetano in na koncu ohlajeno želatino.
Biskvit navlažimo s sokom od kompota, potem gor nadevamo sadje, po sadju pa jogurtovo kremo.
Posujemo s čokolado ali kakavom.
Jaz to delam v tortnem modelu(26cm) in ko je testo pečeno ga pustim v modelu, samo okvir dam dol, da se ohladi.
Nato dam okvir spet gor, polijem s kremo, okrasim in dam za nekaj ur v hladilnik.Ohlajeni in strjeni torti vzemem dol okvir in jo še okrog premažem z jogurtovo kremo.
                                                       Dober tek user posted image
P.s. jaz delam to torto z borovnicami, ker je najboljša.

< Sporočilo je popravil kind lady -- 8.4.2008 8:53:09 >

(odgovor članu mojcaziga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2008 9:59:18   
kjava
Jaz sem enkrat naredila tole in je bla super :
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6783

Aja, samo ni samo z navadnim jogurtom user posted image

< Sporočilo je popravil kjava -- 8.4.2008 10:01:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2008 17:59:31   
mojcaziga
Hvala obema!

Bom ob priložnosti poskusila kar obe.

LP, MOjca

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?