Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NASVET-PROSIM!! 6.4.2008 8:52:14
|
|
|
|
*alja*
|
Jas bi za prilogo naredila mlat krompir popečen na margarini s petršiljem in mešano solato. Morski list je pa ful dober pečen na žaru.
_____________________________
25.08.2005 Alja Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.
|
|
|
|
RE: NASVET-PROSIM!! 6.4.2008 8:57:41
|
|
|
|
Marogica
|
Odvisno, kako ga boš pripravila. Če ga boš spekla v ponvi, je dovolj kakšna kormpirjeva solata. Če pa ga boš delala v pečici, pa lahko skuhaš riž..pa kakšno zeleno solato.
_____________________________
"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa". R. Tagore
|
|
|
|
RE: NASVET-PROSIM!! 6.4.2008 9:01:59
|
|
|
|
Nacka
|
OJ, oj, ti nič ne komplicirej, speci ga na olivnem olju v pečici, zraven naloži krompir in zelenjavo, da se vse peče v eni posodi. Zraven paše regrat, če ga imaš. Rajš pejt ven ob takem vremenu; kuhanje pa na hitro. Pa dober tek in uživajte nedeljo....
|
|
|
|
RE: NASVET-PROSIM!! 6.4.2008 9:07:45
|
|
|
|
TRIŠ
|
Pojdi na stran kulinarika in tam imaš receptov na 101 način
|
|
|
|
RE: NASVET-PROSIM!! 6.4.2008 9:13:16
|
|
|
|
vesel
|
Hvala Nacka-mi je tvoj predlog kar všeč!
_____________________________
druzina je zame vse!!
|
|
|
|
RE: NASVET-PROSIM!! 6.4.2008 13:25:47
|
|
|
|
vesel
|
HVALA Sibil RR za popravek.
_____________________________
druzina je zame vse!!
|
|
|
|
RE: NASVET-PROSIM!! 7.4.2008 8:53:16
|
|
|
|
mojsoncek
|
Sicer je ze malo pozno za odgovor, ampak morda ti pride pa kdaj drugic prav: MORSKI LIST Z GOBJO OMAKO sestavine: 4 morski listi, vsak po 30 dag gobja omaka: 25 šampinjonov 6 dag masla 1 žlica limoninega soka 1 žlička moke sol poper noževa konica pekoče paprike priprava: Morske liste oplaknemo, jim odstranimo drob in po možnosti tudi črno kožo. Ribe nato malo osolimo in narahlo povaljamo v moki. V ponvi segrejemo 1 žlico masla in 1 žlico olja, na maščobo položimo liste in jih kar živahno pečemo na vsaki strani 6-7 minut. Damo na krožnike in prilijemo gobjo omako, ki se zelo poda k morskemu listu. Gobja omaka Na grobo nasekljane gobe damo v kozico na 40 dag masla. Prilijemo limonin sok in pražimo, da se gobice osušijo. Potresemo z žličko moke, spet malo popražimo, prilijemo 2 dl juhe, osolimo in popopramo ter kuhamo še 5 ali 6 minut. Na koncu primešamo 2 dag masla in ščepec pekoče paprike. MORSKI LIST PO MLINARSKO sestavine: 4 morski listi, vsak po 25-30 dag malo mleka sol moka 4 dag masla limonovo maslo: 4 dag masla sok 1 limone peteršilj ali kapre priprava: Morske liste oplaknemo, jim odstranimo drob in tudi črno kožo, kot je prikazano. Ribe nato položimo v krožnik z mlekom in pustimo 5 minut. Odcedimo, malo osolimo in jih narahlo povaljamo v moki. V ponvi segrejemo maslo, položimo liste in jih kar živahno pečemo na vsaki strani 6-7 minut. Odcedimo in položimo na ogret ovalen krožnik. Prelijemo z limonovim maslom. Limonovo maslo V kozičko damo maslo in limono. Držimo na vroči plošči, da se maslo zbistri. Dodamo nasekljan peteršilj ali kapre. Po tem receptu lahko pripravimo tudi orade, brancine, kovača in druge bele ribe. Drugace pa zraven ribe ponavadi naredim ali kuhan ali pecen krompir v kosih.
_____________________________
Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?