|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Morski list-nasvet prosim
6.4.2008 8:39:45   
vesel
Danes imam namen naredit za kosilo morskega lista.Imam zamrznjene fileje,ki sem jiih včeraj kupila v trgovini.Se že odtajajo.
Prosim vas zza nasvet kako ga ve naredite in kaj paše zravn(priloga).??

Hvala!!

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 6.4.2008 10:12:51 >


_____________________________

druzina je zame vse!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NASVET-PROSIM!!
6.4.2008 8:52:14   
*alja*
Jas bi za prilogo naredila mlat krompir popečen na margarini s petršiljem in mešano solato.

Morski list je pa ful dober pečen na žaru.


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NASVET-PROSIM!!
6.4.2008 8:57:41   
Marogica
Odvisno, kako ga boš pripravila. Če ga boš spekla v ponvi, je dovolj kakšna kormpirjeva solata. Če pa ga boš delala v pečici, pa lahko skuhaš riž..pa kakšno zeleno solato.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NASVET-PROSIM!!
6.4.2008 9:01:59   
Nacka
OJ, oj,
ti nič ne komplicirej, speci ga na olivnem olju v pečici, zraven naloži krompir in zelenjavo, da se vse peče v eni posodi. Zraven paše regrat, če ga imaš. Rajš pejt ven ob takem vremenu; kuhanje pa na hitro. Pa dober tek in uživajte nedeljo....

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: NASVET-PROSIM!!
6.4.2008 9:07:45   
TRIŠ
 Pojdi na stran kulinarika in tam imaš receptov na 101 načinuser posted image

(odgovor članu Nacka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: NASVET-PROSIM!!
6.4.2008 9:13:16   
vesel
Hvala Nacka-mi je tvoj predlog kar všeč!

_____________________________

druzina je zame vse!!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: NASVET-PROSIM!!
6.4.2008 13:25:47   
vesel
HVALA Sibil RR za popravek.user posted image

_____________________________

druzina je zame vse!!

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: NASVET-PROSIM!!
7.4.2008 8:53:16   
mojsoncek
Sicer je ze malo pozno za odgovor, ampak morda ti pride pa kdaj drugic prav:

MORSKI LIST Z GOBJO OMAKO

sestavine:
4 morski listi, vsak po 30 dag
gobja omaka:
25 šampinjonov
6 dag masla
1 žlica limoninega soka
1 žlička moke
sol
poper
noževa konica pekoče paprike

priprava:
Morske liste oplaknemo, jim odstranimo drob in po možnosti tudi črno kožo. Ribe nato malo osolimo in narahlo povaljamo v moki.
V ponvi segrejemo 1 žlico masla in 1 žlico olja, na maščobo položimo liste in jih kar živahno pečemo na vsaki strani 6-7 minut. Damo na krožnike in prilijemo gobjo omako, ki se zelo poda k morskemu listu.

Gobja omaka
Na grobo nasekljane gobe damo v kozico na 40 dag masla. Prilijemo limonin sok in pražimo, da se gobice osušijo. Potresemo z žličko moke, spet malo popražimo, prilijemo 2 dl juhe, osolimo in popopramo ter kuhamo še 5 ali 6 minut. Na koncu primešamo 2 dag masla in ščepec pekoče paprike.

MORSKI LIST PO MLINARSKO

sestavine:
4 morski listi, vsak po 25-30 dag
malo mleka
sol
moka
4 dag masla
limonovo maslo:
4 dag masla
sok 1 limone
peteršilj ali kapre

priprava:
Morske liste oplaknemo, jim odstranimo drob in tudi črno kožo, kot je prikazano.
Ribe nato položimo v krožnik z mlekom in pustimo 5 minut. Odcedimo, malo osolimo in jih narahlo povaljamo v moki.
V ponvi segrejemo maslo, položimo liste in jih kar živahno pečemo na vsaki strani 6-7 minut. Odcedimo in položimo na ogret ovalen krožnik. Prelijemo z limonovim maslom.
Limonovo maslo
V kozičko damo maslo in limono. Držimo na vroči plošči, da se maslo zbistri. Dodamo nasekljan peteršilj ali kapre.
Po tem receptu lahko pripravimo tudi orade, brancine, kovača in druge bele ribe.

Drugace pa zraven ribe ponavadi naredim ali kuhan ali pecen krompir v kosih.



_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?