|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Užaljena
29.2.2008 18:40:40   
Anonimen
A se ga boji? Al pokaže s tem, da je nesrečna? A se je zelo spremenila? Čudno!

(odgovor članu gojska)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
29.2.2008 20:18:27   
hugolina***
Preselila sem se 170km stran od doma in tašča obiskuje tudi moje starše čeprav so tako daleč. Saj ne lih vsak mesec par krat na leto pa. In razen na začetku ni nikoli imela težav najti našo hišo. Odkar ima njega me pa vedno kliče kje se zavije pa kam mora sploh it. Še eno ulico od naše hiše se zgubi.
Ne, da se ga boji samo manjvredna se počuti oz u čast ji je, da je sploh lahko zravn njega. In potem je čisto tiho samo posluša pa občuduje ga pa se obnaša tok neumno da......................

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.2.2008 21:01:31   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: hugolina***
Ne, da se ga boji samo manjvredna se počuti oz u čast ji je, da je sploh lahko zravn njega. In potem je čisto tiho samo posluša pa občuduje ga pa se obnaša tok neumno da......................

Kot da bi opisovala prav tisto osebo, o kateri sem včeraj pisala. Isto dela ona. Je kot mali otrok, ki nonstop samo sprašuje "zakaj to" in "zakaj ono" (samo njega, seveda). Res prav neumna izpade, posebno zato, ker mi vemo, da ona vse to ve, ampak ga sprašuje samo zato, ker se njemu faj zdi in da se počuti pomembnega, ko nekaj pametnega razloži.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 29.2.2008 21:02:39 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu hugolina***)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.2.2008 21:02:32   
sneguljčica
hugolina, mislim, da njej ne morete pomagati. Kvečjemu lahko sebi tako, da se sprijaznite z njenim početjem. Če je preveč hudo, pa se začnite obnašat do nje diplomatsko, res nima smisla, da ji kaj dopovedujete, ker ne bo nič pomagalo.
Tudi jaz imam teto, ki je po ločitvi spoznala drugega. Bil je najpamtnejši, najbolj izobražen, razgledan, od nobene sestre mož mu ni bil niti blizu po njegovi superiornosti in to je celo dala kdaj vedeti. Bila je tako slepa, da ni videla, kaj se dogaja. Zapravil je ves denar, pobral je še njenim otrokom iz knjižic, kar jim je nakazoval oče - preživnino, prodal avto, ki ga je otrokom kupil oče, sestre je klicala za denar, da so plačevali astronomske račune za telefon v tujino. Pa ga je še vedno občudovala in oboževala, drugi so pa bili še vedno neumni, kmetavzarji. Potem je šla z njim v tujino, pospravljala gate po stanovanju, ki jih je za sabo pustila njegova ljubica rusinja. Nekega dne je vseeno spakirala in prišla domov, ampak še vedno ga je zagovarjala. On se je pa poročil z ljubico, še preden sta se ločila. No, na srečo je bilo potem tega konec, ampak še danes s ponosom govori o njem, kot o enem sposobnem možakarju.
Tudi naslednji, ki ga je dobila, je bil najpametnejši, njegovi otroci so bili najbolj kul, vse kar smo ji dali (domače pridelke), je odnesla k njim, ker so bili tako kul. Nekega dne jo je brez razloga pustil in kmalu je našla na netu oglas, ko je iskal novo. In celo na njen oglas se je javil, ker je ni prepoznal na sliki... Ona je seveda našla razlog, zakaj jo je pustil in menda je tako pomagal njej, da nebi imela bolnega partnerja (bil je namreč nekaj bolan).
V glavnem, še danes poslušamo o dobroti njenih moških, drugi pa niso nič vredni.
Pač so nekateri ljudje taki, da so slepi in ne ločijo, kaj je dobro in kaj slabo. In če jim to poskušaš vbiti v glavo, si samo grd...

Neposredna povezava do sporočila: 29
29.2.2008 21:47:31   
hugolina***
Saj bi jo sprejela tako kot je ko se gre zame. Samo teško mi je, ko vidim kako se trudi za njegove vnuke za svoje pa nikoli nima časa. Pa njegov vnuk je vse boljše naredu pri 3mesecih kot moj sin pri 7. Pa glavico je držal že nevem kdaj zdaj pri skoraj 5 mesecih pa ni da ni. Mojega sina je pa do njegovega 7meseca prijela v roke ene 10krat pa ne pretiravamuser posted image Sin njegov ma tako lepo stanovanje tako veeeeeeeeeelllllllllliiiiiiiiiiikooooo najino je pa kičasto pa izgleda majhno. Včasih, ko mi razlaga take stvari bi najrajši rekla pa daj utihni že. Samo se zadržim grem v svoje stanovanje in ne bom napisala, da mi ni hudo, da večkrat ne jokam, da na svojih dveh vnukih ne vidi pol toliko kot na njegovih.

(odgovor članu sneguljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.3.2008 0:14:10   
sneguljčica
Hugolina, verjamem ti, da je hudo in da se je s tem težko sprijazniti. Ampak bolj, kot se boste zapletali v prepir in jo skušali prepričevati v nasprotno, težje bo.
No, moja tašča nima parnerja, je sama. Pa vedno, ko smo prišli, je govorila o sebi in o hčerki. Kar smo ji omenili, je vedno zamahnila z roko in rekla, ah boste že, saj ste mladi in nadaljevala z njenimi problemi in s pomilovanjem hčerke in njenega fanta, ki sta bila tako boga že, ker sta morala dihati zrak. Pa mi je parkrat še vrgla nekaj ven o moji družini in poslu, s  katerim se ukvarjamo in tudi jaz sem takrat jokala celo pot domov. Po tistem sem se jo začela izogibati in zdaj grem k njej samo še, ko je nujno - rojstni dnevi in prazniki ali če situacija nanese. Tam se z njo pogovarjam o vremenu in vsakdanjih rečeh. Še vedno kdaj govori o njenih ubogih, ampak ker se tako redko vidim z njo, lažje prenesem. Poskusila sem ji že namigniti, ampak čisto nič ne razume, gleda kot tele v nova vrata in potem vrže ven nekaj, kar sploh nima veze s temo pogovora.
Mislim, da ste vseeno malo ljubosumni, ker jih je sprejela za svoje, ljubosumje pa še spodžiga z dejanji in primerjavami vaših otrok z njihovimi. Razumem te, da si vsak želi babico, ki bi imela neskončno rada svoje vnuke - vajine otroke in jim to tudi pokazala na vsakem koraku. In ko je pri vas, da malo pozabi na tadruge.
Poskusite tudi vi tako, da ji poveste, da se želite pogovarjati o vas, ob njenih primerjavah ji povejte, da se vsak otrok razvija drugače in da se ne razvija na vseh področjih enako hitro. Torej če je kasnejši pri eni stvari, je pa pri drugi bolj razvit. Če ne bo razumela in bo še nadaljevala z njenim obnašanjem, pa še vedno lahko zmanjšate obiske na minimum in uvedete diplomatski odnos ali pa kar distanco do določene meje. Spremenili je ne boste, boste pa vsaj malo lažje prenašali njeno obnašanje.

Neposredna povezava do sporočila: 31
1.3.2008 23:41:24   
hugolina***
Sneguljčica hvala to si zelo vredu napisala.
Samo veliko res veliko lažje je, če s taščo ne živiš skupaj pod isto streho. Jaz bi čist komot živela nekje drugje pa se z njo srečevala samo za večje praznike.
Mi, ki smo pod isto streho pa je drugače. Naša je taka, da takrat, ko vidi, da je spet vse za................pa, če ji to vržeš v glavo je najprej par dni ni na spregled potem pa........
Se hoče nekaj trudit nekaj bit sladka kliče me po telefonu iz službe sprašuje kako smo kako sem jaz. Naredi se neumno in me vpraša zakaj me ni nč k njej.
Doma za vsako malenkost pride potrkat mi kaj prinese, vabi tamalo k sebi. Ali pa mi slučajno prinese denar, ki ga mi dolguje že kake pol leta. Takrat je najbol skrbna vse jo tako zanima, skrbi itd. Jaz pač neumna kot sem pa ji ponavadi podležem pa s časom spet začnem normalno komunicirat z njo pa hodit k njej. Dokler spet ni stara dobra tašča jaz spet užaljena in spet po starem kot vsa leta.
Sem pa tok glupa, da takrat, ko mi pride trkat vsa sladka pa zaskrbljena jo mogoče par krat še zavrnem s časom pa popustim. Pač zaradi otrok pa zato, ker mi je teško, ko jo srečam na hodniku it kr mimo. Potem začneva kaj govorit in se pač spet zagovoriva me kam povabi in greva. Pa saj bi se lahko prav vredu razumeli samo, ko potem spet vidim kakšna je se umaknem, ker se mi res zdi zamalo.
Kriza je pa še to, da mala ma dneve, ko pač hoče it tja in tega ji nekako ne smem prepovedat.
Nevem enostavno nevem, kako s takim človekom pelješ odnos, ki ne boli pa, da nisi ravno kot, da si s tujcem v hiši.

(odgovor članu sneguljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
1.3.2008 23:44:07   
Anonimen
Mogoče pa tašča postaja dementna? Koliko pa je stara?

Neposredna povezava do sporočila: 33
3.3.2008 8:14:04   
hugolina***
stara je 45let on pa malo 12let starejši

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?