|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ugotovite datum fotk ali jih razvrstite po da...
25.1.2005 23:15:27   
frutka_
To ima microsoft office?:zmeden:Amapk tega hudiča ČB ni gor, ker sva vse pregledala pa obrnila da bi slike porihtala pa ne gre.

Jaa, slikico sem vidla pa še nisem utegnila napist, ker sem sama za vse...hihihi...jančika slikice so full lepe, tvoja mam pa zgleda full dobro!

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.1.2005 23:16:50   
Joe
Pravzaprav je formula jasna: na slikici so navadno tisti, okrog katerih se srce vrti. Če lahko JAZ (ki imam počasno pamet) razpoznavam odrasle na RR po slikicah in imenih njihovih otrok, bo tudi ta zmeda hitro pojasnjena.

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.1.2005 23:21:00   
Joe
Frutka, jaz ne najdem drugega kot MS Picture and Fax Viewer, ki pa res nima ČB opcije. Potrebujeta drug program. Obrni se name s sporočilom.

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.1.2005 23:36:38   
frutka_
Kaj ti lahko pošjem kakšno slikico, pa boš jo ti obdelal...hahaha!

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.1.2005 23:39:10   
frutka_
Baje, da imava fax viewer..jeeees!!!

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.1.2005 23:42:20   
Joe
Lahko mi pošlješ fotko v obdelavo, rade volje! Par klikov in je, oboji pa imamo dobro povezavo. Ali pa na CD in se vidimo v četrtek.

Lahko noč pa en krofek za pomoč!

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.1.2005 23:48:08   
frutka_
OK, v četrtek.

lahko noč pa eno bolho na pomoč.

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.1.2005 10:15:27   
Blink1
Ola še jaz...Datum posnetka??? Če pa se tako pokaže ko že z miško samo prijadraš na ikono, ali pa v statusni vrstici, ko klikneš nanjo:zmeden: Al te mislili kaj drugega...Dugač pa je ACDSee zakon...in še enkrat hvala za nasvete Jančika in Joe... Aja...zdaj sem videla, da ACDsee nekaj stane:zmeden: Ga imam na enem Cd-ju, če ga kdo potrebuje:zmeden2:

kitajski horoskop...jaz sem, kaj že??? Isto kot Willma in Frutka torej konj...ali kobila:zmeden:, Neja tako opica in lev:bravo:, ati pa 1974...ne vem kaj, pa se mi ne da zdaj it iskat...:hudicek: Sej mi je ravno včeraj povedal, pa sem pozabila:zmeden:

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.1.2005 11:01:42   
PIAF
Joe, očitno sem jaz tako smotana, ker enostavno tega ne znam naredit!!
Ko odprem v raziskovalcu mapo s slikami in kliknem na osprto sliko ali na njeno ikono z desno miškino tipko, se mi odpre okno z možnostmi Razišči, Odpri, Iskanje, ...., Skupna raba, Pošlji, Izreži, Kopiraj, Ustvari bližnjico, Lastnosti....
Ali te sploh nisem prav razumela..?

Res da sem blond, pa kljub temu................................ha,ha

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.1.2005 11:23:03   
Joe
Kristus, Ninika&Neja, tega pa sploh nisem opazil!! Najboljše, da odpreš novo temo s tem nasvetom. Meni je preveč nerodno.
PIAF, samo malo...

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.1.2005 11:24:06   
Joe
Evo, prebral. Klikniti moraš v polje z ikoncami ali imeni slik, vendar NE na katerokoli izmed njih. Poglej, če je kje kakšen prazen prostor, drugače pa malo povečaj okno.

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.1.2005 12:11:18   
Blink1
:ups: Res?? Al se zabavaš??

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.1.2005 12:12:33   
Blink1
Aja...no po vajinem nasvetu pa sedaj počasi ustvarjam nov album...prej mi ni bilo, ker so bile vse slike prevelike...zdaj pa bo:bravo:

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 38
26.1.2005 12:36:23   
Jančika_
Ninika, Joeja ni doma (je peljal Vasjo k dediju), zato ti jaz odgovarjam: misil je popolnoma resno! Je bil čisto trapast, ko je videl tvoj odgovor:)-!

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 39
26.1.2005 13:36:30   
Joe
Ninika, res ne. Vedno uporabljam Total Commander (poseben shareware program), Raziskovalca (Windows Explorer) pa le, ko dajem navodila komu, ki nima TCja. Tako nisem nikoli čakal, da bi se mi ob miškinem kazalcu kaj izpisalo.

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 40
26.1.2005 14:40:52   
Blink1
Aha...no.. pa sem tudi jaz tebi svetovala kaj pametnega:)- Da ne sekam vedno mimo:zmeden:

Če imata kamero...kateri program uporabljata za obdelavo filma??

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 41
26.1.2005 18:50:33   
Joe
Kamero imata Jančikina starša, pa nama jo posodita. Filmov zaenkrat ne obdelujemo, ker 1) nimamo dobrega programa in 2) menim, da bo čez leto ali dve to lažje (boljša software in hardware). Najbrž bova dokaj kmalu posnela kak DVD za sorodnike, ostalo pa bo počakalo na mini DV kasetah. Kolikor se ujel po revijah, je dobro uravnotežen (tj. preprost in bogat) program za obdelavo videa na PCju Pinnaclov Studio (verzija 8 in 9). V prosti prodaji (brez hardware-a) je precej drag.

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.1.2005 20:50:17   
kimi
Meni digitalc avtomatsko vse vrže na računalnik v mapah z datumi tako, da s tem nimam problemov-na srečo

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 43
27.1.2005 14:50:09   
Blink1
Ola

pinacle studio vama lahko posodim oz. presnamem če hočeta. meni je program zakon, je ful simpl in z njim lahko narediš svašta. jaz sem že posnela en DVD:bravo:

Drugče pa jaz tudi iz MiniDV snemam na računalnik, kasete pa shranjujem za ziher...

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?