|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krofi
1.2.2008 18:53:34   
cukr07
Kadar pečem krofe se mi skoraj vedno naredi luknja v sredini.user posted image
Ima katera kakšen dober recept, kjer te luknje ni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krofi
1.2.2008 19:20:59   
Anonimen
Meni so se delale, luknje dokler nisem spremenila taktiko user posted image
Nič več testa ne valjam, ampak ga trgam in oblikujem kroglice velike po izbiri.Vsako dobro pregnetem v rokah, oblikujem krog in dam na toplo vzhajat.Takšni krofi so lepši na pogled in brez lukenj.Marmelado nabrizgam v še tople krofe z brizgo.

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Krofi
1.2.2008 20:16:30   
cukr07
Hvala kind lady za nasvet, bom jutri sprobalo tole tehniko s kroglicami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Krofi
2.2.2008 21:38:45   
cukr07
Krofi so pečeni in nimajo lukenj. Končno mi je uspelo!!!user posted image user posted image user posted image
Še enkrat hvala za nasvet. user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Krofi
2.2.2008 21:39:54   
Anonimen
A si probala tako s kroglicami?Super, da ti je ratalo user posted image

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Krofi
3.2.2008 9:25:42   
cukr07
Delala sem po istem receptu kot vsako leto, le da nisem valjala testa, ampak sem upoštevala tvoj nasvet in delala kroglice. Res, da nismo še vseh pojedli, ampak do sedaj so bili še vsi načeti brez lukenj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Krofi
3.2.2008 11:44:06   
bumerang
A napišeš recept?
Jaz bi jih tudi poskusila naredit.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Krofi
3.2.2008 12:12:11   
Anonimen
Sestavine:
1 kg moke
1 pecilni
6 dag sladkorja
vanilijev sladkor
3-4 rumenjake
2 žlici rruma
lim.lupinica
2 žlici stopljene smetane
2,5 dag kvasa
5 dag razstopljene margarine
toplo mleko

PRIPRAVA:
Moko s pecilnim presejemo in solimo.Kvas damo v malo mlačnega mleka in žličko sladkorja, ter malo moke
vzhajati. Posebej v skledi spenimo rumenjake, sladkor, vanilij, rum, smetano, ter zalijemo s 4 dcl toplega mleka.
Mešanico vlijemo v moko, dodamo vzhvajan kvas in toliko toplega mleka, da dobimo mehko testo, kateremu čisto nazadnje dodamo stopljeno margarino.Nekaj časa gnetemo, da se testo začne svetiti.
Testo pokrijemo in pustimo vzhajati od 1,5-2 uri.
Ko je testo vzhajano trgamo koščke in oblikujemo krofe.Vsak krof dobro pregnetemo in ga damo na topel prt, ki je pomokan, da vzhajajo.To delamo dokler ne porabimo vse.Tako pripravljene krofe pokrijemo s toplim prtom.
V široko ponev vlijemo olje, še bolje je, če je pol olja, pol pa masti.
Vzhajane krofe damo v sredne vroče olje tako, da je vzhajana stran najprej v olju.Pokrijemo s pokrovko, čez čas obrnemo in ne pokrivamo več.Tako nadaljujemo, dokler ne ocvremo vse.
Še v tople krofe s pumpico vbrizgamo vročo marmelado.Potresemo s sladkorjem.
Ocvrte krofe zlagamo na papir, da se maščoba odteče.

                          DOBER TEK

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?