Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: srečno poročena z mislijo na... 11.3.2008 8:39:40
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ....najhuje je, ker mi je danes povedal....kako zelo me pogreša...po sedmih letih.... med tem časom sva se srečala le 3x .. to pa je ljubezen . Jaz sem, preden sem stopila v novo vezo, s staro ljubav vedno razčistila.
|
|
|
|
RE: srečno poročena z mislijo na... 11.3.2008 16:30:40
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: gojska da je tvoj bivši nasramen kreten. Kako si upa drezat v tvoje življenje Dej, dej. Pač, rad bi seksal. Pa proba.
|
|
|
|
RE: srečno poročena z mislijo na... 11.3.2008 17:27:27
|
|
|
|
mami_miki
|
ja...kje piše da lahko ljubimo samo enega človeka..srce je tako veliko, da lahko ljubi vseh 7.miljard ljudi na tem svetu!
|
|
|
|
RE: srečno poročena z mislijo na... 14.3.2008 1:04:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj pa lepo vas prosim no. Jaz pa ne štekam, kako lahko sami sebe in okolico tako maltretirate s preteklostjo. Kar je bilo je bilo - je lanski sneg. Tko kot ne razumem ljudi, ki bivše objokujejo in prebolevajo in se smilijo sami sebi mesece, nekateri celo leta. Pa dejte no. Ti anonimna pa počisti pod streho. Očitno bi se bivši rad mal guncal, saj ve da si poročena in te po vsej verjetnosti ne bo dobil na svojo grbo, si pa odlična tarča za neobvezujoč sex. Pogreša te ja, my ass te pogreša Zna pa očitno fajn manipulirat s tabo. Jej jej jej...
|
|
|
|
RE: srečno poročena z mislijo na... 14.3.2008 6:47:29
|
|
|
|
Lepotica
|
Vedno so skušnjave v življenju, na nas pa je, da se v sebi odločimo kaj je najbolje za nas in za ljudi okoli nas. Mogoče te je sam mal stisnilo, ko si ga po tolkem času spet vidla, ker nenazadnje si ga včasih imela rada.
|
|
RE: srečno poročena z mislijo na... 14.3.2008 7:29:06
|
|
|
|
NATAŠI
|
spomni se zakaj sta se razšla
|
|
|
|
RE: srečno poročena z mislijo na... 14.3.2008 15:57:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Bivši ljubimec??? A niso ljubimci dodeljeni že za vezane??To pomeni,da ga je imela,ko je bla že poročena ali kako?Jaz to razumem tako.Če bi rekla samo bivši je drugo kot bivši ljubimec???????
|
|
|
|
RE: srečno poročena z mislijo na... 14.3.2008 19:18:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen zmedeno je le, da sem srečno poročena in ljubim moža, ???
|
|
|
|
RE: srečno poročena z mislijo na... 14.3.2008 19:42:06
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Predvidevam, da te osebe še nisi pozabila oziroma ti še veliko pomeni. Čeprav ne razumem, kako si lahko srečno poročena, ker očitno nisi srečna, če kar naprej misliš na to, kako bi bilo z ljubimcem. Ker če si z mislimi drugje in ne pri svojem zdajšnjem partnerju- možu, se mu ne moreš popolnoma predati svojemu možu in biti čisto njegova. Ne, vem no. Jaz tako ne bi mogla....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?